[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar öncelikle LG G2 Kullanıcılar kulübü adı altında yapmış olduğunuz başarılı bir forum calışması dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum şuan için size danışmam gereken bir konu var sizinde tahmin edebileceğiniz gibi yeni bir telefon alacağım fakat o kadar kararsızımki 16 yaşındayım lise 2. sınıf öğrencisiyim telefonu ünüversite 1. 2. sınıfa kadar kullanmak istiyorum telefondaki bütçem Htc One Lg g2 şeklinde telefonlar sizin tavsiyeniz nedir sizce şuanda siz telefon alsanız hangi telefonu alırsınız yani aklımda şöle bi soru var telefon çıkalı yaklaşık 7-9 ay arası geçti sanırım sizce alırsam pişman olurmuyum sizden bütün saflığıyla bu konuda bilgi almak istiyorum şimdiden çok ama çok teşekkürler ha bu arada telefonu almamı tavsiye ettiğiniz site şeklinde gold olur vatan olur mağaza şeklinde aynı şekilde varsa dinlemektende memnun olurum şimdiden çok sağolun

Donanim olarak htc m8 ve samsung s5 arasinda pek fark yok ve fiyati cok cok iyi :) g2 yi alirsan tek sikintin daha dogrusu sikinti degilde bizlerde sikinti oldu guncelleme almak biraz zor :) bekletiyorlar ki htc ve samsungta bekletiyor. G2 gayet basarili bir fiyat/performans sunuyor :) diger telefonlari kullanmadim sadece donanim ozelliklerine bakarak konusuyorum.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar öncelikle LG G2 Kullanıcılar kulübü adı altında yapmış olduğunuz başarılı bir forum calışması dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum şuan için size danışmam gereken bir konu var sizinde tahmin edebileceğiniz gibi yeni bir telefon alacağım fakat o kadar kararsızımki 16 yaşındayım lise 2. sınıf öğrencisiyim telefonu ünüversite 1. 2. sınıfa kadar kullanmak istiyorum telefondaki bütçem Htc One Lg g2 şeklinde telefonlar sizin tavsiyeniz nedir sizce şuanda siz telefon alsanız hangi telefonu alırsınız yani aklımda şöle bi soru var telefon çıkalı yaklaşık 7-9 ay arası geçti sanırım sizce alırsam pişman olurmuyum sizden bütün saflığıyla bu konuda bilgi almak istiyorum şimdiden çok ama çok teşekkürler ha bu arada telefonu almamı tavsiye ettiğiniz site şeklinde gold olur vatan olur mağaza şeklinde aynı şekilde varsa dinlemektende memnun olurum şimdiden çok sağolun

Kardeşim g2 one dan üstün bir cihaz. Seni donanım olarak uzun süre götürür. Ama hassas bir telefon. Bana göre tek eksiği bu. Ekran kasayı neredeyse kapladığı için kırılma ihtimali yüksek one a göre. Düzgün bir kapla kullanırsan sıkıntı olmaz. Senin tek aradığın beni uzun süre götürsün mantığı ise g2 al düşünme. Ben tasarımını beğenmiyorum sesi HTC kadar iyi değil dersen HTC al.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhabalar öncelikle LG G2 Kullanıcılar kulübü adı altında yapmış olduğunuz başarılı bir forum calışması dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum şuan için size danışmam gereken bir konu var sizinde tahmin edebileceğiniz gibi yeni bir telefon alacağım fakat o kadar kararsızımki 16 yaşındayım lise 2. sınıföğrencisiyimtelefonu ünüversite 1. 2. sınıfa kadar kullanmak istiyorum telefondaki bütçem Htc One Lg g2 şeklinde telefonlar sizin tavsiyeniz nedir sizce şuanda siz telefon alsanız hangi telefonu alırsınız yani aklımda şöle bi soru var telefon çıkalı yaklaşık 7-9 ay arası geçti sanırım sizce alırsam pişman olurmuyum sizden bütün saflığıyla bu konuda bilgi almak istiyorum şimdiden çok ama çok teşekkürler ha bu arada telefonu almamı tavsiye ettiğinizsite şeklinde gold olur vatan olur mağaza şeklinde aynı şekilde varsa dinlemektende memnun olurum şimdiden çok sağolun

G2 ile HTC oneyi karşılaştırman bile saçmalık direk G2 önde zaten. G2 ile HTC one M8'i karşılaştırman mantıklıdır.

