- Reaksiyon puanı
- 1,591
Şu adamı ve kanalı rahat bıraksınlar artık bir zahmet. ÇEKEMİYORLAR!
A haberde çalışan bir gazeteci. Sanırsam köşe yazarlığı da yapıyordu ama ben onu sabah ajansında görüyorum. Genelde “ver mehteri” diye programa (şahsen ve iyi anlamda) benzersiz bir şekilde başlıyorYemin olsun ki ben bahsettiğiniz bu şahsın hangi kanalda program yaptığını, yahut ne iş yaptığını bile bilmiyorum. Şu kadar var ki biri bin kişiye hitap edebilirken öteki sadece bir kişiye hitap edebiliyor diye düşünüyorum. Bu durumda önemli olan kişisel kaabiliyetinden ziyade etki alanı ve etkileme gücüdür.
A haber daha fazla reyting alırsa Erkan TAN’ı daha fazla kişi tanır yalan mı? SeYYAH’ın bana yazdığı cevabın ilk kısmından onu hiç tanımadığını anladım,ondan onu tanıştırayım dedim.Bilmek zorunda mı peki ? @TheTruthHurts
Ben ver mehteri saçmalıklarından tanıyorum, ismini burada öğrendim. Reytingler ile alakalı diye düşünmüyorum. Bu kedicikleri dans ettiren herifte izlenmeyen garip bir kanaldaydı ama gel gelelim adam zararlı diye indirdiler. Aynı şekilde, gram umrumda değil aldığı reyting, akp ile olan derdi de ... değil, ama imajını yıktığı devlet akp gitse de yıkık imajla kalacak bu bir gerçek.
Bir haber spikerinden bu kadar korkmanız şaşırtıcıZaten azcık işi biliyorsa daha fazla saldırmaya ve hükümete yüklenmeye başlayacaktır.
Hele birde lisansı iptal olursa deymeyin keyfine Fatih Portakal kahraman olur.Muhalefetin elinde en güzel koz olur bakın basın nasıl susturdular biz iktidar olursak Fatih Portakal TRT'de çıkacak gerekirse bizide eleştirecek derlerİlk seçimlerde adaylığını koysun yüzde 98-99 oyla flan Nişantaşı Etiler gibi semtlerden belediye başkanı olur koyulduğu ilden milletvekili olur.
Direk CHP-İYİ parti Saadet Fatih Portakal için arkandayış mesajı yayınladı. Gazı 2-3 kademe daha arttıracaktır bu sureçte. Ceza sonrası canlı izlemeye devam edelim bakalım farkı görebilecez mi...