Sıfırlama yapmadan sürüm yükseltme yapıldığında rehber ve galeriye bir etkisi oluyor mu?
Yazdığınız her şeyi denedim, Fakat şuradan sonrası gelmiyor. LG Support Tool açılıyor ve Son sürüm yazılım mevcuttur yazıyor. Select Country gibi bir kısım gelmiyor. Dokunmatikte problem var. 4.4.2 güncellemesinden sonra oluştu. Her şeyi sorunsuz yaptığıma eminim. Nerede sorun var? 4.2.2 ye dönmek istiyorum tekrar. Ya da verdiğiniz Almanya sürümünü yükleyeceğim.
Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.
- Açılan pencereden upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
Sonra "Select Country & Language" ekranı gelecektir. Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekleyin.
Telefon açılınca biraz bekleyin. LG Mobile Support Tool, işlemin tamamlandığını size bildirecektir.
Yazdığınız her şeyi denedim, Fakat şuradan sonrası gelmiyor. LG Support Tool açılıyor ve Son sürüm yazılım mevcuttur yazıyor. Select Country gibi bir kısım gelmiyor. Dokunmatikte problem var. 4.4.2 güncellemesinden sonra oluştu. Her şeyi sorunsuz yaptığıma eminim. Nerede sorun var? 4.2.2 ye dönmek istiyorum tekrar. Ya da verdiğiniz Almanya sürümünü yükleyeceğim.
Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.
- Açılan pencereden upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
Sonra "Select Country & Language" ekranı gelecektir. Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekleyin.
Telefon açılınca biraz bekleyin. LG Mobile Support Tool, işlemin tamamlandığını size bildirecektir.
Nasıl sıkıntı olmuş? 4.4.2 rootlamaya çalıştıysalar olur tabi.4.2.2'de sıkıntı olmuyor. G2'nin en kolay root yöntemidir. ama 4.2.2 için geçerlidir.
o zaman not düş sadece 442 diyebide supersu dosyasi snnki cin isi galiba oyzden bnmki gibi bi dosya da olsa olabilir
![]()
İyi de konuda zaten rootlu 4.2.2'den 4.4.2'ye rootlu geçiş yapıldığını anlatıyoruz.bunu da mı anlamıyorlar
![]()
pes ettim hocam ya custom rom kurdum kitkat gelice denerim artık yapacak birşey yokseri numaranı yaz romu indir gibi bir link var ya ordan indirdim kaç tane forum sitesinden türkiye romu indirdim elimde 10 tane türkiye romu oldu heralde hepsi 49da takılı kalıyor flash tool ile yüklemeyi denediğimdede düşük batarya seviyesi uyarısı veriyor bende Pardus HD Rom kurdum 4k video 120fps video fln var şimdilik epey memnunum
![]()
kardeşim sdn ye üye olup bana bi ulaşırsan olr yada hangouts atarsan da olr mmd16940@gmail.com ,OXYGEN kardes lutfen bana yardımcı olabilirmisin herseyi deniyorum ama almanya 20a vodafon dan kurtulamıyorum
offline yaparsam vsb satır hatası diyor
normal yapmaya calısınca enson surum yuklu diyor
lutfen yardım
vaktin olursa team wiever la denermisin yada nerde hata yaptıgımla ilgili bir fikrin var mı?
Aşağıdaki şekilde Avea'nın APN'sini anlattım. Avea için aşağıdaki ayarlar yeterlidir. Herkes kendi operatörüne göre bu şekilde ayarları öğrenip yapabilir ya da operatörün sitesinden ayarları telefona indirebilir. O da olmazsa müşteri hizmetlerini arayın yollasınlar.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yanlış anlaşılmasın oralara AVEA YAZILMAYACAK, internet yazılacak. Sadece bu ayarların AVEA'ya ait olduğunu göstermek için AVEA diye belirttim.
OXYGEN kardes lutfen bana yardımcı olabilirmisin herseyi deniyorum ama almanya 20a vodafon dan kurtulamıyorum offline denediğimde 800A0035 hatası alıyorum microsoft VBScript çalışma hatası diyor diğer türlü en son sürüm yüklü ne edecem ben buna ???![]()
OXYGEN kardes lutfen bana yardımcı olabilirmisin herseyi deniyorum ama almanya 20a vodafon dan kurtulamıyorum offline denediğimde 800A0035 hatası alıyorum microsoft VBScript çalışma hatası diyor diğer türlü en son sürüm yüklü ne edecem ben buna ???![]()
Kardes bilgisayarda yuklu surum nedir windows 7 xp vista ?
win 7 var yüklü olarak
tamam şimdiden sağol o zaman![]()
xp de dahi sorun cikmiyo ayarlari duzelttiginde,yani gerek yok ona
Vallaha bende de hata vermisti kuallanici.denetimini.kapaynca duzelmisti o olabilir.
evet dediğin gibi hatayı o veriyormuşşimdi yükleme başladı
ben yarın yazacaksın diye sayfayı kapatmıştım sağol iyi geceler
birşey merak ettim bu almanya 20B yi kuran varmı ben kurdum ancak mobil internet bir türlü çalışmadı tekrar 20A ya döndüm
herkese iyi geceler beyler.yardımınıza ihtiyacım var 16 ocak ta aldığım ve daha borcunu ödemediğim garantisi devam eden 310K serisi g2 cihazı burada ki rehber üzerinden güncellemeye çalıştım.yazılanları harfiyen uyguladım.telefonu download moda alıp bagladıktan sonra %0 gibi birşey çıktı bilgisayardan gerekli işlemleri yapıp başlattığım zaman telefonun ekranında ki gösterge %5 e kadar geldi sonra telefon bir hata verdi en altta unrooted gibi birşey yazdı bilgisayarda hata verdi daha sonra, o işlemden sonra bir daha telefon açılmadı lg logosundan sonra siyah ekran geliyor hafif bir ışık ekranın tamamında ama hiç bir şey yok, tekrar yüklemeye çalıştım fakat download moda bir türlü geçiremedim,sadece güç tuşu ve alt ses tuşu ile reset gibi bir ekrana geçiyor orda da yes yes dememe ragmen telefon tekrar acılıp logoyu geçip siyah ekranda kalıyor ve download moda girmiyor.yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
eyv birader,garantiye gidip gelme süresi hakkında bilgisi olan var mı acaba ?garantiye gonderirsen bisi olmaz unrooted yazmis cunku en son
Edit: garantiye gonderme sebebin ise , guncelleme yaparken kesintiye ugramasi