• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

S3 rehber problemi

utkukose

Öğrenci
Katılım
18 Ekim 2012
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar, telefon rehberiyle ilgili problemim var.

Facebook kişi listemde kim varsa rehber bölümünde çıkıyor aynı zamanda mail adresimi tanımladım telefona bütün kişi listeside telefon rehberinde çıkıyor. Rehberde sadece kayıtlı numaraların çıkmasını nasıl sağlayabilirim


Problemi daha önce çözümünü yazmışlar kusura bakmayın..

Facebook uygulamasına gir
Ayarlar
En sonda Kişileri senkronize et
Senkronize etme
 
rehber - kişiler - seçenekler - filitrele tıklayarak rehberde görünmesini istediklerinizi seçe bilirsiniz.
 
Ayrıca: "Secenekler > Ayarlar > Sadece telefonu olan kişiler" i secerseniz de sadece telefonu olan kisiler listenizde gözükür. Tabi facebook'a telefonunu verenler de gözükür bu durumda. [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]'un yorumuna ilaveten bunu da uygulayabilirsiniz.
 
Rehber seçenekler senkronize yap mesela benimkiler google + ya yedekledim formatlasamda ordan geri geliyorlar
 
Bende aynı sorunu yaşadım anlatılan gibi çözdüm. Fakat extra bi sıkıtım var. Rehberdeki kişi whatsapp,viber gibi programlar kullanıyorsa ismin yanında bu programların işaretleri gözüküyordu. Artık göremiyorum. Nasıl halledebilirim?
 
Üst