S3 Çoklu Pencere Açılmıyor

pisleak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 4.3 güncellemesinden sonra çoklu pencere özelliğim kullanılmıyor. ne yaparsam yapim olmadı. ne yapabilirim çoklu pencereyi kullanmak için sürümü geri yükleme falan oluyor mu ? ya da yeniden yüklemek bilenler yardım ederse sevinirim şimdiden sağolun..

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geri tusuna 3 saniye basılı tut sag tarafta belirmesi lazım ama ayarlardan acık olması lazım. acık degilse üst bildirim cubugunda simgesine bas.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaptım kardeşim hepsini yok açılmıyor ne kadar basılı tutarsam tutayım açılmıyor ne yapacam bilmiyorum

pisleak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fabrika ayarlarına dönsem düzelirmi ? telefonda supersu var ama root lu değil birde anlamadım bilen varsa yardımcı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar aynı olayı bende yaşadım i9305 birkaç ayrı 4,3 rom denedim yükledim boşuna sonra tesadüfen yabancı bir forumda gördüm ayarlardan ekran moddunu standart olarak ayarlayın sorun halloluyor yoksa açılmıyor romda sıkıntı yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var güncelleme yaparken yanlışlıkla elim dokundu şimdi griye fdüştü sarıda değil kapalıda değil ikisinin orttasında oyle bekliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yeni güncelledim güncel olduktan sonra çoklu ekran butonu yarı sönük olarak duruyor ne aktif nede kapalı bu soruna bir çözüm bulunursa iyi olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran görünürlü örnek: standart-dinamik filan var seçenekler standart dediğinde düzleyiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ekran modu değil de ana ekran modunu standart seçerseniz oluyor. Zaten standartsa kolay mod seçip, onay ekranında seçmeyip tekrar standart seçiyorsunuz. Onay ekranı seçilince oluyor....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yukarıdakileri denedim ama sonuç yok panel de ki tuş hala can çekişiyor gibi ne yanık ne sönük ve de çoklu ekran çalışmıyor

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yukardaki yazılanları pek anlamadım ama yukardaki bildirim çubuğunda wi-fi gprs felan onların sırasında çoklu pencere olması lazım onu aktifleştirin

_F_19o7_B_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1. "Ayarlar - Cihazım - Ana Ekran Modu"
2. "Kolay Mod" u seçin ve uygulayın
3. "Ayarlar - Cihazım - Ana Ekran Modu" na geri dön
4. "Standart Modu" seçin ve uygulayın
5. "Ayarlar - Cihazım - Ekran" gidin ve "Çoklu pencere"yi etkinleştirin.

Ben bu yöntemle çözmüştüm benimde multiwindow açılmıyordu şimdi sıkıntı yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
helal kardeşim bu gün teknosaya gittim ve sorunu gösterdim adamlar birşey yapamayız dedi günçellemede oluyor dediler nasıl ama ama sayende oldu sağaol kardeşim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bu konuyu acandan da cevap yazanlardan da Allah razi olsun. Bir haftadiur bu sorunla ugrasiyorum. Samsung musteri hizmetlerini aradim servise yonlendirdi. Servisi aradim. cihazin yedegini alip getirin dedi. Boyle basit bir sey icin neredeyse yarin servise gidecektim. Allah cumlenizden razi olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çokkk teşekkürler. Benzeri anlamda Note3 de uyguladım. Kamera ayarlarıda bozulmuştu çoklu pencerede. Hepsi düzeldi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bu sorunu hala gideremedim . Ana ekran modu diye birsey bulamıyorum note 8 de . standart olarak secıyorum ama düzelmıyor sorun ne yapabılırım . yardımcı olursanız sevınırım .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar samsung note 8 kullanıcısıyım . Yenı guncelleme yapıldıktan sonra coklu pencere calısmıyor dedıgınız yorumlara bakıyorum fakat yenı surumden sonra cıhazım kısmında ana ekran bıldırısı yok. dıger dedıgınız ekran modunun da standart secıyorum fakat hıcbır duzelme olmuyor ne yapabılırım .

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ana ekran modu "standart mod" aktif görünüyor normalde fakat tekrar aktifleştirmek gerekiyor. Uygulaya basınca çoklu pencere kullanılır hale geliyor. Yardımı dokunanlardan Allah razı olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fabrıka ayarlarına dönünce sorun ortadan kalkıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kolay modda olunca o hata oluyor Ayarlar cihaz sekmesinde kolay moddan çıkınca sorun düzeliyor