• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Rocky 7

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sylvester Stallone, Alman televizyon kanalı Tele 5'de yayımlanan söyleşisinde Rocky 7'yi çekmek istediğini açıkladı.

rambo_.jpg

Oyuncu Rocky 7'nin ringlerle ilgili olmayacağını filmde boksör Rocky Balboa'nın yaşlılığının anlatılacağını söyledi. Rocky serisinin altıncı ve son filmi 2007 yılında vizyona girmişti.

KAYNAK

Gördük En Son Halini Ne yapcak Koltuk Değneği ile mi Çekecek 7 yi :)

Acı yok Rocky :D

Aslında güzel olabilir. Ama biraz yaratıcılıkla güzel bir senaryo çıkabilir. Karizma Sylvester :)

Son film çok güzeldi, anlamlı ve mantıklıydı. Orada bitmeliydi, çekmezse daha iyi olur gibime geliyor.

Rakiyi fazla içmeyesen ağam, sonra başın döner, gtnde ateş fışkırır.. :lol::lol::devil2:

çıksa güzel olur hemen giderim sinemaya

Windows 7'de sponsor olsun :)

1 ve 4. seriyi çok beğenmiştim diğerlerini okadar sarmadı. Bakalım Rocky 7 nasıl olacak.

Ben asıl kimle kapışacak onu merak ediyorum. Sanırım bu sefer oğlu Robert .Rocky Jr. ile kapışacak. Fena da olmazdı hani...

yıl 2050 rocky ölmedi yaşıyor. SİNEMALARDA... :D:D:D

sözde ermeni katliamı konu alan bir filmde oynuyacağı habeleri çıkmışdı bir ara..

Rambo 4 filmini kısa saçlı, şehir hayatına dönmüş ama birileri onu savaşa davet eden bir konuyla bekliyorken gitti ne yaptı. Bu adamı anlamış değilim. Şehirde Rambo ol birazda... İlk kan filminden bir posteri vardı, yüzlerce polis otosunu arkasına takmış :) Bunu Los Angeles' ta veya New York'ta yap. New ol biraz Slveyster new...