Vaay güzel söylemiş ^^gizem durmaz dedi ki:Allaaam bu ne :S Özlem Tekin'i hiç "Birng to me life" şarkısını söylerken dinlediniz mi? Başlarında kulaklarınızı tıkayın. Valla ben Özlemi hiç böyle bilmezdim :I :^)
Yorum sizin![]()
Vaay güzel söylemiş ^^gizem durmaz dedi ki:Allaaam bu ne :S Özlem Tekin'i hiç "Birng to me life" şarkısını söylerken dinlediniz mi? Başlarında kulaklarınızı tıkayın. Valla ben Özlemi hiç böyle bilmezdim :I :^)
Yorum sizin![]()
elektr10 dedi ki:Vaay güzel söylemiş ^^gizem durmaz dedi ki:Allaaam bu ne :S Özlem Tekin'i hiç "Birng to me life" şarkısını söylerken dinlediniz mi? Başlarında kulaklarınızı tıkayın. Valla ben Özlemi hiç böyle bilmezdim :I :^)
Yorum sizin![]()
Ben de Warkotali bilmiyorum bana mı öyle geldi anlamadım ama burda kötü söylüyor sanki :Lwarkortali dedi ki:Özlem tekini hep sevmişimdir![]()
gizem durmaz dedi ki:Allaaam bu ne :S Özlem Tekin'i hiç "Birng to me life" şarkısını söylerken dinlediniz mi? Başlarında kulaklarınızı tıkayın. Valla ben Özlemi hiç böyle bilmezdim :I :^)
Yorum sizin![]()
warkortali dedi ki:Ooo harikasın onair 1000. mesajınıda aynı şekilde buraya isteriz![]()
warkortali dedi ki:Kimleri dinlediğini biliyorum uygunsunçok güzel yaa bayağıdır üye olmak için talep gelmiyordu bu sayede yeni bi üye dalgası alabiliriz senin uğurunla
aramıza hoş geldin ..
onair dedi ki:sizdende yeni haberler ve klipler bekliyoruz sayın mod umforumumuzu dahada zenginleştireceğinizden hiç şüphem yok
![]()
onair dedi ki:sizdende yeni haberler ve klipler bekliyoruz sayın mod umforumumuzu dahada zenginleştireceğinizden hiç şüphem yok
![]()