[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
cihazı 3 ay önce turkcell den almıştım. lg yi beklemekten sıkıldım ve bugün buradaki talimatlara göre güncelleme mi yaptım. bir sorunla da karşılaşmadım. çok teşekkür ederim.

Kerem Ozan AY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 şuan bazı oyunlarda küçük kasmalar yaşıyor sizce güncellemeden sonra değişir mi ?

misina81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. 4 gün önce v20b yi sorunsuz yükledim cihaza.
- ancak yeni farkediyorum ki şarj etme süresi muazzam artmış. benim 1-2 saatte full şarj olan cihazım şimdi 3-4 saat te ancak doluyor.
- şarj eskiye göre biraz daha hızlı tükeniyor sanki.
- flash ancak dolphin browser ile çalışıyor.

başka bu sorunları yaşayan varmı acaba.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar herkese merhaba v20a almanya romu kullanırken , vodafone H+ olarak çalışıyordu. lakin bu romda H çıkıyor sadece varmı aynı problemi yaşıyan

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
merhaba arkadaşlar. 4 gün önce v20b yi sorunsuz yükledim cihaza.
- ancak yeni farkediyorum ki şarj etme süresi muazzam artmış. benim 1-2 saatte full şarj olan cihazım şimdi 3-4 saat te ancak doluyor.
- şarj eskiye göre biraz daha hızlı tükeniyor sanki.
- flash ancak dolphin browser ile çalışıyor.

başka bu sorunları yaşayan varmı acaba.

Root yapınca olmuştu bende de bu sorun. Bir kaç kez yeniden başlattım. Önbellek temizledim. Düzeldi.

arkadaşlar herkese merhaba v20a almanya romu kullanırken , vodafone H+ olarak çalışıyordu. lakin bu romda H çıkıyor sadece varmı aynı problemi yaşıyan

O bir sorun değil. Sadece simge değişti. Hız aynı.

misina81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root yapınca olmuştu bende de bu sorun. Bir kaç kez yeniden başlattım. Önbellek temizledim. Düzeldi.

ben root yapmadım. sadece rom yükledim. bir kaç defa kapatıp açtım cihazı ama şarj halen eskiye göre çok yavaş doluyor.

ön bellek temizlemek derken hard reseti mi kastediyorsunuz orayı anlayamadım.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben root yapmadım. sadece rom yükledim. bir kaç defa kapatıp açtım cihazı ama şarj halen eskiye göre çok yavaş doluyor.

ön bellek temizlemek derken hard reseti mi kastediyorsunuz orayı anlayamadım.

Bu sıkıntı bendede var. Şarj normal gidiyo ama çok yavaş doluyor.

misina81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün orjinal rom a yani 4.2.2 ye geri döneyim dedim ama yapamadım.
bu sırada bir kaç defa hard reset attım cihaza.
sonuç olarak eski rom uma dönemedim ama şimdi şarj yine hızlı doluyor.
bir kaç güne türkiye romu çıkar ona geçiş yaparım artık inşallah.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bugün orjinal rom a yani 4.2.2 ye geri döneyim dedim ama yapamadım.
bu sırada bir kaç defa hard reset attım cihaza.
sonuç olarak eski rom uma dönemedim ama şimdi şarj yine hızlı doluyor.
bir kaç güne türkiye romu çıkar ona geçiş yaparım artık inşallah.

Sizce çözüm hard reset mi peki?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Benim demin düzeldi farklı hiç birşey yapmamama rağmen. Bu sorun bi kaç gün sürüyo demekki sadece.

Şarj cihazı prizde çok durunca amper i az gönderiyor sanırım. Ama geçici bir şey, bu farklı şarj cihazı meselesi zaten telefonun şarjı bitmesin diye, amaç şarj aletini dinlendirmek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar ben telefona bu güncellemeyi yaptım hiçbir sorun yok gayet stabil. Sorum şu olacak güncelleme den önce de ekran da sarı leke ler mevvuttu ısınınca ben bu rom ile başarı firması garantili telefonum bu arada. Mevcut romla garantiye göndersem yazılımdan dolayı sıkıntı çıkarırlar mı bana bunu öğrenmek istiyorum.

ahmetrasid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlatım için teşekkürler telefonumu güncelledim başarılı bir sekilde hiç bir sorun yoktur.
ayrıca siz değerli arkadaşlardan bir sorunum hakkında yardım istiyorum. telefonumda güncellemeden önce ekran da farklı yerlerde olmak üzere toplam 7 tane sarı leke mevcut ısnınca beliriyor. telefonum başarı firma garantili ve telefonu bu sekilde garantiye göndermem bana sıkıntı yaratırmı. eski 4.2.2 sürümüne geri dönmem gerekir mi. şimdiden çok teşekkür ederim..

