Sahte mi acaba galaxy s3'üm :S

daphni1985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler, peki telefondaki bu sorunlar arızalı olduğu için,internette bazı yerlerde insanlar şunu yükledim düzeldi gibi şeyler yazıyorlar bunlara inanmalı mı? galaxys 3 için kies androidin bilmem ne sürümü diyorlar bunlar ne oluyor ve bunlarla düzelebilecek birşey mi? ayrıca simkartım eskiydi küçülttürdüm yeni microsimkart alınca düzelmez bunlar dimi?

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum az mantıklı olun ya KENDİ İMALATIMIZ nasıl bir cümle herşeyi zaten anlatmıyormu . sen kimsinki s3 imal ediyosun desene adama samsungdan başkası imal edince zaten sahtedir soru içinde bir sürü cevap var . kesinlikle alma kapıya kadar gelsin açma geri gitsin . o fiyata o cihaz kesinlikle alınmaz . öyle ne olduğu belli olmayan sitelere girmeniz bile hata . tüm çin mallarında zaten android yüklü sizi aldatmasın menüsü falan uzak durun lütfen lütfen lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de aldım çakma çıktı kapıda bak arka kapağını aç eğer simin girdiği yer sol taraftarsa çakma eğer bataryanın üstündeyse orjineldir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:glare:benimm varda özelliklerini yaz belki yardımcı olabilirim

raprap95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Makara yapıyolar iPhone kutusu cakma s3 nokia batarya :D :D :D bu ne lann :D

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Şaka gibi bir olay. Gerçekten satın alanlar oluyor demek ki.

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kargo gelince alma geri gönder. Yurtdışında en ucuz satılan ülkeden alsan bile bu kadar ucuza alamazsın. Bunlar nereden ithal ediyorlarmış acaba :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hacı size bişey söyleyimde harbi s3 e o kdr para verenler nasıl kıyıyolar o kadar paraya anlamıyorum :D bn gittim s3 görünümlü mt6575 aldım el sallayınca ekran görüntüsü alma fln gereksiz özellikleri yok bnm işlerimi gayet güzel görüo ıcs(4.0.4) yüklü ekran gayet net sadece hafıza sıkıntısı var:D hafıza 2 gb
yazık ya o kadar paraya 600 lira ya aldım aynısını bu da yapıo ne farkı varki hiçbi arkadaşım da anlamadı sahte olduğunu :D

bogazicibilisim

Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
sadece tek bir soru biz enayimiyiz ? :D 1699 tlye aldim :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende almayı düşünüyorum ama dolandırılırım diye korkuyorum boşa gitmesin 2 aylık burs :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim Annemde Bana Samsung Ativ S Aldı Yurtışından çakma olup olmadığını Nasıl Bileceğim ? Lütfen Yardım Edin :unsure::unsure::unsure:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar buraya herkes birşeyler yazıyor adamların sitesini iyice inceleyin eğer sahteyse REPLİKA diye yazıyorlar yazmıyorlarsa fiyat düşükse ürünü kontrol etmeden almayın Kontrol ederken de ne kadar baksanız bile anlayamazsınız yapmanız gereken tekşey şudur. SAMSUNG lar için söylüyorum cihazı açın ve *#1234# YAZIN eğer cihazın versiyonu yazıyorsa bu cihaz orjinaldir. Taklitlerin hiçbirinde yazmaz bukadar basit

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaslar bende galaxsy s3 aldım 499 netten henuz tanısamadım bıre bır orrjınal dıyor yetkılı satıcıı gorustum urun genpa garantılı 1 hafta ıcındede gerı ıadelı ... carsamba gun elımde ne dıyorsunuzzz...?surumden kazanıyor sanırım dıye dusunuyorum cunku oyle bı kunusma oldu atıyorum telefoncu gunde 1 tane ıkı tane satıyorsa adamlar gunde 100 200 300 tane paketlıyorrr... sızce orjınalmıdırrr cvp beklıyorum ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
179 tlye ı phone satılırmı belki dışarıdan vergisiz fabrikadan cıkma malı garantisiz getirmişlerdir. telefon sorun cıkarırmı

MaxPower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim de eskisi çakma çıkmıştı kapıda bak arka kapağını aç eğer simin girdiği yer sol taraftarsa çakma eğer bataryanın üstündeyse orjinal benim bildiğim bu :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynsını yaşadım. ama bliyodum sahtekarlık olduğunu ama ptt ye gidince. orda çalışan personel. durumu daha çok izah etti saolsun. akıl var mantık var bir insan 1000 tl lik telefonu. 249 tl ye satarmı. yolluyorlar bozuk telefonu alıyorlar insanların paralarını. polise şikayet etmek lazım . sahtekarları.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxs s4 alöış babam ama yanda kapatma tuşu varya tuş kilit için onun üstünde kapatma simgesi yok ama diğer telefonlarda gördüm sahtemi acaba yardımcı olun

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Google Play den CPUZ yazılımı indirin anlarsınız replika mı değil mi ...

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Kapıda ödeme seçeneği sunulan ürünlerde kargoyu açıp kontrol etmek kanunen hakkınız zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bana galaxs s4 aldılar ama çakmamı anlamadım çünkü yanda kapatma tuşu varya hani tuş kilit için onun üzerinde simgesi yok diğer telefonlarda gördüm bi bilgisi olan var mı yardımm edin mesaj attım gitmemiş kafam karıştı yardımcı olun ne kadara aldıklarını falan bilmiyorum ama galaxs s4

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş alma sahtedir. 1500 tl'ye alanlar enayi mi oluyor şimdi? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende sanalpazardan aldım s3 ü 356 liraya ama sahtemidir bilmiyorum ne yapmalıyım sanalpazar güvenilir mi?:blink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir cihazın orjinali 1500 lira ise o cihazı en ucuz bulabileceğiniz fiyat 1000 tl (%40 vergi payı olduğu için) dir. 990 olanlar dahi çakmadır böyle biline abuk subuk sorular sormayın böyle üçkağıtçılara kanmayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeğenim sakın alma ha sakın o telefonu istersen araştır gerçeğiyle sahtesini eşleştir ve sonra karar ver.