G2 almanı tavsiye ederim. Türkcell Avea Vodafone gibi yerlerden almanı öneririm. Teknoloji mağazalarından alışveriş yapmanı önermem telefon olarak çünkü coğu arızaları problemli oluyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama hassas bir telefon. Bana göre tek eksiği bu. Ekran kasayı neredeyse kapladığı için kırılma ihtimali yüksek one a göre.

Bu sözüne inanmıyorum :) Telefonun ekranı kırılacağı varsa kırılır kardeşim. G2 yi asfalt zemine yüz üstü düşüreni gördüm 1. 1.5 metre yükseklikten bişi olmadı. Oturduğu koltuktan cebinden kayarak telefon düşüyor ve ekranı kırılıyor. Kısaca ekranın kırılacağı varsa kırılır. HTC onede samsungta sonyde motorolada lgde hepsinin ekranları narindir hepsini düşürünce sonuç olarak kırıyorsun. Önemli olan düşürmeye çalışmamak. Spinger slim armor al hayvan gibi koruyor telefonu al at balkondan yani. Ama benim gibi kılıf jelatin fobisi olan insanlarda cok iyi korumaları gerekiyor. Telefonumu parkeye mermere cok düşürdüm dışarda minübüsten veya otobüsten inerken cıkarkende düşürdüğüm oldu ama ne bir çizik nede bir çatlak nede bir kırık var. Ama bi bakıyosunki 10 cmden düşüp kırılan g2lerde var yok demiyorum. Kısaca kullanıcının korumasına ve telefonun kaderine bakıyor bu ekran kırılması :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G2 ile HTC oneyi karşılaştırman bile saçmalık direk G2 önde zaten. G2 ile HTC one M8'i karşılaştırman mantıklıdır.

G2 almanı tavsiye ederim. Türkcell Avea Vodafone gibi yerlerden almanı öneririm. Teknoloji mağazalarından alışveriş yapmanı önermem telefon olarak çünkü coğu arızaları problemli oluyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu sözüne inanmıyorum :) Telefonun ekranı kırılacağı varsa kırılır kardeşim. G2 yi asfalt zemine yüz üstü düşüreni gördüm 1. 1.5 metre yükseklikten bişi olmadı. Oturduğu koltuktan cebinden kayarak telefon düşüyor ve ekranı kırılıyor. Kısaca ekranın kırılacağı varsa kırılır. HTC onede samsungta sonyde motorolada lgde hepsinin ekranları narindir hepsini düşürünce sonuç olarak kırıyorsun. Önemli olan düşürmeye çalışmamak. Spinger slim armor al hayvan gibi koruyor telefonu al at balkondan yani. Ama benim gibi kılıf jelatin fobisi olan insanlarda cok iyi korumaları gerekiyor. Telefonumu parkeye mermere cok düşürdüm dışarda minübüsten veya otobüsten inerken cıkarkende düşürdüğüm oldu ama ne bir çizik nede bir çatlak nede bir kırık var. Ama bi bakıyosunki 10 cmden düşüp kırılan g2lerde var yok demiyorum. Kısaca kullanıcının korumasına ve telefonun kaderine bakıyor bu ekran kırılması :D

Evet şans işi ama kimse bana g2nin one dan iphone 5 ten xperia z serisinden daha dayanıklı olduğunu söylemesin :) ama işte bu saydığım cihazların hiçbirinin de ekranı kasayı g2 kadar kaplamıyor :)

ersindagdeviren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bügun Turkcell bayisinden LG türkiye garantili lg2 telefonunu satın almış bulunmaktayım telefon şuan yanımda ilk deneyim mükemmel gayet memnunum fakat android e yeni geçen biri olarak alışmam zaman alabilir sizlerdende yardım isterim bu konuda şurasında şu vardır burasında bu vardır burası çok güzeldir şurayı kullanırken dikkat buraya şeyap şeklinde dinlemekten memnuniyet duyarım teşekkürler bu arada ürünü 1500 liraya aldım

