kadirirdem
Dekan
s7 edge kardeşim...note 7 ye baya niyetlenmiştim ama hevesim kursagımda kaldı
hepsiburadadan s7 edge almayı düşünüyorum ama lg v20 tasarım olarak baya ilgimi çekti. Sizce hangisini almalıyım![]()
s7 edge kardeşim...note 7 ye baya niyetlenmiştim ama hevesim kursagımda kaldı
hepsiburadadan s7 edge almayı düşünüyorum ama lg v20 tasarım olarak baya ilgimi çekti. Sizce hangisini almalıyım![]()
genelde onlar ceplerinde bir çay parası olmayıpta gösteriş yapmaya çalışanlar3 4 yıl mı 3 4 yıl telefon kullanan mı kaldı her yıl millet yenisini alıyor siz neyden bahsediyorsunuz![]()
yok daha nelerKıskanıyorlar seni deliriyolarrbence ondandır
6 degil 4 . o kadar oldu ki bi ömür geldi sanki tarihleri karıştırdım.6 yıldır hiçbir sorun yaşamadınız mı?
Hocam elinize sağlık. Samsung kullandım az çok biliyorum. Lg hakkında hiç bi fikrim yoktu.S7 Edge her türlü gömer.
Tasarım: Elbette göreceli ancak işin içine S7 Edge girince diğer bütün telefonlar zavallı kalıyor.
Ekran: Amoled ekranlar hem parlaklık hem de güç tüketme açısından ips ekranlardan çok önde. Görüntü güzelliğinden bahsetmiyorum bile.
Pil: V20 Çok büyük telefon olmasına rağmen mAh olarak daha düşük. Zaten S7 Edge'in pili dillere destan.
Ekran-Kasa: S7 Edge piyasadaki en iyi ekran kasa oranına sahip. Kullanmaya başladıktan sonra ekrandan başka bir şey görmüyorsunuz. V20 ise çerçeve cumhuriyeti maşallah.
Uzun kullanım sürelerinden sonra V20 de, V10 gibi sıkıcı gelmeye başlar. Çünkü çok büyük. Tek el kullanım neredeyse imkansız. Aynı zamanda çok ağır. Bu telefonun ciddi tasarım ve ergonomi problemleri var. LG ne yazık ki G2 den sonra ergonomik olarak hep geriye gitti. S7 Edge ise tasarımından dolayı elden bırakılacak bir telefon değil.
Bence en iyisi HTC sense arayüzu ama lg de güzelLg v20 suya dayanıklı bir cihaz olsaydı s7 edge gibi rakipsiz olurdu bana göre dünyanın en iyi cihazı olurdu.
Telefonun düşmeye karşı bile sertifikası var ayrıca batarya çıkıyor 2.ekranı ile kendine özel bir telefon s7nin edge kenarları kullanımı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Ses konusunda da lg bu telefonda özel çalışmış.
Bence tasarımı da harika bu kadar dayanıklı telefona göre gayet şık olmuş tek sıkıntısı fiyatı bide suya dayanıklı olmaması.
Lgnin arayüzü da en iyi arayüz zaten lgden sonra başka telefon tatmin etmiyor sırf bu yüzden.
Nefret ediyorum htcden bir daha asla almayacağım htc istediği kadar iyi olsun.Bence en iyisi HTC sense arayüzu ama lg de güzel
Saçmalıyorsun bence yukarı aşağı çekmecesi yeter çok düzenli lg g4c var kaç aydır alışamadık arayuze menüye girince amblemler gorunmuyor.Htc de çok belli oluyor hemen şık şık diye buluyorum ayrıca çok düzenli hiç karışık değil blinkfeed ayrı bir güzel zaten en hafifi de o galiba(stock hariçNefret ediyorum htcden bir daha asla almayacağım htc istediği kadar iyi olsun.
