S7 edge ekran sorunu

Sidar Aldemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
İnternetten araştırdığım kadarıyla S7 edgelerin ekranında baya sorun çıkabiliyormuş ölü piksel ya da peme çizgi falan ben iphone 7 den geçmeyi düşünüyordum fakat şuan kafam karışdı gerçekten bu kadar dandik mi ekranı eğer böyleyse ip7 de kalmayı düşünüyorum

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Aldığın yere dikkat et öyle satın al bütün modellerde böyle bir şey yok

Sidar Aldemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Aldığın yere dikkat et öyle satın al bütün modellerde böyle bir şey yok
hepsiburadadan düşünüyorum ama media markt gibi bi yerden almak isterim ama 3100 hala oralarda bazı arkadaşlarda eski konularda hepsiburada n11 den bakabilirsin demişti senin bi tavsiyen varmı alabileceğim yer olarak

M

Murat Burç

SDN Okuru
hepsiburadadan düşünüyorum ama media markt gibi bi yerden almak isterim ama 3100 hala oralarda bazı arkadaşlarda eski konularda hepsiburada n11 den bakabilirsin demişti senin bi tavsiyen varmı alabileceğim yer olarak
HB'den al bence hatta git S8 al 3200'e HB'den

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463

Normal Bir elektronik mağzaya gidip alabilme ihtimalin olursa sıkıntı yaşaman yarıya iner

M

Murat Burç

SDN Okuru
bütçem yetse alıcam ekranı çok hoş da işte
Bence bekle para falan biriktirir bir defa al tam al.
--- Gönderi Güncellendi ---
Nokia 8 , XZ Premium gibi temiz aryuzlu cihazlara da bakabilirsin temiz arayüz seviyorsan
--- Gönderi Güncellendi ---
Nokia 8 biraz pahalı bence ama

Sidar Aldemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13

Sidar Aldemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
kamerayla pek alakam olmaz daha çok sarjı önemli 1 güni ip7 de çıkaramıyorum mesela