[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar romu kurdum telefona bi sıkıntı veya sorunla karşılaşmadım 309k serisi telefona sahibim rotsuz kurdum herşey gayet güzel çalışıyor fakat kullandıgı ram %70-80 arası normal deil diye düşünüyorum

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
merhaba arkadaşlar romu kurdum telefona bi sıkıntı veya sorunla karşılaşmadım 309k serisi telefona sahibim rotsuz kurdum herşey gayet güzel çalışıyor fakat kullandıgı ram %70-80 arası normal deil diye düşünüyorum
herkeste öyleymiş

Edit: Bazılarında yani

S

SDN Okuru

SDN Okuru
anladım sıkıntı yok aslında bütün işlemleri ram a yükleyince roket gibi çalışıyo ama şarjı fena tüketiyor kararlılık güncellemesi gelene kadar bekleyeyim olmadı yedek almıştım tekrar yüklerim tşkrler

Kerem Ozan AY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu güncellemeyi yapmada kendime güvenemiyorum telefoncular yapar mı ?????? Ya da bu güncellemeler neden kendi kendine olmuyor diğer güncellmeler kendi kendine yükleniyordu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu güncellemeyi yapmada kendime güvenemiyorum telefoncular yapar mı ?????? Ya da bu güncellemeler neden kendi kendine olmuyor diğer güncellmeler kendi kendine yükleniyordu.

Bu güncelleme değil bu yeni sürümü gayriresmi yolla yüklemedir. Güncelleme istiyorsanız bekleyeceksiniz.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

eger turkiyeye gelirse olur, eger yapamazsan yardimci olurum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Çoğu kişi LG G2 ye kit kat gelmedi halen of ya ne zaman gelicek bıktık artık, diğer markalara bakın hepsinin gelmiş offf. Diyorsunuz fakat ben şahsen telefonumda 0 sorun ile kullanmaktayım. 4.2 kullanıyorum ve gayette memnunum. [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]'in paylaştığı 4.4 kit katı yüklemiştim kulaklık cızırdama sorunu olmuştu 4.2 ye geri döndüm. Şu anda gayet memnunum ve hiçte 4 gözle kit katı beklemiyorum. Adamlar şak diye çıkarıp verirseler bir sürü problemler başlarsa kötü olur. Benim düşüncem Uzun bir kontrolden geçirip son haliyle sorunsuz bir şekilde dağıtılıcağına inanıyorum. Sonuçta Nexus 5 te ve diğer ülkelerde G2 lerde 4.4 var neden bizde yok ? çünkü bizim telefonlar diğerlerine göre farklı mesela bataryası cıkmıyor hafıza kartı yok ne biliyim anteni yok bu yüzden hepsine değişik tarzlarda ayarlanıyor diye düşünüyorum. Yavaş ama düzgün bir şekilde kit kat geliceğini düşünüyorum. Eğer bu kadar bekletmeden sonra dağıtılınca problemler cıkarsa o zama lg gözümde 0 a iner ve başka hiç bir telefonunu satın almam.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çoğu kişi LG G2 ye kit kat gelmedi halen of ya ne zaman gelicek bıktık artık, diğer markalara bakın hepsinin gelmiş offf. Diyorsunuz fakat ben şahsen telefonumda 0 sorun ile kullanmaktayım. 4.2 kullanıyorum ve gayette memnunum. [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]'in paylaştığı 4.4 kit katı yüklemiştim kulaklık cızırdama sorunu olmuştu 4.2 ye geri döndüm. Şu anda gayet memnunum ve hiçte 4 gözle kit katı beklemiyorum. Adamlar şak diye çıkarıp verirseler bir sürü problemler başlarsa kötü olur. Benim düşüncem Uzun bir kontrolden geçirip son haliyle sorunsuz bir şekilde dağıtılıcağına inanıyorum. Sonuçta Nexus 5 te ve diğer ülkelerde G2 lerde 4.4 var neden bizde yok ? çünkü bizim telefonlar diğerlerine göre farklı mesela bataryası cıkmıyor hafıza kartı yok ne biliyim anteni yok bu yüzden hepsine değişik tarzlarda ayarlanıyor diye düşünüyorum. Yavaş ama düzgün bir şekilde kit kat geliceğini düşünüyorum. Eğer bu kadar bekletmeden sonra dağıtılınca problemler cıkarsa o zama lg gözümde 0 a iner ve başka hiç bir telefonunu satın almam.

Sen boşuna 4.2'ye döndün. O cızırdamayı çözdük biz. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,
Senin Telefon Türkiye versiyonumu yani D802TR mi yoksa D802 mi. Zira Türkiye için Bildiğim kadarı ile 4.4.2 çıkmadı. D802TR ye başka Rom atmak mümkün değil % 49 Kalıyor.
Kaçırdığım bir bilgi varsa lütfen bildirin.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Evet iyice test edilip dağıtılması doğru olur ama bir çok ülkeye gelmişken türkiyeye gelmemesi LG'nin bu konuya çok fazla yoğınlaşmadığını gösterir.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,
Senin Telefon Türkiye versiyonumu yani D802TR mi yoksa D802 mi. Zira Türkiye için Bildiğim kadarı ile 4.4.2 çıkmadı. D802TR ye başka Rom atmak mümkün değil % 49 Kalıyor.
Kaçırdığım bir bilgi varsa lütfen bildirin.

Tr romlarina(311k ve ustu icin) herhangi bir ulkenin romu atmak artik mumkun. Kacirdigin konular var :)

berkayco2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Bilgisayarıma LgMobile Support Tool programını kurarken program bir yerde takılıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum.....

Kerem Ozan AY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 için kullanılabilecek portatif şarj cihazı önerebilir misiniz?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Lg g2 için kullanılabilecek portatif şarj cihazı önerebilir misiniz?
42 tl ye 4000 mAh lık bi sarj bankası vardı, avec in
http://www.bitenekadar.com/cep-tele...si-avec-power-bank-4000-mah-37378-firsat-urun

Edit: detaylı bilgi ekleme

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhabalar,
Bilgisayarıma LgMobile Support Tool programını kurarken program bir yerde takılıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum.....
uzun bir süre bekleyince devam ediyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben dün lg g2 d802 telefonuma 4.4.2 yi kurdum fakat hat üzerinden internete giremiyorum sebebi nedir sizce?

die_final

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar aynı sorun bende de oldu 4.4.2 yi kurduktan sonra internete giremiyorum.

the shaft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar dediklerinizi harfiyen yaptın Select Country & Language" ekranı gelecektir. Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekleyin. burda start upgrade basınca program donuyo yanıt vermeyip kapanıyo. bende select contury langue secenegine onay verdim.tamam dedim. yükleme yaptı.lg mobil toola sadece internet ayarları apn ayarlarını elle yükledim.4 4 2 yükseldi ama b sekilde yapmamın bir sakıncası olurmu acaba? anlatıgınız sekilde yükliyemedim program dondu sürekli.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
merhabalar dediklerinizi harfiyen yaptın Select Country & Language" ekranı gelecektir. Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekleyin. burda start upgrade basınca program donuyo yanıt vermeyip kapanıyo. bende select contury langue secenegine onay verdim.tamam dedim. yükleme yaptı.lg mobil toola sadece internet ayarları apn ayarlarını elle yükledim.4 4 2 yükseldi ama b sekilde yapmamın bir sakıncası olurmu acaba? anlatıgınız sekilde yükliyemedim program dondu sürekli.

Yüklediyseniz sorun yok demektir. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
flashtooldA hata alıyorum nedenki kırmızı serit 3te 2si doluyo sonra kapanıyo yüklemeyi yapmıyo