onursevim
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 62
Dün gece iş yerinde can sıkıntısından volta atarken küçüklük anılarım aklıma geldi.
Annemle babam ayrılmış Dedemlere gelmiştik. Teyzemlerle dip dibe yaşıyorduk. Kuzenlerim ve onların arkadaşlarını bayramlarda sürekli geldiğimiz için iyi biliyordum. Vakit onlarla dağda bayırda gezerek oynayarak geçiyordu
Mahallede saklambaç oynardık. İlk başlarda herşey normal gidiyordu. 2 -3 saat süren oyunda 3- 4 defa ebe oluyordum.
Ama ilerleyen günlerde üzerime bi lanet büyü gibi bişi oldu
Bizim puştlarda iyi oynamaya başladı. Saklanırken üstlerini falan değiştirip sürekli şaşırtıyolardı beni.Sürekli ebe oluyordum . Bir kere 27 defa arka arkaya ebe olmuştum. Ağlayacak duruma geldiydim artık 

Ama bu her akşam arka arkaya en az 10 defa tekrarlanmaya başladı. GAlatasaray ın kadıköy laneti Fb nin türkiye kupası laneti gibi birşey olmuştu.
Offf çocukluk işte kabus gibi günlerdi
. Ondan sonra eve çağarmaya geldiklerinde uyuyo numarası falan yapıyodum artık çağarmasınlar diye 
Annemle babam ayrılmış Dedemlere gelmiştik. Teyzemlerle dip dibe yaşıyorduk. Kuzenlerim ve onların arkadaşlarını bayramlarda sürekli geldiğimiz için iyi biliyordum. Vakit onlarla dağda bayırda gezerek oynayarak geçiyordu

Mahallede saklambaç oynardık. İlk başlarda herşey normal gidiyordu. 2 -3 saat süren oyunda 3- 4 defa ebe oluyordum.
Ama ilerleyen günlerde üzerime bi lanet büyü gibi bişi oldu

Ama bu her akşam arka arkaya en az 10 defa tekrarlanmaya başladı. GAlatasaray ın kadıköy laneti Fb nin türkiye kupası laneti gibi birşey olmuştu.
Offf çocukluk işte kabus gibi günlerdi