- Konuyu başlatan
beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
aynen kurcalamayı pek sevmiyorum.daha doğrusu bazı programlarını kullanmasını bilmiyorum.mesela şaunki telefonumda 3d kamera var.nasıl kullanıldığını hala öğrenemedimAynen gold altın silver gümüş oluyor baştan söyleyeyim telefonu çok kurcalamayı sevmiyorsan android almanın mantığı yok.Kızkardeşime zenfone 2 aldık almaz olaydım sürekli sorun zaten uğraşmayı da sevmiyor kullandığı 3 5 uygulama zaten whatsapp instagram swarm kamera vs vs şimdi öneri istiyor aman diyorum bana sorma git iphone al
Telefonu aldığı zaman her özelliğine bakmayan kurcalamayan merak etmeyen insanda android telefon kullanma ruhu yoktur abi ben bunu bilir bunu söylerim her zaman
ıphone almayı düşündüm ama küçük ekran ve kalın olduklarından hoşuma gitmedi.6s plus ekran geniş ama çercevesi kalın aynı takoz gibi duruyor.hem renkleri hiç canlı değil.ama s yada note serilerinde renkler çok canlı .benim bilgisayarım bile böyle canlı göstermiyor.yada mağazadakıi spot lambalardan dolayı çok canlı gözüküyor de olabilir.ama ıphone telefonların arayüzleri samsung telefonlardan kat kat güzel