Root booster mucizesi

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
android telefonumu yakın zamanda rootlamıştım hızlaması için dün root booster adındaki uygulamayı indirdim kurulumu çok enteresan olan bu uygulama touchwiz'de bile harikalar yaratabiliyor. her root'lu cihazda olması gereken yegane uyglama olarak tavsiye ediyorum.:clap:

boybey02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefonda işe yararmi benim telefonda kitlenme oluyor ace 2 4.1.2 jb

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Benim telefonda işe yararmi benim telefonda kitlenme oluyor ace 2 4.1.2 jb
bende çok işe yaradı! ama senin telefonun için garanti veremem istersen google play yorumlarına bir gözat!

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Baktım iyi yorumlar var indirdim ama para istiyor varsa bana link atarmisin[emoji4]
parasız özellikler'de mevcut iki mod çeşidi var temel mod,aşırı mod. temel mod bölümünden ''hız'' olanı şu anda aktif bende ve ücretsiz.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
403 hatası ile kurulmuyor... 2 cihazda denedim M7200 evopad ve maxiplus5

AdolfUgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Root cleanerde buna benzeyen iyi bir uygulama çok derin temizlik yapıyor.

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Root cleanerde buna benzeyen iyi bir uygulama çok derin temizlik yapıyor.
Bu uygulama temizlik yapmıyor. Kernel ile ilgili ince ayarlar yapıyor, başlangıçta çalışan uygulamaları deve dışı bırakıyor veya aktifleştiriyor. Seçtiğin seçeneğe göre değişir.
Ama malesef bu uygulama benim cihazımda işe yaramıyor. Farklı romlar denedim. Ama olumlu sonuç bulamadım

AdolfUgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu uygulama temizlik yapmıyor. Kernel ile ilgili ince ayarlar yapıyor, başlangıçta çalışan uygulamaları deve dışı bırakıyor veya aktifleştiriyor. Seçtiğin seçeneğe göre değişir.
Ama malesef bu uygulama benim cihazımda işe yaramıyor. Farklı romlar denedim. Ama olumlu sonuç bulamadım
Evet farkettim yorumu yüklemeden önce yapmıştım.
Bu arada paralı modlar normallerine göre çok daha iyi pil ömrü neredeyse 2 katına çıktı.