S.D.N Rock Kültür Kulübü

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
üff yaaa kütüphanedeyimmm kulaklıkta yokkii dinleyeyyimm:(

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Beyler Bayanlar ve beni izliyen herkes :)

Bir öneri suncam

kendimize blogger dan ve ya başka bir yerden blog açalım bunu normal rock kulubu üyeleri yerine sadece

fikir babaları ve kurucu yönetsin

ayrıca yazılarının yayınlanmasını istiyenlerde fikirbabalarına ve ya kurucuya e-posta ve ya ö.m yollasın.Sonrada yayınlansın

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Denizhan Dakılır dedi ki:

Bir öneri suncam

kendimize blogger dan ve ya başka bir yerden blog açalım bunu normal rock kulubu üyeleri yerine sadece

ayrıca yazılarının yayınlanmasını istiyenlerde fikirbabalarına ve ya kurucuya e-posta ve ya ö.m yollasın.Sonrada yayınlansın
işin gücün çakma blog kurmak zaten

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Jojoba dedi ki:
Denizhan Dakılır dedi ki:

Bir öneri suncam

işin gücün çakma blog kurmak zaten

Bende beğenmedim gereksiz bir uğraşı..

firstdefault

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende S.d.n Metal kulüünü açıcam galiba . bana nerydese hiç hitap etmiyp anlamadım.

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
firstdefault dedi ki:
bende S.d.n Metal kulüünü açıcam galiba . bana nerydese hiç hitap etmiyp anlamadım.

Buyur aç bakalım, açmakla bitmiyor ;)

AC/DC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Michael Jackson ve Van Helen - Beat It <br /><br />1982 yılında Beat It ile Michael Jackson ismini pop dünyasının dışına taşındı. Rock müziğin efsane gitaristi Eddie Van Halen'in çaldığı "Beat It" kısa zamanda rock radyolarında da boy göstermişti.<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=qtmHU2r-EkU

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
rock müzik yapan insanlar neden uzun saçı severler sizce bu bir imaj mı?

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
güzel bir soru tebrik ediyorum seçil :)<br /><br />bence imaj olması lazım. eski rock sanatçıları bırakmış, nesil devam ettirmiş. yeni sanatçılar da uzun saçı tercih etmiyorlar artık. yani müzik gruplarımız olsun, tek olsun eskisi gibi değil. Ama şu da var, sokakta yürürken uzun saçlı bir erkek gördüğümüzde hangi tür müzik dinlediğini hemen anlıyoruz. burdanda anlaşılacağı gibi uzun saç hem imaj hemde yaşam tarzının bir göstergesi.<br /><br />Bu klipte benden tüm Rock Kültür Klübü üyelerine :D<br /><br />Panik - Diskotek<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=Eirdl_B0NTY

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
her erkek mutlaka hayatında en az 1 kezde olsa saç uzatma fikrini şöyle bi düşünür veya aklından geçirir mutlaka... ama rockçılarda bu oran daha fazla. onlar düzene daha çabuk tepki veren karşı çıkan tipler.

yani "her erkek saçları kesik olmalıdır". bu kurala bi türlü anlam veremeyen tipler. niye böyle bi zorunluluk varki, isteyen saçını uzatır kime ne ahandaben saçımı uzattım düzenede, kuralada nanik yapanlar grubu :D
ama yinede herr erkek saç uzatma olaynı mutlaka düşünmüştür hayatının bir döneminde :P

ispanyol paçaların meşur olduğu 70 li yıllarda zaten saç uzatma oranıda fazlaymış aslında.. sadece rock çılarada özgü bişi diil bu.. geçmişte bi ara moda olmuş günümzdede hala kalıntıları olan bi tarz diyelim :P

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
[size=8pt]Bende bu aralar saçımı uzatıyorum ;) Ezo güzel açıklamış katılmadan edemicem :)[/size]

[glow=black,2,300]KÜRSÜ[/glow]

[size=8pt]Değerli kulüp üyeleri ;

Kuruluşumuzdan bügüne 35' gün yol aldık ve hiç bir zorluk ile karşılaşmadan, sadece ufak tefek kendi içimizde düzenlemeler yaptık bu güne kadar, ve şimdi yavaş yavaş yörüngeye oturma zamanımız geliyor.

Bu kulübün amacı rock seven insanları bir araya toplamak ve bu noktada daha sıkı dostluklar oluşturmaktır. Tek bilek, tek yürek olarak bir birimizi her ortamda desteklemektir.[/size]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
sebnem ferah mükemmel bir kisi gerek sesi gerek özel hayatı bakımından biz rock severler için ideal rockcı (A) ^^

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
[glow=black,2,300]HABER[/glow]

[size=8pt]Muhtarlığından dahi haberi olmayan sevgili Troy, kara listemizde beyazlara bürünmüştür.[/size]

[size=8pt]Yeni üyemiz olarak seçil aramıza katılmıştır. Ona hoş geldin diyor ve sevgi ile kucak açıyoruz[/size]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
teşekkür ediyorum hoş buldum :) ben Troyuda temsil ediyorum bu kulüpte kıymayın ona :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Sizin en sevdiğiniz rock klibi arkadaslar...ben söyliim
Evanescence-Lithium,Bring Me To Life,Going Under
Korn-Coming Undone
Hayko Cepkin-Yarası Saklı

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
seçiL dedi ki:
teşekkür ediyorum hoş buldum :) ben Troyuda temsil ediyorum bu kulüpte kıymayın ona :D

[size=8pt]Eminim onu kendisinden daha iyi temsil edeceksin bu kulüpte :D noolcak 'Technocu' muhtardan bu kadar rock olur. :D

[glow=black,2,300]HABER[/glow]

[size=8pt]Denizhan dakılır'ı fikir babalarında, işlevsiz buldum ve görevini iptal ettim. Hadi arkadaşlar 3 kişi daha lazım o göreve[/size]

[size=8pt]Kara listemizde ki bayan üye arkadaşlarımızın isimleri pembeleştirildi.[/size]

[size=8pt]Mavi renk olan isim kulüp kurucusunu ima eder.[/size]

İlk sayfamızda bir takım güncellemeler yapılmıştır.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
adımı listede göremedim ben katıldım olarak hatırlıyordumm ama :L

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
RuNaL dedi ki:

İlk sayfamızda ki DUYURU ! kısmını okursan neden artık listede olmadığını anlaya bilirsin.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
warkortali dedi ki:
RuNaL dedi ki:

İlk sayfamızda ki DUYURU ! kısmını okursan neden artık listede olmadığını anlaya bilirsin.

* Konuda Aktif Olmayan Ve Rock'cı geçinen Üyelerin Adları tarafımca tesbit edilip, Zaman ayıramayan üyelerin haricindekiler, Bir Daha Geri Alınmamak Üzere Kara Listeden silinecektir. Katkılarınız İçin Teşekkürler

bu galiba yanlış anlamadıysam demi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
rockcuların arabesk parcalarını arebeskçilerin rock parcalarını söylemesi ne kadar doğru sizce acaba arkadaslar....

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
RuNaL dedi ki:
warkortali dedi ki:
RuNaL dedi ki:

* Konuda Aktif Olmayan Ve Rock'cı geçinen Üyelerin Adları tarafımca tesbit edilip, Zaman ayıramayan üyelerin haricindekiler, Bir Daha Geri Alınmamak Üzere Kara Listeden silinecektir. Katkılarınız İçin Teşekkürler

bu galiba yanlış anlamadıysam demi

[size=8pt]Evet bu yüzden silindin eer tekrar üye olmak istiyorsan öm ile soruların gelecek..

Sizden ricam bir daha bu gibi konuları bu başlık altında değilde öm yolu ile halledelim her türlü bilgiye 1. sayfamızdan ulaşabilirsiniz.[/size]

[glow=BLACK,2,300]ANKET SONUCU[/glow]

[size=8pt]1. sayfada ki Anketimizin süresi 19.10.2007 tarihinde sona ermiştir. Katkılarınız için teşekkür ederim. Sonuç itibari ile bir açıklama yapmak durumunda değilim, siz gerekeni söylemişsiniz aynı şekilde devam ediyorum.. Salt çoğunluk çok az :D herkez memnun gidişattan ;)[/size]

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Daha kötüsünü görmedim 8 oy çıkmış,azınlıklar fakat çok iyi diyenlerden çoklar sebeplerini belirtmelerini istiyorum daha kötüsünü görmedim ve çok iyi diyenlerin...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
[glow=black,2,300]KÜRSÜ[/glow]

[size=8pt]Arkadaşlar S.D.N Rock kültür kulübünü sizler için düşündüm tek bir çatı altında toplanmanızı sağlamak istedim ve bunu başardım. Ben çok mutlu oldum geçirdiğimiz zamandan, ama artık aranızda 'uzunca bir zaman' olamayacağım işlerimden dolayı, işimi takip etmek zorundayım bilirsiniz 'hayat' sizleri özleyeceğim beni unutmayın! çünkü ben sizi, sizinle geçirdiğimiz zamanları unutmayacağım hepinize sonsuz teşekkürler ederim. hayatınızda başarılar dilerim hoşçakalın ..[/size]