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlatım için teşekkürler telefonumu güncelledim başarılı bir sekilde hiç bir sorun yoktur.
ayrıca siz değerli arkadaşlardan bir sorunum hakkında yardım istiyorum. telefonumda güncellemeden önce ekran da farklı yerlerde olmak üzere toplam 7 tane sarı leke mevcut ısnınca beliriyor. telefonum başarı firma garantili ve telefonu bu sekilde garantiye göndermem bana sıkıntı yaratırmı. eski 4.2.2 sürümüne geri dönmem gerekir mi. şimdiden çok teşekkür ederim..

aynı soruna benzer bi olaydan dolayı telefonum 31.03.2014 ten beri serviste.yeni cihazla değişim yapacaklar.yazılımsal değil donanımsal bir sorun olduğu için fatura kesim tarihi 1 ay olmamışsa yenisini veriyorlar.size tavsiyem 4.2.2 sürümüne bir an önce dönüp yarın servise göndermeniz olacaktır.bende bu sorundan bir tek benim mi başıma geldi diye yakınıyordum :D lg müşteri hizmetleriyle görüştüm öğlen sipariş vermişlermiş de ellerinde yokmuş da haftaya yollayacaklarmış.

ahmetrasid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı soruna benzer bi olaydan dolayı telefonum 31.03.2014 ten beri serviste.yeni cihazla değişim yapacaklar.yazılımsal değil donanımsal bir sorun olduğu için fatura kesim tarihi 1 ay olmamışsa yenisini veriyorlar.size tavsiyem 4.2.2 sürümüne bir an önce dönüp yarın servise göndermeniz olacaktır.bende bu sorundan bir tek benim mi başıma geldi diye yakınıyordum :D lg müşteri hizmetleriyle görüştüm öğlen sipariş vermişlermiş de ellerinde yokmuş da haftaya yollayacaklarmış.

yok üstad ben kasım 2013 de aldım telefonu ekranı değişsin bana yeter o babalığı yapsın ama yeter ki bir de 4.2.2 ye dönmeye çalııyorum ancak win7 de support durduruldu hatası alıyorum :confused1:

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok üstad ben kasım 2013 de aldım telefonu ekranı değişsin bana yeter o babalığı yapsın ama yeter ki bir de 4.2.2 ye dönmeye çalııyorum ancak win7 de support durduruldu hatası alıyorum :confused1:
hocam ekranı değiştirirler ama öncelikle telefonu 4.2.2 ye döndürüp öyle garantiye yollayın.bana henüz nasip olmadı kitkatı denemek o yüzden nasıl dönersin bilemiyorum burda yardımcı olabilecek arkadaşlar var.çok rahatsız etmiyorsa 20 Nisanda türkiye için 4.4.2 kitkat çıkacak onu yükleyip öyle yollarsın.

ahmetrasid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ekranı değiştirirler ama öncelikle telefonu 4.2.2 ye döndürüp öyle garantiye yollayın.bana henüz nasip olmadı kitkatı denemek o yüzden nasıl dönersin bilemiyorum burda yardımcı olabilecek arkadaşlar var.çok rahatsız etmiyorsa 20 Nisanda türkiye için 4.4.2 kitkat çıkacak onu yükleyip öyle yollarsın.
bu şekilde dönemiyorum zaten dediğin gibi türkiye romunu kurup gönderirsem hiç bir sıkıntı çıkmaz zaten 1 ay geçeli çok olmuş 3 gün daha bekler öyle hafta başı gönderirim artık :) teşekkür ederim hocam..

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu şekilde dönemiyorum zaten dediğin gibi türkiye romunu kurup gönderirsem hiç bir sıkıntı çıkmaz zaten 1 ay geçeli çok olmuş 3 gün daha bekler öyle hafta başı gönderirim artık :) teşekkür ederim hocam..
Rica ederim hocam.ilk defa garantili telefon alayım dedim garantilik oldum :) 29 marttan beri telefon serviste.garantili telefon alarak telefonsuz kalmanın ne olduğunu öğrendim acıya duvar gibi durmayı öğrendim :D :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Telefonu LG yazılımı seçeneği ile pc'ye bağlayıp, Pc suite ile mobil cihaz sekmesinden, yükseltme hatalarını geri yükleyi seçin. Biraz uzun sürecek ama telefon ilk orjinal haline dönecek. Eğer kurulumdan sonra açılmazsa hard reset atın.

