Soru Saçma olacak ama bozcaada’da arı varmı?

• Var

• Yok

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Bozcaada’ya 3 günlüğüne gitmek istiyorum ama benim aşırı derecede arı fobim var çok saçma bir konu olduğunun farkındayım ama adada çok fazla arı varmıdır?

RyteX

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Çok fazla değil 1 günde maksimum 3 tane falan görürsün

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Alerjin varsa iğneni ilacını her zaman her yerde yakınlarında bulundurmalısın. Arıların yaşadığı değil yaşamadığı bir dünya çok daha korkunçtur.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Arı illaha vardır.

Hatta Gökçeadanın özel arı ırkı var diye biliyom ben bir belgeselde izlemiştim. Irk olarak yerli bizim arımız diye. Rüzgara karşı uçabiliyormuş desenleri farklı flan. Gökçeadada varsa bu arıclıar yanda ki adayada gelmiştir heralde :)
Hatta bu Gökçeadada ki arılar devlet desteği ile çoğaltılmaya çalışılıyordu. Ama bu arıların senin günlük hayatını etkileyeceğini hiç sanmam arı gördümü sakin ol bu mevsimde arılar saldırgan olmaz zaten. Çünkü işinde gücünde şuan arılar sana bulaşmaz kolay kolay.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Şuan oradayım gerçekten çok fazla arı yok ama dün habbele plajına giderken cam açıktı içeriye arı girdi çok fazla panik yapınca direksiyonu tutamadım yolda baya dönemeçli az kalsın hız sınırı tabelasına dokunduruyordum o andan sonra o yolda asla camı açmadım :)