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar bügun Turkcell bayisinden LG türkiye garantili lg2 telefonunu satın almış bulunmaktayım telefon şuan yanımda ilk deneyim mükemmel gayet memnunum fakat android e yeni geçen biri olarak alışmam zaman alabilir sizlerdende yardım isterim bu konuda şurasında şu vardır burasında bu vardır burası çok güzeldir şurayı kullanırken dikkat buraya şeyap şeklinde dinlemekten memnuniyet duyarım teşekkürler bu arada ürünü 1500 liraya aldım

Sen kullan kardeş takıldığın bir şey olursa buraya değilde kullanıcı klubune yaz,yardımcı oluruz biz.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Gule gule kullan g2 kullanicilar klübü nden ne sikinti varsa paylasabilirsin.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Güle güle kullan.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum güle güle kullan [MENTION=400762]ersindagdeviren[/MENTION]

---

Beyler ben KitKat'a geçme kararı aldım 2 haftalık JB serüveninden sonra. Telefonum TUR-10C, güncellemeyi telefondan mı yapayım yoksa bilgisayardan PC Suite ile yapmak daha mı sağlıklı?

Backup-Hard reset-4.4.2-Hard reset-Yükseltme hatalarını giderme

yolunu izlemeyi düşünüyorum. Öneriniz nedir?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dostum güle güle kullan [MENTION=400762]ersindagdeviren[/MENTION]

---

Beyler ben KitKat'a geçme kararı aldım 2 haftalık JB serüveninden sonra. Telefonum TUR-10C, güncellemeyi telefondan mı yapayım yoksa bilgisayardan PC Suite ile yapmak daha mı sağlıklı?

Backup-Hard reset-4.4.2-Hard reset-Yükseltme hatalarını giderme

yolunu izlemeyi düşünüyorum. Öneriniz nedir?

Diğer konuda gerekeni söyledim, bu kadar zahmete gerek yok.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu guncellemeden onceki hard reseti kim moda haline getirdi? Hard reset surekli gerekli olan birsey degil arkadaslar.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu guncellemeden onceki hard reseti kim moda haline getirdi? Hard reset surekli gerekli olan birsey degil arkadaslar.

Ben moda haline getirmedim ama güncellemeden önce hard reset atmak mantıklı değil mi? Temiz bir sistemin üstüne kurar güncellemeyi.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
20d kurucam root ve room işlemini anlamadım gitti lg farklı sony kullandım daha önce bu lg kafamı karıştırdı.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba cihazımı ilk aldığımda çince uygulamarında bulunduğu bir rom vardı 4.4.2 ye cihazdan güncelledim yine geldi o ugulamalar. Sizdeki romu yükledim onlardan kurtuldum ama mobil veri ve ekrana çift tıklama tuş kilidi çalışmıyor. Cihazım greydir. iyi günler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhaba cihazımı ilk aldığımda çince uygulamarında bulunduğu bir rom vardı 4.4.2 ye cihazdan güncelledim yine geldi o ugulamalar. Sizdeki romu yükledim onlardan kurtuldum ama mobil veri ve ekrana çift tıklama tuş kilidi çalışmıyor. Cihazım greydir. iyi günler

Cihazın modeli nedir? D802 mi, D803 mü, D801 mi ya da bir başka model mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Cihazın modeli nedir? D802 mi, D803 mü, D801 mi ya da bir başka model mi?

her yere yazmış bu sorununu. Cihazı G2 değil farklı bir marka yada model kullanıyordu yani g2 ile alakasız bir model söylemişti. Rootlayıp xposed installerden modüller indirmiştir eğer oluyorsa ekrana çift tıklama falan onları yapmıştır sonra rom atınca hepsi gitmiştir benim düşüncem bu :D

GAMEHUNTER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Deneyimli arkadaşlar yanıtlarsa memnun olurum.

