Vikings
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 91
G4 ü kaça sattın![]()
1700tl. Satın alan kişiye o fiyata paralel ithalat alırsın sıfır dedim garantiden korktuğu için tabi bende biraz korkuttuğum için

G4 ü kaça sattın![]()
1 hafta sonra 6s tanıtılacak, bekle yeni cihazdan al5s'e geçmek büyük hata olur dimi?
6s alamam. Fiyatı 3000'i geçer. 6 o fiyatı hak etmediği için 5s düşünüyorum. Ağır bir işlem yapmadığım için 5s işimi görür diye düşünüyorum.Büyük ekran sevdam yok. 6 inç de kullanabilirim 4 inç de.
5s'e geçmek büyük hata olur dimi?
iPhone 6s 16 gb 2699 TL den satışa sunulacak büyük ihtimal. Yani iPhone 6 lardaki zam geri çekilip yeni seri şimdiki fiyata satılacak bence. En mantıklısı bu.6s alamam. Fiyatı 3000'i geçer. 6 o fiyatı hak etmediği için 5s düşünüyorum. Ağır bir işlem yapmadığım için 5s işimi görür diye düşünüyorum.Büyük ekran sevdam yok. 6 inç de kullanabilirim 4 inç de.
Hocam Androidden sıkıldım. Ondan iPhone a geçiceğim. 2 yıl android kullanmak sıktı.Samsung Note 2 den sonra İphone 6 aldım. Not serisi bence sansung telefonların en iyisi, değişiklik olsun diye farklı bir marka yani iphone aldım. Klas bir marka, dokunuşundan kullanışına kendi farkını koyuyor ortaya... Note 2 de kardeşimin telefonu bozulduğu için ona verdim zaten bu yüzden telefon aldım. 2.5 sene kullandım bir o kadar da rahat kullanabilirdim.
SAMSUNG android demek değildir androidi en kötü kullanan marka o... androidi SONY daha iyi kullanır ndroidden iosa geçmek pişman eder...Hocam Androidden sıkıldım. Ondan iPhone a geçiceğim. 2 yıl android kullanmak sıktı.