Dünyanın en ruhsuz arayüzü htcde bu konuda zirvede asla kimse geçemez onu![]()
Ben düzen sevmem arkadaş karmaşık olacak içinde her özellik olacak sade olmayacak sadelik giyimde güzelSaçmalıyorsun bence yukarı aşağı çekmecesi yeter çok düzenli lg g4c var kaç aydır alışamadık arayuze menüye girince amblemler gorunmuyor.Htc de çok belli oluyor hemen şık şık diye buluyorum ayrıca çok düzenli hiç karışık değil blinkfeed ayrı bir güzel zaten en hafifi de o galiba(stock hariç)
Allah rızası için dostumBen düzen sevmem arkadaş karmaşık olacak içinde her özellik olacak sade olmayacak sadelik giyimde güzel![]()
Zaten kötü olan şeyi söylüyorum iyi olsa hakettiği yeri bulurdu.Az bile söylüyorum hatta.Allah rızası için dostumforuma sırf HTC kötülemeye mi giriyon.
Huawei'nin Emui arayüzüne de bir bak. Her arayüzü tam dolu değil ama. Mesela Honor 7'deki arayüzde, P9 arayüzünden daha fazla özellik var..Ben düzen sevmem arkadaş karmaşık olacak içinde her özellik olacak sade olmayacak sadelik giyimde güzel![]()
Huawei arayuzu guzel futuristik duruyor [emoji1] Ben seviyorum .Huawei'nin Emui arayüzüne de bir bak. Her arayüzü tam dolu değil ama. Mesela Honor 7'deki arayüzde, P9 arayüzünden daha fazla özellik var..(gerçi benimki almanya cihazı, yazılımsal farklılık olur)
Bir çok arayüzden araklama yapmışlar.. Toplama bir arayüz olmuş EMUI..![]()
En güzeli öyle işte o yüzden isyan ediyorum huawei suya dayanıklı telefon yapsa da alsak diyorumHuawei'nin Emui arayüzüne de bir bak. Her arayüzü tam dolu değil ama. Mesela Honor 7'deki arayüzde, P9 arayüzünden daha fazla özellik var..(gerçi benimki almanya cihazı, yazılımsal farklılık olur)
Bir çok arayüzden araklama yapmışlar.. Toplama bir arayüz olmuş EMUI..![]()
Amaan suya dayanıklı olunca noluyor? Xperia Go zamanlarında özeniyordum da şimdi umrumda değil. Halbuki suya düşürüp telefon bozmuş biriyim zamanında(Xperia S).. Çok da şeyapmamak lazım..En güzeli öyle işte o yüzden isyan ediyorum huawei suya dayanıklı telefon yapsa da alsak diyorum![]()
Kasıtlı ama LG pili cikarilabilir yapiyor 100 200 mah az olabilir bundan dolayi yinede pil ureticisi bir firma v10 v20 ye rahat 3800 sigar5.7 ınch telefona rahatlıkla 4000 mah pil koyabilirler hadi 3600 olsun kasıtlı mı yapıyorlar anlamıyorum
Diger markalardan daha iyi görüyorum şahsen ben.Sen Htc de 1-2 şey görmüşsün ondan sonra değişmez gerçeklere bürümüşsün bunu.Gerçek hayatında da bu şekilde yapıyorsan vay haline dostumZaten kötü olan şeyi söylüyorum iyi olsa hakettiği yeri bulurdu.Az bile söylüyorum hatta.
Bide ben hepsine giydiriyorum tüm markalar nasibini almıştır benden bilen bilir![]()
Hayır mesele birşey görmek değil birşeyde senin için çok önemli bişey varsa onun olması gerekir.Diger markalardan daha iyi görüyorum şahsen ben.Sen Htc de 1-2 şey görmüşsün ondan sonra değişmez gerçeklere bürümüşsün bunu.Gerçek hayatında da bu şekilde yapıyorsan vay haline dostumyazık ediyorsun hayatına demektir.