Ben daha cihazı alalı 1 hafta oldu. Paralel İthalattan aldım.

Kitkat'a güncelledim fakat 20a sürümünü yükledi. Paralel ithalatlara 20d geldi diyorlardı. 20d daha iyi daha stabil diye okumuştum.

Benim cihazada resmi 20d güncellemesi gelir mi yoksa kendim mi flaşlamam lazım ?

Program Versiyonu : D80220a-AME-XX
Kernel : 3.4.0

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Deneyimli arkadaşlar yanıtlarsa memnun olurum.

Ben daha cihazı alalı 1 hafta oldu. Paralel İthalattan aldım.

Kitkat'a güncelledim fakat 20a sürümünü yükledi. Paralel ithalatlara 20d geldi diyorlardı. 20d daha iyi daha stabil diye okumuştum.

Benim cihazada resmi 20d güncellemesi gelir mi yoksa kendim mi flaşlamam lazım ?

Program Versiyonu : D80220a-AME-XX
Kernel : 3.4.0

Ame Amerika oluyor. LG G2 Firmware List'e baktım rom olarak 20A gözükmüyor.Yani siteye 20a romunu daha yüklememişler. Daha 20a yüklencek ondan sonra 20B sonra 20D çıkıcak. Yani daha almamışsınız alıcaksınız. Sizin yerinizde olsam rom ile uğraşmam güncellemenin gelmesini beklerdim.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ame Amerika oluyor. LG G2 Firmware List'e baktım rom olarak 20A gözükmüyor.Yani siteye 20a romunu daha yüklememişler. Daha 20a yüklencek ondan sonra 20B sonra 20D çıkıcak. Yani daha almamışsınız alıcaksınız. Sizin yerinizde olsam rom ile uğraşmam güncellemenin gelmesini beklerdim.

Ame:Arap Emirlikleri diye biliyorum ben,amerikada d802 değildi model.

GAMEHUNTER

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Yok Amerika değil sanırım. Bakın LG Mobile sitesinden IMEI ile sorgulayınca çıkan sonuç şu. Orada 20a görünüyor son ROM olarak.

AAREBK kodlu ülke için üretilmiş. Mısır dedi bir arkadaş ama emin olan yok. Bana Birleşik Arap Emirlikleri gibi geliyor.

<response req_cmd="auth_model_check" status="OK">
<auth_model_check>
<result>OK</result>
<esn>IMEI NUMBER</esn>
<model>LGD802</model>
<suffix>AAREBK</suffix>
<esn_date/>
<sw_version>D80220A_00</sw_version>
<sw_url>
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW455495432109876543213/D80220A_00.kdz
</sw_url>

<sw_locale_url/>
<sw_recommand_uri/>
<app_version/>
<app_url/>
<cs_em_flag>N</cs_em_flag>
<cs_em_uri>N</cs_em_uri>
<chip_type>EG</chip_type>
<prod_type>GSM</prod_type>

</auth_model_check>

</response>

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çözdün mü sorunu bilmiyorum fakat çözemediysen eğer Mobile Suport tool ve Lg driverlarını sil ve yeniden yükle driverları yüklerkende LG d802TR değil LG d802 yi seç bu şekilde bahsettiğin ekran çıkacaktır.

suntzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung galaxy note 2 ye kitkat ı kies üzerinden güncellerken downloading kısmında %73 te takıldı kaldı, ne yapmam lazım?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
samsung galaxy note 2 ye kitkat ı kies üzerinden güncellerken downloading kısmında %73 te takıldı kaldı, ne yapmam lazım?

Kos kocaman samsung diye kısım var kalkmış LG ye gelipte ne soruyorsun.

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kardeş sen yanlış gelmişsin Bosch'un çamaşır makinesi başlığına yazacaktın orda çözüm bulurlar buna