S7 edge hangi renk tavsiye edersiniz (Anket)

S7 edge hangi renk?

• silver

Kullanılan: 4 13.3%
  • Gold

Kullanılan: 4 13.3%
  • Siyah

Kullanılan: 22 73.3%

• Kullanılan toplam oy
    30

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Sen zaten s7 değil s7 edge alacaksın dolayısıyla kılıf takacaksın mecburen son sdn cevaplıyor canlı yayını izledin mi bilmiyorum ama tolgada kullanıyor cihazı tutmada sıkıntı oluyor dedi oda bu sorunu kılıfla halletmiş siyah yada silver fark etmez o yüzden.
yok izlemedim link varsa yollarmısınız?
önce bir telefon alayım.fiyat ve renk yüzünden daha sipariş veremedim :D

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
IMG_0255.JPG
IMG_0254.JPG

Benim s7 nin genel durumu. İlki o kılcal çizikler. İkincisindeki beyazlıklar toz.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
siz edge kullanıcısı değilmiydiniz :D
bu arada arka kapağının sanki rengi solmuş :) yoksa kullandıkça renk mi açılıyor?bu siyah hiç hoşuma gitmedi :D
Ben normal s7 kullanıyorum ve siyahın normal rengi o. Bu siyah edge dede aynı:D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
bu arkadaşlar ne iş yapıyor merak ettim
note 7 daha çıkmayacak diyorlar bu doğru mu?
g4 ile note 5 arasında fark yok dıyor buna katılmıyorum
videonun tamamını izleyemediğim için s7 edge hakkında ne söyledıklerını dınleyemedım
Bu arkadaşlar bu forumun yani sdn nin editörleri ofiste işlerini yapıyorlar :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Eğer hediye olarak veriyorlarsa zaten telefonla beraber verirler, ücretli alacaksan da o da sanırım belirli yerlerde satılıyor ve oraya gidip alman gerekiyor yeğen. :)
emice ne diyon sen .ben zaten o hediyeyi satmayı düşünuyorum :D
internetten bir tane satıcıya sormuşlar,şu anda böyle bir hediye söz konusu değil cevabı vermiş.bu nasıl oluyor anlamadım?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bende kendimi kararsız biri sanıyordum :D
benimle kararsızlık konusunda kimse yarışamaz.iki ayda alacağım telefona karar verdim.şimdi renk konusunda hala karar veremedim.sanırım bu da iki ayı bulur :D
valla ne yapsam bilemiyorum.psikiyatriye gitsem acaba ilaçla falan düzelir miyim :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
benimle kararsızlık konusunda kimse yarışamaz.iki ayda alacağım telefona karar verdim.şimdi renk konusunda hala karar veremedim.sanırım bu da iki ayı bulur :D
valla ne yapsam bilemiyorum.psikiyatriye gitsem acaba ilaçla falan düzelir miyim :D
Eskiden bende öyleydim fakat gördüm ki çok düşününce de yanlış kararlar alıyorum ondan sonra bana ilk mantıklı gelen şeyi yapmaya başladım.
Her zaman şöyle düşün aldığın şey her neyse daha iyisi daha güzeli illaki olacak ancak bunu aldıktan sonra anlıyorsun.
Şöyle örnek vereyim heryeri gezersin hiçbir ayakkabıyı beğenmezsin alırsın bir tane ama öylesine girdiğin bir yerde daha güzelini görürsün mesela bu hep olur.
Telefon örneğinde ise hep şöyle olur sen kendi cihazının genelde artılarını görmezden gelirsin mesela sen s7 edge aldın başka bir telefonda örneğin diyelim arkadaşında iphone 6s plus var bakıyosun ya herşey çok hızlı şakır şakır çalışıyor mesela o an sırf onu gördün diye cihaz gözünden düşer bir anda kendi cihazının artılarını unutursun.Halbuki senin cihazının da artıları vardır.
Renk için sana kendimden örnek vereyim htc one a9 alma hikayem kırmızı renginin beni acayip etkilemesi ile oldu sonra özelliklere baktım orta seviye idare de eder dedim ancak daha 1 ay geçmeden siyahı daha iyiymiş dedim.Buraya kadar sanki yanlış yapmışım gibi duruyor ama hayır ben siyah alsaydım gözüm hep kırmızı da kalacaktı çünkü ben o renge hayran kalarak aldım.
Yani bu tür konular düşünülecek konular kararsız kalınacak konular değil gidersin bakarsın o an hangi rengi beğendiysen onu alırsın.
Bunun için psikolojik desteğe falan gerek yok umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
birşey sormak istiyorum.bu sanal gözlüğü satıcı telefonla mı gönderiyor yoksa bunun için herhangi bir yere mı başvurmamız gerekiyor ?
Alacağın zaman sor hediye işi ne olacak diye. Onlar verir zaten. Teknosa vs. Verir, fakat internetten alamazsın.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Alacağın zaman sor hediye işi ne olacak diye. Onlar verir zaten. Teknosa vs. Verir, fakat internetten alamazsın.
