Saatimin pili çok pahalı

Píløt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
momentus marka 2012de almış olduğum saatin pili bitti bitti derken öldü sanırım çünkü kendini şarj eden bir saat, saatçiye gittim fiyat sordum adam bana bir kaç gün bırak saati ben de tedarik edeyim dedi fiyatı 150 200tl falan olur yalan olmasın bilmiyorum falan dedi neyse istanbuldaki momentus yetkili servisi aradım onlar da 300tl dedi ben bir saat piline bu kadar para vermek istemiyorum bu pili tedarik etmenin veya elimdekini tamir etmenin bir yolu var mıdır?

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
momentus marka 2012de almış olduğum saatin pili bitti bitti derken öldü sanırım çünkü kendini şarj eden bir saat, saatçiye gittim fiyat sordum adam bana bir kaç gün bırak saati ben de tedarik edeyim dedi fiyatı 150 200tl falan olur yalan olmasın bilmiyorum falan dedi neyse istanbuldaki momentus yetkili servisi aradım onlar da 300tl dedi ben bir saat piline bu kadar para vermek istemiyorum bu pili tedarik etmenin veya elimdekini tamir etmenin bir yolu var mıdır?
Bu saat dijital bir saat miydi eğer öyleyse sakın almayın,normal bir dijital saat pillerini 5-15 lira arasında piyasada bulabilirsiniz.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Pil için o parayı vermektense yeni bir saat alabilirsiniz.

Píløt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
mekanik bir saat tam modelini bulamadım garanti belgesinde falan da yazmıyor

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
mekanik bir saat tam modelini bulamadım garanti belgesinde falan da yazmıyor
Efendim sizin saatiniz büyük ihtimal ile Quartz saattir bu saatler için piller 5-15 lira arasında bulunabiliyor,eğer söylediğiniz doğru ise o 300 liralık pilleri almanızı tavsiye etmiyorum.

Píløt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Pil için o parayı vermektense yeni bir saat alabilirsiniz.
bence de öyle yaparım zaten bir çözüm bulamazsam pil fiyatına trendyoldan 10 tane saat alınıyor resmen bir pil neden bukadar pahalı ki zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Efendim sizin saatiniz büyük ihtimal ile Quartz saattir bu saatler için piller 5-15 lira arasında bulunabiliyor,eğer söylediğiniz doğru ise o mekandan almanızı tavsiye etmiyorum.
gösterdiğim saatçiler hep bir garipsedi bunun pili farklı falan diyorlar gerçi hiçbiri içini açmadı belkide pahalı saat olduğu için kazıklamak istemişlerdir bilemem

Efendim sizin saatiniz büyük ihtimal ile Quartz saattir bu saatler için piller 5-15 lira arasında bulunabiliyor,eğer söylediğiniz doğru ise o 300 liralık pilleri almanızı tavsiye etmiyorum.
evet quartz saat üzerinde mechanıcal quartz yazıyor en azından

var mı fikri olan ? yapabileceğim alternatif bir çözüm varmıdır

Son düzenleme: