[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sıfırlama yapmadan sürüm yükseltme yapıldığında rehber ve galeriye bir etkisi oluyor mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben ilk yaptığımda 20a da vardı şimdi kaldırılmış neden acaba 20b ye geçmek daha mı iyi?
Birde yükleme işlemi değişmiş sanırım

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yazdığınız her şeyi denedim, Fakat şuradan sonrası gelmiyor. LG Support Tool açılıyor ve Son sürüm yazılım mevcuttur yazıyor. Select Country gibi bir kısım gelmiyor. Dokunmatikte problem var. 4.4.2 güncellemesinden sonra oluştu. Her şeyi sorunsuz yaptığıma eminim. Nerede sorun var? 4.2.2 ye dönmek istiyorum tekrar. Ya da verdiğiniz Almanya sürümünü yükleyeceğim.

Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.

- Açılan pencereden upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
Sonra "Select Country & Language" ekranı gelecektir. Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekleyin.

Telefon açılınca biraz bekleyin. LG Mobile Support Tool, işlemin tamamlandığını size bildirecektir.

ilk once guncellemeyi.yapmak.zorundasin, ondan snra islemlerin hepsini tekrarlayacaksin, host dosyasini duzenleyeceksin lgmobileax i degistireceksin ve auto...vbs yi acacaksin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
OXYGEN kardes lutfen bana yardımcı olabilirmisin herseyi deniyorum ama almanya 20a vodafon dan kurtulamıyorum
offline yaparsam vsb satır hatası diyor
normal yapmaya calısınca enson surum yuklu diyor
lutfen yardım
vaktin olursa team wiever la denermisin yada nerde hata yaptıgımla ilgili bir fikrin var mı?

Es-Es26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazdığınız her şeyi denedim, Fakat şuradan sonrası gelmiyor. LG Support Tool açılıyor ve Son sürüm yazılım mevcuttur yazıyor. Select Country gibi bir kısım gelmiyor. Dokunmatikte problem var. 4.4.2 güncellemesinden sonra oluştu. Her şeyi sorunsuz yaptığıma eminim. Nerede sorun var? 4.2.2 ye dönmek istiyorum tekrar. Ya da verdiğiniz Almanya sürümünü yükleyeceğim.

Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.

- Açılan pencereden upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
Sonra "Select Country & Language" ekranı gelecektir. Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekleyin.

Telefon açılınca biraz bekleyin. LG Mobile Support Tool, işlemin tamamlandığını size bildirecektir.

ekranın bir yerine dokunuyorsunuz başka bir yerine dokunmuşunuz gibi algılıyor o şekilde bir sıkıntı yaşamıştım ben çözümünü şu şekilde yaptım, otg kablosu ile mouse bağladım telefona onunla telefonu sıkıntısız kontrol edebiliyordum, usb hata ayıklama bilinmeyen kaynaklar fln bu gerekli işlemleri yaptım ardından offline flashtool fix ile 80220b almanya romunu flashladım sıkıntısız kuruldu ve problemim çözüldü. Bu konudaki zip olarak olan kit katı yüklediyseniz o hatalı 2 sefer yükledim ikisindede dokunmatik problemi meydana geldi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi şu v root u degistir de normal yollarla root yapsinlar ya. Sikinti yasayanlar olmus snnkilerle bide sanirim senin kitkat da farkli, [MENTION=395496]Es-Es26[/MENTION] bana bi ulasirsan brnim kitkati vrrebilirim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother abi şu v root u degistir de normal yollarla root yapsinlar ya. Sikinti yasayanlar olmus snnkilerle bide sanirim senin kitkat da farkli, @Es-Es26 bana bi ulasirsan brnim kitkati vrrebilirim

Nasıl sıkıntı olmuş? 4.4.2 rootlamaya çalıştıysalar olur tabi. :D 4.2.2'de sıkıntı olmuyor. G2'nin en kolay root yöntemidir. ama 4.2.2 için geçerlidir.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Nasıl sıkıntı olmuş? 4.4.2 rootlamaya çalıştıysalar olur tabi. :D 4.2.2'de sıkıntı olmuyor. G2'nin en kolay root yöntemidir. ama 4.2.2 için geçerlidir.

o zaman not düş sadece 4.2.2 diye
laughing.gif
bide SuperSU dosyası seninki cin isi galiba o yüzden benimki gibi bir dosya da olsa olabilir
laughing.gif

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
o zaman not düş sadece 442 diye :D bide supersu dosyasi snnki cin isi galiba oyzden bnmki gibi bi dosya da olsa olabilir :D

İyi de konuda zaten rootlu 4.2.2'den 4.4.2'ye rootlu geçiş yapıldığını anlatıyoruz. :D bunu da mı anlamıyorlar :D

Es-Es26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Bloother abi şu v root u degistir de normal yollarla root yapsinlar ya. Sikinti yasayanlar olmus snnkilerle bide sanirim senin kitkat da farkli, @Es-Es26 bana bi ulasirsan brnim kitkati vrrebilirim

pes ettim hocam ya custom rom kurdum kitkat gelice denerim artık yapacak birşey yok :) seri numaranı yaz romu indir gibi bir link var ya ordan indirdim kaç tane forum sitesinden türkiye romu indirdim elimde 10 tane türkiye romu oldu heralde hepsi 49da takılı kalıyor flash tool ile yüklemeyi denediğimdede düşük batarya seviyesi uyarısı veriyor bende Pardus HD Rom kurdum 4k video 120fps video fln var şimdilik epey memnunum :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
pes ettim hocam ya custom rom kurdum kitkat gelice denerim artık yapacak birşey yok :) seri numaranı yaz romu indir gibi bir link var ya ordan indirdim kaç tane forum sitesinden türkiye romu indirdim elimde 10 tane türkiye romu oldu heralde hepsi 49da takılı kalıyor flash tool ile yüklemeyi denediğimdede düşük batarya seviyesi uyarısı veriyor bende Pardus HD Rom kurdum 4k video 120fps video fln var şimdilik epey memnunum :)

istersen team viewer den bide beraber deneyelim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

OXYGEN kardes lutfen bana yardımcı olabilirmisin herseyi deniyorum ama almanya 20a vodafon dan kurtulamıyorum
offline yaparsam vsb satır hatası diyor
normal yapmaya calısınca enson surum yuklu diyor
lutfen yardım
vaktin olursa team wiever la denermisin yada nerde hata yaptıgımla ilgili bir fikrin var mı?
kardeşim sdn ye üye olup bana bi ulaşırsan olr yada hangouts atarsan da olr mmd16940@gmail.com ,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba,

öncelikle anlatımınız için elinize sağlık. 32gb olan g2'me almanya 20b sürümünü kurdum, ardından fabrika ayarlarına geri dön veya hard reset tarzı şeyler yapmadım. şu an 4.2.2'teki tüm uygulamalarım vs her şey yerinde, telefon da son derece stabil ve herşey çalışıyor 1 tek şey dışında: Mobil Veri..Telefondan wireless hariç internete 2g ile yada 3g ile giremiyorum. var mıdır bir çözümü?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sorunuzun cevabı burada
Aşağıdaki şekilde Avea'nın APN'sini anlattım. Avea için aşağıdaki ayarlar yeterlidir. Herkes kendi operatörüne göre bu şekilde ayarları öğrenip yapabilir ya da operatörün sitesinden ayarları telefona indirebilir. O da olmazsa müşteri hizmetlerini arayın yollasınlar.

uve8y9es.jpg

jysepyhe.jpg

yry3u2y2.jpg

epy6yguh.jpg

pavata3a.jpg

Yanlış anlaşılmasın oralara AVEA YAZILMAYACAK, internet yazılacak. Sadece bu ayarların AVEA'ya ait olduğunu göstermek için AVEA diye belirttim.

hayis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
OXYGEN kardes lutfen bana yardımcı olabilirmisin herseyi deniyorum ama almanya 20a vodafon dan kurtulamıyorum offline denediğimde 800A0035 hatası alıyorum microsoft VBScript çalışma hatası diyor diğer türlü en son sürüm yüklü ne edecem ben buna ??? :)

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
OXYGEN kardes lutfen bana yardımcı olabilirmisin herseyi deniyorum ama almanya 20a vodafon dan kurtulamıyorum offline denediğimde 800A0035 hatası alıyorum microsoft VBScript çalışma hatası diyor diğer türlü en son sürüm yüklü ne edecem ben buna ??? :)

Kardes bilgisayarda yuklu surum nedir windows 7 xp vista ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

yarin anlatiyim bu gun benim icinbitti de :)) ama zor bisi degil emin ol :)

hayis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win 7 var yüklü olarak
tamam şimdiden sağol o zaman :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
win 7 var yüklü olarak
tamam şimdiden sağol o zaman :)

eger yaparim diyosan kisaca anlatayim, host dosyasini duzenle ama sonuna .txt fln koymadan direkt wordpad ile ac. lgmobile ax degistirmedysen degistr ve automate...vbs yi ac

hayis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet dediğin gibi hatayı o veriyormuş :) şimdi yükleme başladı
ben yarın yazacaksın diye sayfayı kapatmıştım sağol iyi geceler

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
evet dediğin gibi hatayı o veriyormuş :) şimdi yükleme başladı
ben yarın yazacaksın diye sayfayı kapatmıştım sağol iyi geceler

hatayi.neyin verdigni bilmek.istersin diye düşündüm :)) sağolun size de iyi geceler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birşey merak ettim bu almanya 20B yi kuran varmı ben kurdum ancak mobil internet bir türlü çalışmadı tekrar 20A ya döndüm

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
birşey merak ettim bu almanya 20B yi kuran varmı ben kurdum ancak mobil internet bir türlü çalışmadı tekrar 20A ya döndüm

Bunu buraya yazan kaçıncısı kişisiniz bilmiyorum. Az konuyu okusanız daha yeni yazdım cevabını. :)

ercancag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese iyi geceler beyler.yardımınıza ihtiyacım var 16 ocak ta aldığım ve daha borcunu ödemediğim garantisi devam eden 310K serisi g2 cihazı burada ki rehber üzerinden güncellemeye çalıştım.yazılanları harfiyen uyguladım.telefonu download moda alıp bagladıktan sonra %0 gibi birşey çıktı bilgisayardan gerekli işlemleri yapıp başlattığım zaman telefonun ekranında ki gösterge %5 e kadar geldi sonra telefon bir hata verdi en altta unrooted gibi birşey yazdı bilgisayarda hata verdi daha sonra, o işlemden sonra bir daha telefon açılmadı lg logosundan sonra siyah ekran geliyor hafif bir ışık ekranın tamamında ama hiç bir şey yok, tekrar yüklemeye çalıştım fakat download moda bir türlü geçiremedim,sadece güç tuşu ve alt ses tuşu ile reset gibi bir ekrana geçiyor orda da yes yes dememe ragmen telefon tekrar acılıp logoyu geçip siyah ekranda kalıyor ve download moda girmiyor.yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
herkese iyi geceler beyler.yardımınıza ihtiyacım var 16 ocak ta aldığım ve daha borcunu ödemediğim garantisi devam eden 310K serisi g2 cihazı burada ki rehber üzerinden güncellemeye çalıştım.yazılanları harfiyen uyguladım.telefonu download moda alıp bagladıktan sonra %0 gibi birşey çıktı bilgisayardan gerekli işlemleri yapıp başlattığım zaman telefonun ekranında ki gösterge %5 e kadar geldi sonra telefon bir hata verdi en altta unrooted gibi birşey yazdı bilgisayarda hata verdi daha sonra, o işlemden sonra bir daha telefon açılmadı lg logosundan sonra siyah ekran geliyor hafif bir ışık ekranın tamamında ama hiç bir şey yok, tekrar yüklemeye çalıştım fakat download moda bir türlü geçiremedim,sadece güç tuşu ve alt ses tuşu ile reset gibi bir ekrana geçiyor orda da yes yes dememe ragmen telefon tekrar acılıp logoyu geçip siyah ekranda kalıyor ve download moda girmiyor.yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

garantiye gonderirsen bisi olmaz unrooted yazmis cunku en son

Edit: garantiye gonderme sebebin ise , guncelleme yaparken kesintiye ugramasi