[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende 16sında güncelledim pc suite den ama şarj da sıkıntı yaşıyorum. Eski sürümün aksine şarjı çabuk bitmeye başladı.

4.2.2 de 2-3 saat full ışık asphalt 8 oynadığımda %5 falan azalıyordu.

Şimdi aynı şekilde oynayınca 20-30 dakikada %10 azalıyor. (ki iki sürümde de arka plandaki herşeyi kapatıyodum)

Bu ucuz numaraları kimse yemiyor artık. KitKat her türlü jellybean'den daha az şarj yiyor.
2-3 saat asphalt oynamış da %5 şarj gitmiş de. Çocuk forumu mu kardeşim burası. Az destekli sallayın bari.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ucuz numaraları kimse yemiyor artık. KitKat her türlü jellybean'den daha az şarj yiyor.
2-3 saat asphalt oynamış da %5 şarj gitmiş de. Çocuk forumu mu kardeşim burası. Az destekli sallayın bari.

y6uzevy2.jpg
Kitkat az şarj yiyomusmus sen hayal dunyasinda yaşamaya devam et.

Alperkara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malesef bende hala devam ediyor :/ Sizin hoparlörde sorun varmı ?

Alperkara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konulara çok uzağım root felanda yapmadım paralel ithalat benim telefonum güncellemeden sonra hoparlörde ve kulaklıkla başım dertte ne yapacağımı bilemiyorum

macara2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar. bende şu an taiwan kitkat romu kurulu. ben nasıl stock rom yükleyebilirim. flash tool ile eskiden yükleyebiliyordum ama artık hata veriyor ?

| BaraN |

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yedekleme işlemi sırasında hata alıyorum %62'de takılıyor ve yedekleme başarısız gibi bir şey yazıyor olmuyor yardımcı olabilecek var mı ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
y6uzevy2.jpg
Kitkat az şarj yiyomusmus sen hayal dunyasinda yaşamaya devam et.

Kitkat'ın fazla şarj yediğini böyle mi ispatlıyorsun yani? Ben ne bilicem senin 16dk ne yaptığını?
Ben 3G ile internete giriyorum saatte %10 yiyor.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kitkat'ın fazla şarj yediğini böyle mi ispatlıyorsun yani? Ben ne bilicem senin 16dk ne yaptığını?
Ben 3G ile internete giriyorum saatte %10 yiyor.
Üstadım benim telefon rootluydu supersu ile rotu kaldırdım. denedim root ile çalışan programlar çalışmıyor. Supersu yu yeniden yükledim ve hata aldım. yani telefonda root yok ve 10 c Türkiye sürümü yüklü. Fabrika ayarlarına dönsem rehber vb ayarlar gidecek. Otadan güncelleme yapsam bir sorun olur mu? Aslında 4.2 ile bir sorunum yok ancak bazı yeniliklerden de faydalanmak istiyorum açıkçası. PC Suite ile güncellesem telefon tümden (rehber ayarlar vb) silinir mi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Üstadım benim telefon rootluydu supersu ile rotu kaldırdım. denedim root ile çalışan programlar çalışmıyor. Supersu yu yeniden yükledim ve hata aldım. yani telefonda root yok ve 10 c Türkiye sürümü yüklü. Fabrika ayarlarına dönsem rehber vb ayarlar gidecek. Otadan güncelleme yapsam bir sorun olur mu? Aslında 4.2 ile bir sorunum yok ancak bazı yeniliklerden de faydalanmak istiyorum açıkçası. PC Suite ile güncellesem telefon tümden (rehber ayarlar vb) silinir mi?

Yedek alıp temiz kurulum yaparsanız hem sağlam olur hem de stabil. Yüklerken de sorun yaşamazsınız.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Ben güncellemeden önce hard reset ve güncelledikten sonra hard reset attım. Buda fabrika ayarlarına geri dönmek gibi fakat cok daha etkili en ufak ayrıntısına kadar telefonunu siliyor baştan aşağıya ayar mayar hiç bişi kalmıyor.

Ben hard resetten sonra telefonumdaki yani rehberimdeki herkes silinmiş fakat benim bunun için önceden önlemim vardı. Kartıma ve telefonuma kişileri kayıt ederim, telefonumdakilerin hepsi silindi ve kattakiler kaldı böylelikle hiç bir kayıp yaşamadım. Ayarlar olarak tüm ayarlar 0 haline gelicek sen kendin tekrar kendine göre kişiselleştireceksin.

Pc Suite ile değil Ota üzerinden güncellemeni tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg flash tool programını pcye yükle.. telefonunu pcye bağla.. program otomatik görecek telefonunu.. oradan yükseltmeyi başlat de..güle güle kullan..:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben güncellemeden önce hard reset ve güncelledikten sonra hard reset attım. Buda fabrika ayarlarına geri dönmek gibi fakat cok daha etkili en ufak ayrıntısına kadar telefonunu siliyor baştan aşağıya ayar mayar hiç bişi kalmıyor.

