eray045
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 250
farketmez
Arkadaşlar korktuğunuz gibi diğer sitelerdeki gibi buradaki mesajlarda "+rep " isteği olacağını ben düşünmüyorum, herkes kendini bilen tecrübeli forumcu arkadaşlar, ilk giren birkaç üye tökezleyip hatalar yapabilir ama önemli olan onlarla da kaynaşarak burada sistemin böyle işlemediğini anlatabilmemizdir, her yeniliğe muhalefet olarak bir yerlere gelinemez, lütfen denemeden karar vermeyelim artık, bundan önce de birkaç değişiklik oldu beğenilmedi kaldırıldı, uygun bulundu sisteme daha da geliştirilip entegre edildi v.s...
Yinelemek istiyorum " Denemeden karar vermeyin ! "
Herşey daha keyifli bir forum ortamı için...
Keyifli forumlar.
Öyle yazılar olmayacağı için silmeye de gerek olmadığını belirtmek istiyorum.O zaman ileride oluşabilecek muhtemel "rep plz" mesajlarını da sen silersin Romantic. Ah Romantic, vah Romantic.
Öyle yazılar olmayacağı için silmeye de gerek olmadığını belirtmek istiyorum.
rep plz
Üyelere rağmen, üyeler için yapılan dayatma bir uygulama istemiyorum.
Repine bakıyorumda 314 olmuş....
Bence olması iyidir...
Güzeldir...
Çünkü rep bir geri dönüttür...
Yaptığınız iyi bir şeyin güzel bir yorumun başkaları tarafından takdir edilmesinin somut göstergesidir...
Forumda kimse kimseye bir şey karşılığında yardım etmiyor... Yorumlarını konularını bir menfeat karşılığında açmıyor...
Ama O karşılık beklemiyor diye biz de teşekkür bile etmeyelim mi?
Verdiğimiz repler karşıdaki kişiye sanal da olsa bir teşekkür demektir...
Forumda yaptığınız olumlu tavırların karşılık bulduğunu bir göstergesidir...
Bir geridönüttür...
Olmasında fayda büyüktür...
------------
rep pls lütfen rep verin... artık bu konuya da rep verirsiniz gibi bayağılıklara izin vermeyecek olanlar da yine biz aktif üyeler olacağız...
bu tür davranışlarda bulunanları kınarsak yadırgarsak bunun önüne geçeriz...
Örnek... Bu forumda EMO lara izin yok...
Bir EMO özentisi kendi saçma sapan yazı dilleri ile bir şeyler yazdığında tüm üyeler nasıl tepki gösteriyorsa o üye forumda nasıl barınamıyorsa ya da kendine çekidüzen veriyorsa aynı şekilde rep olayını suistimal edecek olnları uyarmak hizaya getirmek biz üyelerin elinde...
Bence olması iyidir...
Güzeldir...
Çünkü rep bir geri dönüttür...
Yaptığınız iyi bir şeyin güzel bir yorumun başkaları tarafından takdir edilmesinin somut göstergesidir...
Forumda kimse kimseye bir şey karşılığında yardım etmiyor... Yorumlarını konularını bir menfeat karşılığında açmıyor...
Ama O karşılık beklemiyor diye biz de teşekkür bile etmeyelim mi?
Verdiğimiz repler karşıdaki kişiye sanal da olsa bir teşekkür demektir...
Forumda yaptığınız olumlu tavırların karşılık bulduğunu bir göstergesidir...
Bir geridönüttür...
Olmasında fayda büyüktür...
------------
rep pls lütfen rep verin... artık bu konuya da rep verirsiniz gibi bayağılıklara izin vermeyecek olanlar da yine biz aktif üyeler olacağız...
bu tür davranışlarda bulunanları kınarsak yadırgarsak bunun önüne geçeriz...
Örnek... Bu forumda EMO lara izin yok...
Bir EMO özentisi kendi saçma sapan yazı dilleri ile bir şeyler yazdığında tüm üyeler nasıl tepki gösteriyorsa o üye forumda nasıl barınamıyorsa ya da kendine çekidüzen veriyorsa aynı şekilde rep olayını suistimal edecek olnları uyarmak hizaya getirmek biz üyelerin elinde...
Elbruz46
Senin Klavye nin türü ne ?
Q desem değil F desem değil
"ş" KOymadılar mı niye "t" ile idare ediyon
dönüt ne ? Küfür filan etmiyon demi
%100 katılıyorum.
Bence olması iyidir.......
.
Aslında orada kullanmak istediğim kelime terim anlamdır ve orjinali "feedback" tir ve feedback kelimesinin Türkçe karşılığı "geri dönüt"tür :thumbup1:
Aslında orada kullanmak istediğim kelime terim anlamdır ve orjinali "feedback" tir ve feedback kelimesinin Türkçe karşılığı "geri dönüt"tür :thumbup1:
İşte herkesde süzgeç yok ondan bunu akıl etmiş yönetimDeğerlendirmeyi bonus ya da şikayet butonlarıyla değil kendi fikir süzgecinden geçirdikten sonra gönülden yapsınlar.
İşte herkesde süzgeç yok ondan bunu akıl etmiş yönetim
Süzgeçi olmayan var Tahtası olmayan var herkes bizim gibi değil