S7 edge mi V20 mi ?

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
S7 Edge her türlü gömer.
Tasarım: Elbette göreceli ancak işin içine S7 Edge girince diğer bütün telefonlar zavallı kalıyor.
Ekran: Amoled ekranlar hem parlaklık hem de güç tüketme açısından ips ekranlardan çok önde. Görüntü güzelliğinden bahsetmiyorum bile.
Pil: V20 Çok büyük telefon olmasına rağmen mAh olarak daha düşük. Zaten S7 Edge'in pili dillere destan.
Ekran-Kasa: S7 Edge piyasadaki en iyi ekran kasa oranına sahip. Kullanmaya başladıktan sonra ekrandan başka bir şey görmüyorsunuz. V20 ise çerçeve cumhuriyeti maşallah.

Uzun kullanım sürelerinden sonra V20 de, V10 gibi sıkıcı gelmeye başlar. Çünkü çok büyük. Tek el kullanım neredeyse imkansız. Aynı zamanda çok ağır. Bu telefonun ciddi tasarım ve ergonomi problemleri var. LG ne yazık ki G2 den sonra ergonomik olarak hep geriye gitti. S7 Edge ise tasarımından dolayı elden bırakılacak bir telefon değil.

baronsavas

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
6 yıldır hiçbir sorun yaşamadınız mı?
6 degil 4 . o kadar oldu ki bi ömür geldi sanki tarihleri karıştırdım.
Genel olarak hiç bi sorum yaşamadım cihaz sorunsuzdu. Garanti bittikten sonra root atıp rom yükledim öyle olunca kullanım sürem arttı yoksa devam etmek baya zor:D

baronsavas

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
S7 Edge her türlü gömer.
Tasarım: Elbette göreceli ancak işin içine S7 Edge girince diğer bütün telefonlar zavallı kalıyor.
Ekran: Amoled ekranlar hem parlaklık hem de güç tüketme açısından ips ekranlardan çok önde. Görüntü güzelliğinden bahsetmiyorum bile.
Pil: V20 Çok büyük telefon olmasına rağmen mAh olarak daha düşük. Zaten S7 Edge'in pili dillere destan.
Ekran-Kasa: S7 Edge piyasadaki en iyi ekran kasa oranına sahip. Kullanmaya başladıktan sonra ekrandan başka bir şey görmüyorsunuz. V20 ise çerçeve cumhuriyeti maşallah.

Uzun kullanım sürelerinden sonra V20 de, V10 gibi sıkıcı gelmeye başlar. Çünkü çok büyük. Tek el kullanım neredeyse imkansız. Aynı zamanda çok ağır. Bu telefonun ciddi tasarım ve ergonomi problemleri var. LG ne yazık ki G2 den sonra ergonomik olarak hep geriye gitti. S7 Edge ise tasarımından dolayı elden bırakılacak bir telefon değil.
Hocam elinize sağlık. Samsung kullandım az çok biliyorum. Lg hakkında hiç bi fikrim yoktu.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Eyvallah...Normalde Samsung sevmem. Ancak premium seviyede çok iyi telefonlar yapıyor. Zaten Samsung alınacaksa en üst seviyeden alınmalı. Yoksa Çinli Xiaomi, Meizu, Oneplus gibi ucuz ancak kaliteli markalar varken diğer telefonlara bakmak doğru değil.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Lg v20 suya dayanıklı bir cihaz olsaydı s7 edge gibi rakipsiz olurdu bana göre dünyanın en iyi cihazı olurdu.
Telefonun düşmeye karşı bile sertifikası var ayrıca batarya çıkıyor 2.ekranı ile kendine özel bir telefon s7nin edge kenarları kullanımı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Ses konusunda da lg bu telefonda özel çalışmış.
Bence tasarımı da harika bu kadar dayanıklı telefona göre gayet şık olmuş tek sıkıntısı fiyatı bide suya dayanıklı olmaması.
Lgnin arayüzü da en iyi arayüz zaten lgden sonra başka telefon tatmin etmiyor sırf bu yüzden.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Lg v20 suya dayanıklı bir cihaz olsaydı s7 edge gibi rakipsiz olurdu bana göre dünyanın en iyi cihazı olurdu.
Telefonun düşmeye karşı bile sertifikası var ayrıca batarya çıkıyor 2.ekranı ile kendine özel bir telefon s7nin edge kenarları kullanımı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Ses konusunda da lg bu telefonda özel çalışmış.
Bence tasarımı da harika bu kadar dayanıklı telefona göre gayet şık olmuş tek sıkıntısı fiyatı bide suya dayanıklı olmaması.
Lgnin arayüzü da en iyi arayüz zaten lgden sonra başka telefon tatmin etmiyor sırf bu yüzden.
Bence en iyisi HTC sense arayüzu ama lg de güzel

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Nefret ediyorum htcden bir daha asla almayacağım htc istediği kadar iyi olsun.
Dünyanın en ruhsuz arayüzü htcde bu konuda zirvede asla kimse geçemez onu :D
Saçmalıyorsun bence yukarı aşağı çekmecesi yeter çok düzenli lg g4c var kaç aydır alışamadık arayuze menüye girince amblemler gorunmuyor.Htc de çok belli oluyor hemen şık şık diye buluyorum ayrıca çok düzenli hiç karışık değil blinkfeed ayrı bir güzel zaten en hafifi de o galiba(stock hariç :D)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Saçmalıyorsun bence yukarı aşağı çekmecesi yeter çok düzenli lg g4c var kaç aydır alışamadık arayuze menüye girince amblemler gorunmuyor.Htc de çok belli oluyor hemen şık şık diye buluyorum ayrıca çok düzenli hiç karışık değil blinkfeed ayrı bir güzel zaten en hafifi de o galiba(stock hariç :D)
Ben düzen sevmem arkadaş karmaşık olacak içinde her özellik olacak sade olmayacak sadelik giyimde güzel :blush:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Allah rızası için dostum :D foruma sırf HTC kötülemeye mi giriyon.
Zaten kötü olan şeyi söylüyorum iyi olsa hakettiği yeri bulurdu.Az bile söylüyorum hatta.
Bide ben hepsine giydiriyorum tüm markalar nasibini almıştır benden bilen bilir :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben düzen sevmem arkadaş karmaşık olacak içinde her özellik olacak sade olmayacak sadelik giyimde güzel :blush:
Huawei'nin Emui arayüzüne de bir bak. Her arayüzü tam dolu değil ama. Mesela Honor 7'deki arayüzde, P9 arayüzünden daha fazla özellik var.. :D (gerçi benimki almanya cihazı, yazılımsal farklılık olur)
Bir çok arayüzden araklama yapmışlar.. Toplama bir arayüz olmuş EMUI.. :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Huawei'nin Emui arayüzüne de bir bak. Her arayüzü tam dolu değil ama. Mesela Honor 7'deki arayüzde, P9 arayüzünden daha fazla özellik var.. :D (gerçi benimki almanya cihazı, yazılımsal farklılık olur)
Huawei arayuzu guzel futuristik duruyor [emoji1] Ben seviyorum .

Kamera biraz daha ust seviyeye tasinsin sonraki cihazim huawei olur ki bunun icin 2 sene beklemeliyim en az

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
En güzeli öyle işte o yüzden isyan ediyorum huawei suya dayanıklı telefon yapsa da alsak diyorum :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
En güzeli öyle işte o yüzden isyan ediyorum huawei suya dayanıklı telefon yapsa da alsak diyorum :)
Amaan suya dayanıklı olunca noluyor? Xperia Go zamanlarında özeniyordum da şimdi umrumda değil. Halbuki suya düşürüp telefon bozmuş biriyim zamanında(Xperia S).. Çok da şeyapmamak lazım..

