Galaxy S8 Plus Şikayet

Reaksiyon puanı
16,128
Renault 12 - Tx Toros 5 Vt aile arabası
biz bunu alırdık o s8p ve çıt sesinden rahatsız...
360815_2.jpg

direksiyonda boşluk varsa onu şikayet edenler klubü...

RaxneL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sendeki nasıl bi baht, şansızlık kardeşim bence imama felan görün o_O

Reaksiyon puanı
30
S8'e toz kondurmayanlar neredesiniz :) Latife ediyorum bakmayın siz. Her firmanın ürününde olabilir böyle şeyler. İnsanoğluyuz sonuçta her işimizde kusur var ki yaptığımız makinede kusur olmasın. Geçmiş olsun bu arada kardeşim. Samsung çok kıl bir firmadır yalnız dikkat et. Kullanıcı hatasından böyle olmuş falan derlerse mahkemeye başvur, sonuna kadar git hakkını ara. Bunlar böyle çirkeflikten anlıyorlar çünkü anca. Apple olsa değişimde hiç sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum. Basit sebeplerden dolayı telefonu verip sıfırını alan çok arkadaşlarım var.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
arkadaslar merhaba.. ayın 25 ınde samsung bayıden s8 plus aldım..ve kasko yaptırdım.. cıhaz 3 gun sonra yuzde 92 den sonra sarj kesmeye basladı..ve servıse gıttım yazılım hatası dedıler verdıler. aksam aynı seyı tekrar yaptı..ve gerı verdım cıhazı..degısıme gıtmısler ve bugun bana sıfır acılmamıs cıhaz gonderdıler servısten aldım gıttım..ve acelem var dıye kutuyu orda acmadım..eve geldım actım kı cıhazın alt kısmı ezılmıs boyası kalkmıs..tekrar gıttım ve bana kullanıcı hatası dedıler..dedım daha yarım saat olmadı kaskolu cıhaz ben dusursem kaskoya verırım dedım buraya neden gelıyım dedım..cıhazın resmını cektıler ve merkeze attık dedıler ıns kabul ederler dedı..arkadasllar benım bı sucum yokken olumsuz bı sonuc cıkması halınde ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..resımını ekledım cıhazın

Ekli dosyayı görüntüle 22767

Normal şartlarda hatalı olan taraf sizsiniz.

Lakin gidip durumu tekrar konulmak adına.
Telefonu teslim ederken kutuyu açıp herşeyin sağlam olup olmadığını teyit ettirerek teslim etmediklerini beyan edin.
Bu beyanat durumun seyrini değiştirecektir.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Beni sahneye davet etmissiniz ama hala son yillarda tuketici olmayi ogrenemedinjz. Bir cihaz alinirken açılış videosu cekilir. Veya aldiginiz yerde açılır ilk once orda ekran acikligina ekran kirmizi herseye bakilir. Anlik bir problem varsa islem yapilmaz. Servisle ilgili sorununuz varsa videoya cekilir sorun serviste böyle anlatilir. Degisim cihazini aldigimda samsung elemani buyrun açılışını birlikte yapalim tekrar dedi oturttu herseyini kontrol etti. Alacaginiz yere dikkat edin. Ve isiniz varken 4 bin tllik cihazi alip hizli cikmayin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8'e toz kondurmayanlar neredesiniz :) Latife ediyorum bakmayın siz. Her firmanın ürününde olabilir böyle şeyler. İnsanoğluyuz sonuçta her işimizde kusur var ki yaptığımız makinede kusur olmasın. Geçmiş olsun bu arada kardeşim. Samsung çok kıl bir firmadır yalnız dikkat et. Kullanıcı hatasından böyle olmuş falan derlerse mahkemeye başvur, sonuna kadar git hakkını ara. Bunlar böyle çirkeflikten anlıyorlar çünkü anca. Apple olsa değişimde hiç sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum. Basit sebeplerden dolayı telefonu verip sıfırını alan çok arkadaşlarım var.
Evet evet olmazdı.
Bu forumda 26 gün boyunca 7 plus için apple servisi ile uğraşran adam tanıyorum sonra noldu. S8 Plusa geçti mutlu mutlu kullanıyor. Sebep de basit değil şebeke çekmeme sorunu

Son düzenleyen moderatör: