S.D.N Rock Kültür Kulübü

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
GOTHIC -SEMFONİK - BLACK - DEAT - DOOM - PROGRESSIVE - HEAVY - NU - ELEKTRONİK - TRASH metal hangilerini beğenirsin ben metalin her türünü
genelde Black metali severim

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Epica - Nightwish - Apocalyptica - HAGGARD (nadir dinlerim) -

ICED EARTH - LACUNA COIL - ve MetallicA S&M albümü

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu müzik tarzını bilmeyenler için kısaca yazmak gerekirse<br /><br />Senfoni tekniğiyle yazılan eserlerin çalındığı ve coğunlukla metal müzikte kulanılan enstrümanlara ek olarak, klasik enstrümanlarla zenginleştirilen metal müzik türü. <br /><br />bu müzik türünün öncüsü therion zaten ama haggard senfonik müziğin babası :D<br />ben within temptationuda baya ii buluyorum.<br /><br />bence her insanın hayatında mutlaka bir kez bile olsa dinlemesi gereken bi müzik türü.<br /><br /><br />within temptationdan güzel bi şarkı;<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=CdZ8uG_RbSc<br />

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Güzel bir video, paylaşımın için teşekkürler ezo :D

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kadın biraz abartıo eller kollar filan :D şarkı süper

bunun klibini izlemiceksin aslında. direk yüksek sesle şarkıyı dinliceksin. ozaman uçuyosun :] ayakların yerden kesilio. benim bu şarkıda bu duyguyu yaşadığım çok olmuştur

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bence W810i aldım müzik dinleyebilmek için. 512 mb hafızası var ama işimi görüyor.

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Ben size bişi itiraf edeyim mi? Ben neredeyse hiç müzik dinlemiyorum 3,4 ay oldu, siz klip felan yollamasanız izliyeceğim yok sayenizde onları izliyorum :) sağolasınız sevgili S.D.N Rock kulüp dostları :)

gizem durmaz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
warkortali dedi ki:
<br />Ben size bişi itiraf edeyim mi? Ben neredeyse hiç müzik dinlemiyorum 3,4 ay oldu, siz klip felan yollamasanız izliyeceğim yok sayenizde onları izliyorum :) sağolasınız sevgili S.D.N Rock kulüp dostları :)<br />
<br /><br />Valla ben bu konuda üstüme alınsam mı bilemiyorum ;D<br />Kusura bakma Warko uzun bir zamandır netim bozuktu ve de dersler oks sitresi derken zaman bulamıyorum.Bi de asmışım mönütörümün üzerine koca koca harflerle ÇALIŞMAZSAN KAZANAMAZSIN diye vicdan azabındanmıdır nedir elim o power tuşuna bi türlü gitmiyor.<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=yyMlSuLPKOE Kader dostlarıma gelsin %( :( :S

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Gizem en iyisini yapıyorsun biz Rock Kültür Kulübü dostları seni sonuna kadar destekleriz, çalış ve kazan seni güzel yerlerde görelim ;)

gizem durmaz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
warkortali dedi ki:
Gizem en iyisini yapıyorsun biz Rock Kültür Kulübü dostları seni sonuna kadar destekleriz, çalış ve kazan seni güzel yerlerde görelim ;)
Teşekkür ederim anlayışınız ve destekleriniz için inşallah bende emeklerimin karşılığını alırımda gönlüme göre bir yer kazanırım :)

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Kulüp bir rock dostu daha kazandı ;) kulüptesin enderknt hoşgeldin ..

enderknt

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim saolun...Bişi sorcam buraya sevdiğimiz bir rock kulubünün fln videolarını ekleyebiliomuyuz?

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Evet tabi ki eğer nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsan ö.m den sana yardımcı olurum .

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Tamamdır ilgili msj'ı gönderdim ;)

enderknt

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aldım, çok teşekkür ederim saol...

En sevdiğim grubun yani muse un en sevdiğim şarkılarından biri....;
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7i5AOGTbpR...amp;border=0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7i5AOGTbpR...d6d6d6&color2=0xf0f0f0&border=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Dorian gel gör beni

[youtube=425,350]XkuI2QnqQ_0&feature=related[/youtube]

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
enderknt forum kurallarımızı gözden geçirmeni rica edebilir miyim?

enderknt

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Pardon, biraz daha dikkat etmeye ve özen göstermeye çalışmam lazım, uyardığın için saol..