KaakMaZoT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
2 yıldır G3 kullanıyorum şuanda bile gayet memnunum. V10 ilk çıktığında acayip aklımı çelmişti ama almadım :) 2 ay sonra kontratim bitiyor ondan sonra V20 alacağım. Cihazdan beklentim müzik 32bit çip olması beni cezbediyor. Zaten müzik konusunda bildigim 2 cihaz var Htc ve Lg malum Htc tasarım konusunda pek sevemedim. Samsung desen güncelleme gibi cihaz çıkarıyor adamlar. Çoğu insan tasarımını seviyor samsung un ama ben beğenmedim sonuçta zevk meselesi kısaca demem oki cihazdan beklentin nedir? Ne amaçla alacaksın? Tasarim, oyun, internet, video, film, tasarim, süs önce buna karar vermek lazım. G3 sırf görüntüsü ve tuş dizaynı değişik olduğu için aldım pişman değilim, V20 müzik, tasarım, 2.ekran, 2.kamera bunlar için alacağım, eminim bundada pişman olmayacağım. Gerçi her 2 cihazda da pişman olacağını zannetmiyorum ama sen yinede iyi düşün. Birde v20 alacaksan biraz bekle kullanıcı yorumlarını oku sonra al bakarsın kronik sorunları olabilir ilk partide.

Reaksiyon puanı
125
Samsung galaxy s8 bekle derim 6 yıl kullanmışsın 4-5 ayda bekle istersen. Beklemem dersende lg v20 garip bir şekilde çok yakışıklı olmuş. Kaslı duruyor telefon. Zaten performansda sıkıntı yaşamazsın ikisindede. Bence Lg v20

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
5.7 ınch telefona rahatlıkla 4000 mah pil koyabilirler hadi 3600 olsun kasıtlı mı yapıyorlar anlamıyorum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
5.7 ınch telefona rahatlıkla 4000 mah pil koyabilirler hadi 3600 olsun kasıtlı mı yapıyorlar anlamıyorum
Kasıtlı ama LG pili cikarilabilir yapiyor 100 200 mah az olabilir bundan dolayi yinede pil ureticisi bir firma v10 v20 ye rahat 3800 sigar

sterneko41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Zaten kötü olan şeyi söylüyorum iyi olsa hakettiği yeri bulurdu.Az bile söylüyorum hatta.
Bide ben hepsine giydiriyorum tüm markalar nasibini almıştır benden bilen bilir :)
Diger markalardan daha iyi görüyorum şahsen ben.Sen Htc de 1-2 şey görmüşsün ondan sonra değişmez gerçeklere bürümüşsün bunu.Gerçek hayatında da bu şekilde yapıyorsan vay haline dostum :) yazık ediyorsun hayatına demektir.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Tasarım dışında v20.Uzun Kullanım için de daha iyidir.Bataryası da çıkarılabiliyor ve istersen kılıfsız kullanabilirsin yarı yolda bırakmaz.S7 edge daha narin bir cihaz açıkçası s8 beklemem diyorsanız v20 alın.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Diger markalardan daha iyi görüyorum şahsen ben.Sen Htc de 1-2 şey görmüşsün ondan sonra değişmez gerçeklere bürümüşsün bunu.Gerçek hayatında da bu şekilde yapıyorsan vay haline dostum :) yazık ediyorsun hayatına demektir.
Hayır mesele birşey görmek değil birşeyde senin için çok önemli bişey varsa onun olması gerekir.
Mesela iphone ve nexus kullanmışsa sürekli biri stabil kullanıma alışmış demektir sonra bu kişi farklı cihazı kullanınca bu sefer beğenmez cihazın artıları umrunda olmaz beğenmez.
Muhtemelen benimde ilk cihazım htc olsaydı lg ve samsung beğenmeyecektim.
Ancak tam tersi oldu lgden sonra htc hayal kırıklığı oldu.
Gelelim benim kızgınlığıma evet ben belki daha htc almam ama htc bazı noktalarda kendini düzeltirse millete önerebilirim.
Bu şekilde htc bence parasını haketmiyor insan bu kadar para veriyorsa daha iyisi de var.
Herkesin tecrübesi deneyimi farklı bu yüzden de önerisi farklı benim de deneyimim böyle.

sterneko41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
deneyimin böylede nefret,öfke farklı bir şey.Ve parasına cidden deyiyor :D 2600 tlye alabileceğim en iyi telefon htc 10 dur

rnbzdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7 edge.. şu lg nin telefonlarına bir ısınamadım..