- Reaksiyon puanı
- 3,747
Hayır.Ben Rufus üzerinden 32gb bir sd card a windows 10 20h2 sürümünü yazmaya çalışırken varsayılan olarak FAT32 çıkıyor ancak ben yazarken ntfs seçtim sorun olur mu
Hayır.Ben Rufus üzerinden 32gb bir sd card a windows 10 20h2 sürümünü yazmaya çalışırken varsayılan olarak FAT32 çıkıyor ancak ben yazarken ntfs seçtim sorun olur mu
Klasik kurulum yapmışsınız.Arkadaşlar bende eski yazıyor.
Neden?
Program geliştiricisinin önerisi şu şekilde:Ben Rufus üzerinden 32gb bir sd card a windows 10 20h2 sürümünü yazmaya çalışırken varsayılan olarak FAT32 çıkıyor ancak ben yazarken ntfs seçtim sorun olur mu
Sadece UEFI:
Disk Bölüm Düzeni: GPT
Hedef Sistem: UEFI (CSM yok)
Dosya sistemi: FAT32
Rufus kullanmak için bir neden daha: "Özgür Yazılım `Pek tabii.
konu çok uzun gibi görünse de Rufus'un kullanımı oldukça kolay ki kullanan da bilir; biraz detay verdim ki önyüklenebilir USB Flash sürücüsü oluşturmadaki sorunlar en aza indirilsin; pek görmediğimiz bazı konulara da açıklık getirmeye çalıştım.
Konu taze olduğu için ve konunun içinde olduğum için eksik kalan noktalar (varsa) eklenebilir: "Bazen, uzaklaşmak gerekir yakınlaşmak için." diyerekten...
Şu Rufus'un kaynak kodlarını inceleyeyim ben bir ara, belki bir işler yaparım.Rufus kullanmak için bir neden daha: "Özgür Yazılım `