ben samsung sonradan gönderiyor sanıyordum.bu gözlüğü vermeleri mecburi değil mi?
hepsiburada dan satıcıya nasıl ulaşacağım.sadece n11 den firmaya soru soruluyor.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
ben samsung sonradan gönderiyor sanıyordum.bu gözlüğü vermeleri mecburi değil mi?
hepsiburada dan satıcıya nasıl ulaşacağım.sadece n11 den firmaya soru soruluyor.
O zaman alamayabilirsin. Çünkü samsung kendilerinden alanlara veriyorlar.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Eskiden bende öyleydim fakat gördüm ki çok düşününce de yanlış kararlar alıyorum ondan sonra bana ilk mantıklı gelen şeyi yapmaya başladım.
Her zaman şöyle düşün aldığın şey her neyse daha iyisi daha güzeli illaki olacak ancak bunu aldıktan sonra anlıyorsun.
Şöyle örnek vereyim heryeri gezersin hiçbir ayakkabıyı beğenmezsin alırsın bir tane ama öylesine girdiğin bir yerde daha güzelini görürsün mesela bu hep olur.
Telefon örneğinde ise hep şöyle olur sen kendi cihazının genelde artılarını görmezden gelirsin mesela sen s7 edge aldın başka bir telefonda örneğin diyelim arkadaşında iphone 6s plus var bakıyosun ya herşey çok hızlı şakır şakır çalışıyor mesela o an sırf onu gördün diye cihaz gözünden düşer bir anda kendi cihazının artılarını unutursun.Halbuki senin cihazının da artıları vardır.
Renk için sana kendimden örnek vereyim htc one a9 alma hikayem kırmızı renginin beni acayip etkilemesi ile oldu sonra özelliklere baktım orta seviye idare de eder dedim ancak daha 1 ay geçmeden siyahı daha iyiymiş dedim.Buraya kadar sanki yanlış yapmışım gibi duruyor ama hayır ben siyah alsaydım gözüm hep kırmızı da kalacaktı çünkü ben o renge hayran kalarak aldım.
Yani bu tür konular düşünülecek konular kararsız kalınacak konular değil gidersin bakarsın o an hangi rengi beğendiysen onu alırsın.
Bunun için psikolojik desteğe falan gerek yok umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.
sadece bu konularda değil genel olarak her konuda kararsız kalıyorum.şimdi bir yandan byu telefona bu kadar ücret ödemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum bir yandan da belkide uzun süre sorunsuz şekilde kullanabileceği düşünüyorum yada kendimi öyle kandırıyorum.yarın birgün telefonun keşke şu özelliğide olsa demek istemiyorum..yani birşeyi satın aldığımda bunu uzun süre kullanmak istiyorum.ama bir yandan da ücreti konusunda fazla olduğunu düşünüyorum.mesela şuanda bir tane boş dairem var.bunu 1 yıl oldu hala kiralayamadım.çünkü gelen kişiler acabaa kiramı ödemez mi yada evimi kötü kullanır diye endişe taşıyorum.yani hiçbir ilerleme kaydedemiyorum.yine kıyafet konusunda da aynı
bu uzman dr psikilog tam beni anlatıyorkendisini dinleyınce kendıme biraz özgüven geldi :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
sadece bu konularda değil genel olarak her konuda kararsız kalıyorum.şimdi bir yandan byu telefona bu kadar ücret ödemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum bir yandan da belkide uzun süre sorunsuz şekilde kullanabileceği düşünüyorum yada kendimi öyle kandırıyorum.yarın birgün telefonun keşke şu özelliğide olsa demek istemiyorum..yani birşeyi satın aldığımda bunu uzun süre kullanmak istiyorum.ama bir yandan da ücreti konusunda fazla olduğunu düşünüyorum.mesela şuanda bir tane boş dairem var.bunu 1 yıl oldu hala kiralayamadım.çünkü gelen kişiler acabaa kiramı ödemez mi yada evimi kötü kullanır diye endişe taşıyorum.yani hiçbir ilerleme kaydedemiyorum.yine kıyafet konusunda da aynı
bu uzman dr psikilog tam beni anlatıyorkendisini dinleyınce kendıme biraz özgüven geldi :D
Ya işte bak kendin söylüyorsun bu kadar para verilir mi bir telefona aynı düşünce bende de var böyle düşündüğüm için de vermem bu kadar basit eğer telefonun bu kadar para etmediğini düşünüyorsan bu kadar para verme o zaman.Mesela benim üst limitim 1800 bu fiyatı geçti mi almam ya düşmesini beklerim yada temiz 2.el bulurum.Ayrıca verdiğim 6s plus örneğine tekrar bak hiçbir telefon sana herşeyin en iyisini sağlamaz.Ben en iyisini aldım diye bişey yoktur.