Soru RS232 Usb Dönüştürücü Uyku

Mythness87

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Merhaba değerli arkadaşlar,elimde bir terazi var ve terazi com ile haberleşmesi mevcut doğal olarak bende USB Rs232 dönüştürücü ile bağlayıp bilgisayara takıyorum ancak 3 5 saat bilemedin 10 saat sonra USB kapanıyor çıkarıp takınca kendine geliyor bazen makinayi kapatıp açmam gerekiyor bu konuda bilgi ve tecrübe paylaşabilir misiniz

Cicero

Asistan
Reaksiyon puanı
176
Aygıt yöneticisinde İnsan Arabirim Aygıtları>USB Giriş Aygıtı kısmına sağ tıklayıp Özellikler>Güç Yönetimi>"Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın" ayarının tikini kaldırıp deneyebilirsiniz belki problemi çözer.

Mythness87

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Aygıt yöneticisinde İnsan Arabirim Aygıtları>USB Giriş Aygıtı kısmına sağ tıklayıp Özellikler>Güç Yönetimi>"Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın" ayarının tikini kaldırıp deneyebilirsiniz belki problemi çözer.
Bunu denedim çözmedi güç yönetimini Performans moduna aldım aynı

Mythness87

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
denedim 5 saat sonra yine uykuya aldı usb çıkartıp taktım düzeldi.

Cicero

Asistan
Reaksiyon puanı
176
denedim 5 saat sonra yine uykuya aldı usb çıkartıp taktım düzeldi.
Şunu da deneyebilirsiniz. Dediğim ayarı yaptıktan sonra, güç planını açıp gelişmiş güç ayarlarında USB Ayarları>"USB seçmeli askıya alma ayarı"nı devre dışı bırakabilirsiniz.

Mythness87

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Şunu da deneyebilirsiniz. Dediğim ayarı yaptıktan sonra, güç planını açıp gelişmiş güç ayarlarında USB Ayarları>"USB seçmeli askıya alma ayarı"nı devre dışı bırakabilirsiniz.
bu 2 ayarı yaptım ama sürekli devam etti.