S8 Plus Ve Samsung Soğudum

karaca4451

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar Yıllardan Berı Samsung Kullandım Su An Ise S8 Plus Var..Androıd Kullanmayı Sevıyorum..Ama Bugun Telefon Fıyatına Baktım Sıtelerden Ve 3500 E Dusmus Sıfırı Pıyasası Cok Cabuk Dusuyor Samsungun..Ve Bu Benı Soguttu Samsungdan..Ve Gercekten Satacam Telı Iphone 7 Dusunuyorum Ama Pısman Olurmuyum Dıye Korkuyorum..Isınmadıgım Bı Cıhaz Cunku.Basıt Gelıyor Ama Pıyasası Var Cıhazın.. Sızce Degermı Iphone 7 Icın?

Son düzenleyen moderatör:

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Şuan düşeceği kadar düştü daha da düşeceğini sanmıyorum. Tam düştüğü zaman satarsan zarar etmiş olursun. Ayrıca kullandığın telefonun özelliklerine değilde piyasa fiyatına bakıyorsan vertu öneririm.

Reaksiyon puanı
16,128
sazan gibi ilk çıktığında almıcaksın beklicen tabir yerinde pusuya yatıcan en ucuz olduğu anda alıcan...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Geç kardeşim geç ne demek yahu geç
Yatırım için altın alıyoruz zaten .
7 , s8 plusun tırnağı olamaz

Reaksiyon puanı
125
Murat Burç doğru diyo valla. Keyfine bak kafana takma. s8den iphone 7ye geçilmez

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
TDK ağlıyordu...
Dur yapma, yeter Mustafa diyorduu.
Amaaaa Mustafa dinlemıyorduu. Es 8 pülüsümü verin banağğğğ diye feveraaağğn ediyordu.....
Ama bir yerlerde Ayten kızımız sıtar bakstaaa ayfon 7 pülüsü ile selfiler çekippp istağramına atıyor ve laykkk bekliyorduuu
hocam epıl için sizden iyi yorum yapanı daha da görmedim :)
--- Gönderi Güncellendi ---

hem de pülüs modeli yani

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
TDK ağlıyordu...
Dur yapma, yeter Mustafa diyorduu.
Amaaaa Mustafa dinlemıyorduu. Es 8 pülüsümü verin banağğğğ diye feveraaağğn ediyordu.....
Ama bir yerlerde Ayten kızımız sıtar bakstaaa ayfon 7 pülüsü ile selfiler çekippp istağramına atıyor ve laykkk bekliyorduuu
işin kötüsü arkadaşlar ciddi ciddi bana TDK der :D sürekli birileri yanlış telaffuz edince düzeltiyorum :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S8 plus iPhone 7 den şüphesiz iyidir . Sizin hatanız S8'i pahalıyken almanız , Android çıktığında hemen alınmaz , S8 de daha düşmez 3000 den aşağıya sanmıyorum , Note5 , S7 edge ' e filan bakarsanız düşüp durdular .

Reaksiyon puanı
16,128
doğru söz terzi kendi söküğünü dikemez çok meşgul...

Brasco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Dostum Samsung`un telefon fiyatlarının düşmesi yeni bir olay değil her modelde bu yaşanıyor eğer ki telefona bi yatırım aracı gibi piyasasının inip çıkmasıyla değerlendiriyosan zaten kullanma. İphone 7 ye geçmek istiyorum demişssin bende senin gibi çok uzun bi süredir samsung kullanıyorum hatta ben Corby den beri kullanıyorum bi kere o hatayı yapıp s4 almıştım 1 gün sonra geri verdim çok uzun süre samsung kullanan birinin iphone a alışması çok uzun sürer o yüzden bi kere daha düşün derim. Ayrıca i phone 7 yi s8 ile kıyaslamak yanlış olur. iphone 7 geçen senenin amiral gemisi ve iphone 8 çıktığı zaman kıyaslamak daha iyi bi bakış açısı olur.