Samsung a13 IMEI atma

Reon_X

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung a13 yurt dışı cihazına IMEI atılıyor mu bilginiz var mı. Malûm Türkiye'de kayıt yaptırmak baya pahalıya geliyor. Boşuna o kadar para dökmek istemiyorum. Teşekkürler

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Bazı kaynaklar atıldığını söylüyor,genelde samsunglar için box kullanılarak imei atılır.Çoğu modelinde imei işlemi yapılamaz,ustası bulunamaz haberiniz olsun.Ben samsung değilde xaomi öneririm,imei konusu çok daha şeffat hemde atabilen telefoncu sayısı çok.İstediğiniz cihaz çok iddalı değil o yüzden uğraşılmaz bence.

Reon_X

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı kaynaklar atıldığını söylüyor,genelde samsunglar için box kullanılarak imei atılır.Çoğu modelinde imei işlemi yapılamaz,ustası bulunamaz haberiniz olsun.Ben samsung değilde xaomi öneririm,imei konusu çok daha şeffat hemde atabilen telefoncu sayısı çok.İstediğiniz cihaz çok iddalı değil o yüzden uğraşılmaz bence.
Anladım peki Samsung m12 hakkında bir bilginiz var mı acaba?

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Anladım peki Samsung m12 hakkında bir bilginiz var mı acaba?
Hocam,bunun için internet kaynaklarına bakın lütfen.Sizinkisi kolaya kaçmak.Forum demek her şeyi sormak değildir,bi hele açın tarayıcıyı araştırın.Hangi kaynaklar ne diyor,türk forumlarında kaynak var mı yok mu ona göre karar verin.İyi forumlar