S7 edge hangi renk tavsiye edersiniz ?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
öyle olduğunu sanmıyorum bu çiziklerin gold a özel olduğunu hiç sanmıyorum o durum tercih edilen renkle alakalı olur bu arada kusura bakmayın bilenler bilir malum klavyeden yazmak zorunda kaldım noktlama işareti imla vs bu klavyede pek mümkün değil
noktalama işaretini falan boşverin Edebiyat sınavında değilsiniz :D ben hiç dikkat etmiyorum
yalnız tercih edilen renkle alakalı olur derken tam olarak anlayamadım

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
noktalama işaretini falan boşverin Edebiyat sınavında değilsiniz :D ben hiç dikkat etmiyorum
yalnız tercih edilen renkle alakalı olur derken tam olarak anlayamadım
Mobile geçtim tamamdır :) ben o konuda biraz takıntılıyımda :D Tercih edilen renkten kastım bir renk çok fazla ilgi görüyorsa az satılan renkler biraz daha ucuzlar yani burada da olan tam olarak bu. :)
Bu arada unutmadan imlaya dikkat etmeseniz de olur ama büyük harfle başlamak forum kuralı :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Mobile geçtim tamamdır :) ben o konuda biraz takıntılıyımda :D Tercih edilen renkten kastım bir renk çok fazla ilgi görüyorsa az satılan renkler biraz daha ucuzlar yani burada da olan tam olarak bu. :)
Bu arada unutmadan imlaya dikkat etmeseniz de olur ama büyük harfle başlamak forum kuralı :D
işte bende bunu diyorum.gold az satıldığı için ucuzlamış
Ben sadece konu başlıklarında ilk harfin büyük yazılması kuralını biliyordum.cümle içinde de bu kural şartı mı var :D