S3'üm 43 dereceye kadar ısınıyor

gunes1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 üm oyun oynadıktan sonra(aspahlt 7-fifa12 vs gibi büyük oyunlardan sonra) 42-43 dereceye kadar ısınıyor gözüküyor bir problem olurmu yoksa normalmi bu

birde şu anda sürümüm 4.0.4 güncelleme yapacam ama korkuyorum telefonum başka bir imei numarası üzerine kayıt edilmiş güncelleme yaparsan telefonu kullanamazsın diyen var doğrumu?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Doğaldır hem kış için iyi olur :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
vaybe arada üstünde sucuk-yumurtada pişirirsin:D
neyse şaka bir yana kaç saat oynuyorsun?bence yazılımla alakalı bir şey değil

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3 üm oyun oynadıktan sonra(aspahlt 7-fifa12 vs gibi büyük oyunlardan sonra) 42-43 dereceye kadar ısınıyor gözüküyor bir problem olurmu yoksa normalmi bu

birde şu anda sürümüm 4.0.4 güncelleme yapacam ama korkuyorum telefonum başka bir imei numarası üzerine kayıt edilmiş güncelleme yaparsan telefonu kullanamazsın diyen var doğrumu?
doğru sakın güncelleme oldugu gibi bırak cihazı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vaybe arada üstünde sucuk-yumurtada pişirirsin:D
neyse şaka bir yana kaç saat oynuyorsun?bence yazılımla alakalı bir şey değil

:D
öyle uzun süre oynamıyorum açtıktan 2-3 dk sonra ısınmaya başlıyor aslında rahatsız edici bir sıcaklık yok ama marketten bir program indirdim 43 derece olarak gözüküyor

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öyle uzun süre oynamıyorum açtıktan 2-3 dk sonra ısınmaya başlıyor aslında rahatsız edici bir sıcaklık yok ama marketten bir program indirdim 43 derece olarak gözüküyor
yapacak bırseyınız yok cıhazı öyle kullanmak zorundasınız eskı ımesı kullanmak ıcın efs yedegı alınması lazımdı.
cihaz buyuk ıhtımal kacak zaten

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
43 derece çok normal bence hatta forumda Tolga bey'in yazdığı bir yazı var bu akıllı telefonların ısınmasıyla ilgili 60 dereceye kadar normal diyordu orda,zaten belli bir sıcaklığa geldiği zaman cihaz kendini otomatik kapatıyor yani bi sıkıntın olmasın.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
başka bir program dene bakalım nolacak