misina81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu LG yazılımı seçeneği ile pc'ye bağlayıp, Pc suite ile mobil cihaz sekmesinden, yükseltme hatalarını geri yükleyi seçin. Biraz uzun sürecek ama telefon ilk orjinal haline dönecek. Eğer kurulumdan sonra açılmazsa hard reset atın.

hocam ben dün o yöntemi denedim ama telefonu yeniden pc ye bağladığımda pil düşük seviye ve yükseltme kullanılamıyor gibi bir hata alıyordum. pil full olmasına rağmen. gerçi ben LGMobile Support Tool ile denedim. Pc suite ile farklımı bilmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim ancak işlemlerin en son kısmında hata mesajı alıyorum sürekli. Windows xp kullanıyorum. " Açılan pencereden upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
Sonra "Select Country & Language" ekranı gelecektir. Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekleyin. Burda hata mesajı alıyorum. Direk start upgrade diye bir seçenek yok. Ok dediğimizde hata mesajı alıyorum...Yardımcı olabilen olursa sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,
Yeni TR Yazılımı İnternet de var. İsteyen 20 Nisanı beklemeden kurabilir. Ama biraz yazılım yükleme Programını modifikasyon etmek etmek gerekiyor. Maalesef LG başka ülke Yazılımlarını Kurmamızı engelliyor. 3 Gün sonra resmen OTA üzerinden inşallah verecek

az bekle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar forumcu ağabeyler ve ablalar.
öncelikle yükseltme yöntemleri için teşekkürler.
kullandım oldu.

lakin;
yaklaşık 2 saat önce 4.4.2 güncellemesini yaptım.
ardından youtube'a girebilmek için hotspot shield yükledim.
az önce fark ettim ki sorunlarım varmış:
wi-fi kapattıktan sonra "mobil veri" açılması gerekirken açılmadı. normalde de uzun süre kablosuz bağlantı kullanırsam hemen gelmiyordu kapatınca, kapatıp açmak gerekiyordu. denedim kapatıp açmayı fakat olmadı.
şu anda mobil veri açık olduğu halde çalışmıyor.

rica ediyorum derdime bir çare.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
selamlar forumcu ağabeyler ve ablalar.
öncelikle yükseltme yöntemleri için teşekkürler.
kullandım oldu.

lakin;
yaklaşık 2 saat önce 4.4.2 güncellemesini yaptım.
ardından youtube'a girebilmek için hotspot shield yükledim.
az önce fark ettim ki sorunlarım varmış:
wi-fi kapattıktan sonra "mobil veri" açılması gerekirken açılmadı. normalde de uzun süre kablosuz bağlantı kullanırsam hemen gelmiyordu kapatınca, kapatıp açmak gerekiyordu. denedim kapatıp açmayı fakat olmadı.
şu anda mobil veri açık olduğu halde çalışmıyor.

rica ediyorum derdime bir çare.

Kitkata geçince mobil veri ayarlarini yeniden yapmaniz lazim, bunun en iyi cozumu de internet ayarlarini kullandigini operatorden mesaj yoluyla isteyin. Turkcell iseniz internet yazip 2222ye yollayin.

az bekle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kitkata geçince mobil veri ayarlarini yeniden yapmaniz lazim, bunun en iyi cozumu de internet ayarlarini kullandigini operatorden mesaj yoluyla isteyin. Turkcell iseniz internet yazip 2222ye yollayin.

sıkıntım aynen yazdığınız gibiymiş. teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki ben kitkat 4.4.2 almanya sürümünü yükledim varsayalım yürkiye sürümü geldi onu nasıl yükleyceğiz son sürümü zaten kullanıyorsunuz gibi uyarı alırsam ne yapmqam gerekir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
peki ben kitkat 4.4.2 almanya sürümünü yükledim varsayalım yürkiye sürümü geldi onu nasıl yükleyceğiz son sürümü zaten kullanıyorsunuz gibi uyarı alırsam ne yapmqam gerekir

Gerek kalmadı zaten artık Türkiye'ye Kitkat verildi.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 16sında güncelledim pc suite den ama şarj da sıkıntı yaşıyorum. Eski sürümün aksine şarjı çabuk bitmeye başladı.

4.2.2 de 2-3 saat full ışık asphalt 8 oynadığımda %5 falan azalıyordu.

Şimdi aynı şekilde oynayınca 20-30 dakikada %10 azalıyor. (ki iki sürümde de arka plandaki herşeyi kapatıyodum)