S.D.N Rock Kültür Kulübü

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle geç yazdığım için özür dileyerek yazıma başlıyorum.
Hayko Cepkin ayın 15 inde Adana Ora Cafe' de konser verdi. Bu konserin ayrıntılarını sizlere aktarıyorum ve resimleride hemen akabinde sizlerle paylaşıcam.
Konsere giriş 19:00 da başladı. Dışarıdaki kalabalık içeri girmekte zorlandı diyebilirim. Çünkü bodyguardlar biraz zorluk çıkardı. Bir şekilde içeri girmeyi başardık:) Ora Cafe'nin alanını küçük olması, sahne alanının aşağıda olması görüntü açısından - puan aldı.
Hayko sahneye saat 20:00 da geldi ve "Bertaraf Et" parçasıyla konserine başladı. Muhteşem performansı ve makyajıyla izleyenleri yine büyüledi. Parçalarını aralıksız olarak söyledi ve hemen hemen 10-15 parça söyledi. Konserin kötü tarafı ise 1,5 saat sürmesi ve arkadaşların ön taraflara doğru hücumu sonrasında sıkışan arkadaşların feryatlarıydı.
Herşeye rağmen dolu dolu 1,5 saat geçirdik ve Haykonun şarkılarıyla coştuk.
Konser sonrası Ora Cafe önünde arkadaşlarımızla konser kritiğine başladık ama havanın hafiften soğuk olması ve üzerimizdeki t-short lerin kuru tarafının kalmamasından dolayı muhabbeti yarıda kesmek zorunda kaldık :D
Konserde çektiğim resimleri -ki çekmeye çalıştım ama çok zordu - hemen sizlerle paylaşacağım arkadaşlar.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
böyle küçük dar alanda rock dınlemek zor gelıyor sanırım
Canlı performansı süpermiş... Hayko Cepki ne kadar tarzı ile eleştirilsede bence o geleceğin Marilyn Mansonı resimleride görmek istiyoruz

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
şu saatte bile size resimleri ulaştırmaya çalışıyorum ama ImageShack da sorun var herhalde. yükleyebildiğim kadarını sizlere sunuyorum.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bunlarla idare edin artık, geri kalanıda bana :D
Yaşasın ROCK

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Teşekkürler onair harika ellerine sağlık ne o öyle transparan giyinmiş :)

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çok teşekkürler onair,konser izlenimleri bölümüne filan da yaz sen bunları :)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
warkortali dedi ki:
Teşekkürler onair harika ellerine sağlık ne o öyle transparan giyinmiş :)

Evet abi üstte transparan bir askılı, kolları fileli, alttada etek vardı.
Bu kadar Haykodan bahsettik e artık biraz izleyelim :D Adana konserinden olmasada @ Masstival (13.07.2007) den bir konser kaydı. İyi seyirler..

Hayko Cepkin - Bertaraf Et (live)

[youtube=425,350]prZZXOWr4U4&feature=related[/youtube]

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
kıraçı beyaz showda izledim geçenlerde yeni albümü "Benim Yolum" başarılı bir çalışma ilk defa beğendim.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ben kıraç' ın rock yaptığına pek inanmıyorum. müziği ve sözleri bana pop karşık rock gibi geliyor, yani ortaya karışık gibi birşey. ama emeğine, sanatçılığına saygım sonsuz o ayrı konu :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hep senin telden mi çalcazzz azıcıkta benden olsunn:)Adema - Giving In<br /><br /><br /><br />[youtube=425,350]9RtfHmhn_zs&feature=related[/youtube]<br /><br /><br /><br /><br />adema-Immortal<br /><br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=-76mYHpcN6o

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Speed ben bu adama hayrandım sene 98 felan çok popülerdi o zamanlar :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
warkotali, abi yayınladığın videoyu nerden pc me indiregandi yapabilirim acaba?

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Abi video ismi Rock you ve görüldüğü üzere su baş rolde aratırsan bulursun bi yerlerde..

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Arkadaşlar şimdiye kadar izlediğiniz,
içerisinde rock ruhunu fazlasıyla hissettiğiniz,
En beğendiğiniz film hangisi ??

Bu arada Wolker arkadaşımızın doğum günü bugün

Bass gitarınla ve sevdiklerinle mutlu seneler
:)

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sdn kulubü nasıl başlatılıyor? veya özel bir bölüm var mı?

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Hayır özel bi bölüm yok özel bir amacın var ise başlata bilirsin :)

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
anladım da baya emek istiyor.siz aşmışsınız.. kadro falankurmuşsunuz.. bir de işin ucunda sap gibi kalmak var.. ben bir düşüneyim..

konserlere falan beraber mi gidiyorsunuz?

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Konserlere beraber gitmek gibi aktiviteler yapmak istiyoruz fakat grup dağıldı okulların başlamasıyla birlikte o yüzden herhangi bir şey yapamadık ama uzun tatillerde veya okul ara dönemlerinde bişiler yapabiliriz diye düşünüyorum..

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
KONSER BİLGİSİ

Bostancı Gösteri Merkezinde Sınırsız Hayko Cepkin Coşkusu

Hayko Cepkin

tarih : 16 December Sunday, 17:30
mekan : Bostancı Gösteri Merkezi
bilet fiyatları 28,50 YTL

`Sakin Olmam Lazım` ve `Tanışma Bitti` albümleriyle Türkiye`deki alternatif müzik piyasasına farklı bir boyut getiren Hayko Cepkin, Bostancı Gösteri Merkezi`nde hayranlarına sınırsız bir müzik ziyafeti sunacak…

Kasım ayı içerisinde, daha önce performans sergilemediği şehirleri dolaşarak 19 konser verecek olan Hayko Cepkin, bu konserleri ile 2008 yılında çıkacağı "Tanışma Bitti Turnesi"nin haberini de sevenlerine vermiş oldu.

Hayko Cepkin, "Öfkeyi ve korkuyu doğru yere kanalize edebilirsek güçlü bir enerji ile ruhen daha serbest kalabiliriz" teması ile herkesin daha önce anlatmaya çalıştığı konuları, yapmış olduğu iki albüm ile sevenlerine farklı bir şekilde anlattı. Şimdi ise bu anlatımları doyasıya yaşama ve ruhen müziğe doyma zamanı!

Yeni albümü ile birlikte sahne performanslarında da sınırları zorlayan sanatçı, son olarak Rock`n Coke festivalinde sergilediği teatral öğeler içeren performansı ile herkesi kendine hayran bıraktıktan sonra, yine iddialı bir şekilde Bostancı Gösteri Merkezindeki konserine hazırlanıyor.

16 Aralık 2007 Pazar günü saat 17:30`da gerçekleşecek olan bu muhteşem konserin en önemli özelliği ise "Tanışma Bitti Turnesi" kapsamında İstanbul`daki – özellikle 18 yaş altı - hayranları ile ilk defa tek başına buluşuyor olması…

Hayko Cepkin Vokal
Umut Töre Gitar
Poyraz Kılıç Bas Gitar
Murat Cem Ergul Davul

[size=10pt]Kaynak[/size]