Yardım Wordpress yükleme hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M.C.D
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.C.D

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merhaba. Wordpress-i sildim yeniden yüklerken şu hatayı veriyor nasıl düzelte bilirim?
Hata:
  • Açabileceğiniz maksimum veri tabanı sayısına ulaştınız. Veri tabanı açılamadığından kurulum tamamlanamıyor.

eyupcankilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Wordpress-i sildim yeniden yüklerken şu hatayı veriyor nasıl düzelte bilirim?
Hata:
  • Açabileceğiniz maksimum veri tabanı sayısına ulaştınız. Veri tabanı açılamadığından kurulum tamamlanamıyor.
Bende de aynı sorun var çözebildin mi?

atakdomain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.
Bu sorun hosting paketinizden dolayı kaynaklanıyor.
Tahmin ediyoruz ki paketinizde yalnızca 1 adet veritabanına izin veriliyor ve o veritabanını silmediğiniz için de bu hatayı almaktasınız.

Dilerseniz bu sorunu sitenizi bize taşıyarak çözebilir ya da aşağıdaki yöntemle sorununuzu çözebilirsiniz:
Biz sizi bekliyor olacağız :) (sınırlı bir süre olarak da 2 farklı domain uzantısını) ücretsiz olarak veriyoruz, değerlendirmeyi isterseniz:

Sorunun çözümü olarak "Cpanel kullanıyorsanız" hosting paneliniz üzerinden CPanel'e bağlanın >
1737757054952.png

Bu alana tıklayın ve açılan alandan:
1737757090938.png

Veritabanınızı silin ve sonrasında tekrardan yeni bir veritabanı oluşturun.

Sorununuzu çözmekte zorlanıyorsanız ya da bütün bu işlerle uğraşmak istemiyorsanız sitenizi AtakDomain'e taşıyın, sorunu siz değil, biz çözelim.