Ben hard resetten sonra telefonumdaki yani rehberimdeki herkes silinmiş fakat benim bunun için önceden önlemim vardı. Kartıma ve telefonuma kişileri kayıt ederim, telefonumdakilerin hepsi silindi ve kattakiler kaldı böylelikle hiç bir kayıp yaşamadım. Ayarlar olarak tüm ayarlar 0 haline gelicek sen kendin tekrar kendine göre kişiselleştireceksin.

flash tool ile yükleyin bişey olmaz

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

belki biliyorsunuzdur ama paylaşmak istedim.

Rehberinizi google hesabinizla senkronize eder, kişileri google hesabınıza kopyalar ve yeni kaydedeceğiniz numaralarınızı direk google hesabınız üzerine kaydederseniz karta yada telefona ihtiyaç kalmadan hard reset,rom yükleme vb. islemlerden sonra telefonunuza yada herhangi bir android telefona google hesabınızı bağlayıp rehberinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bir bilgilendirme yapmak istiyorum: kitkattan önce D802TR romuna sahip telefonunuzla farklı roma geçiş yaptıysanız ve suan kitkat varsa güncelleme olarak sakın yükseltme hatalarını gider yapmayın. çünkü orjinal stock türkiye romuna geçiş yapıyor ve flashtool ile 20d almanya romu filan kurulmuyor. kitkat güncellemesi ile farklı bir güvenlik prosedürü var sanırım. telefonu rootladım. twrp ile custom rom yükledim. almanya 10e romunu flashtool ile yükledim ve suan almanya 20d romunu yüklüyorum
001_smile.gif
aklınızda olsun çok uğraştırıyor artık LG
001_smile.gif
ama her zaman bizde çözüm var @OxyGEN

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar bir bilgilendirme yapmak istiyorum: kitkattan önce D802TR romuna sahip telefonunuzla farklı roma geçiş yaptıysanız ve suan kitkat varsa güncelleme olarak sakın yükseltme hatalarını gider yapmayın. çünkü orjinal stock türkiye romuna geçiş yapıyor ve flashtool ile 20d almanya romu filan kurulmuyor. kitkat güncellemesi ile farklı bir güvenlik prosedürü var sanırım. telefonu rootladım. twrp ile custom rom yükledim. almanya 10e romunu flashtool ile yükledim ve suan almanya 20d romunu yüklüyorum
001_smile.gif
aklınızda olsun çok uğraştırıyor artık LG
001_smile.gif
ama her zaman bizde çözüm var @OxyGEN
Sanırım 311 k ve üstü modeller için geçerli benim cihazın modeli 309k ve hiç bir sorun yaşamadan yükledim 20d yi

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
aynen 311k ve üzeri için geçerli bu problem :) ama halledildi :P

Ben de flashtool u açmaya çalışırken hata verdi üşendim uğraşmaya, dün mustafa düzeltmeye çalışoyodu twden neti gidince yarım kaldı ondan açılmıyo heralde ben de upraşmadım:)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben de flashtool u açmaya çalışırken hata verdi üşendim uğraşmaya, dün mustafa düzeltmeye çalışoyodu twden neti gidince yarım kaldı ondan açılmıyo heralde ben de upraşmadım:)

ben sinir oldum baya kafa yorduk dün. sonra custom rom geldi aklına mustafanın. eve geldim hemen hallettim. suan 20d var :) uygulamaları yüklüyorum :P

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ben sinir oldum baya kafa yorduk dün. sonra custom rom geldi aklına mustafanın. eve geldim hemen hallettim. suan 20d var :) uygulamaları yüklüyorum :P

Benim de bir ara mustafaya ulaşmam lazım inş kavuşcam 20D ye ben de:)

ersindagdeviren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar öncelikle LG G2 Kullanıcılar kulübü adı altında yapmış olduğunuz başarılı bir forum calışması dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum şuan için size danışmam gereken bir konu var sizinde tahmin edebileceğiniz gibi yeni bir telefon alacağım fakat o kadar kararsızımki 16 yaşındayım lise 2. sınıf öğrencisiyim telefonu ünüversite 1. 2. sınıfa kadar kullanmak istiyorum telefondaki bütçem Htc One Lg g2 şeklinde telefonlar sizin tavsiyeniz nedir sizce şuanda siz telefon alsanız hangi telefonu alırsınız yani aklımda şöle bi soru var telefon çıkalı yaklaşık 7-9 ay arası geçti sanırım sizce alırsam pişman olurmuyum sizden bütün saflığıyla bu konuda bilgi almak istiyorum şimdiden çok ama çok teşekkürler ha bu arada telefonu almamı tavsiye ettiğiniz site şeklinde gold olur vatan olur mağaza şeklinde aynı şekilde varsa dinlemektende memnun olurum şimdiden çok sağolun