S
SDN Okuru
SDN Okuru
Arkadaşlar knock code özelliği varmı kitkat ta?
Tabi ki var yok.diyen arkadasın yanlıs biliyor sanırım
4.4.2 de knock code yok. Suan bnde 4.4.2 var ordan biliyorum.
guzelce duzenlensin de bizde bisiler ogrenelim![]()
Unroot oluyor ben denedim.Ben kullandim 4.4.2 kitkatı hzlanmalar gayet guzel ama benim sms fotograf gizleme programim var Hide It Pro diye on numara program sms gizlemiyor hem bu programa hemde telefonun kendi smsine geliyor mesajlar o yuzden 4.2.2 ye doncem ayni yontemle turkiye romu 10 b inmiyor 10 c indirip deneyecem bakalm roooted yazisida unrooted olacakmi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kardeş naptın ya kullanabildinmi mst yi sıkıntı veriyordu en son kusura bakma seyehat yapıyordum foruma dönemedim![]()
Cihazınızın serisi nedir?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@NecronomicoN
Bu windows enabler nasıl çalışıyor? Kendi mi çalıştırıyor yoksa biz bir yerden mi açıyoruz?
arkadaslar bu yeni kurulum yontemini denedim basarılı olamadım kırmızı seritte takılı kalıyo devemı gelmiyo ne yamam lazım bide bu host dosyasını değitirirken hata yapmıs olablirim onu degitiren bi arkadas resimi atabilirmi
arkadaslar bu yeni kurulum yontemini denedim basarılı olamadım kırmızı seritte takılı kalıyo devemı gelmiyo ne yamam lazım bide bu host dosyasını değitirirken hata yapmıs olablirim onu degitiren bi arkadas resimi atabilirmi
20b yükleyenlere soruyorum, 20a'dan bir fark görebildiniz mi?
yok mu beni vodafon almanya 20a dan kurtarmaya yardım edecek bir delikanlı? ((((
http://forum.shiftdelete.net/lg/364123-lg-g2-kzd-yukleme-lg_kdz_fw-update_offlinefix.html
bu konuya bak bi. yapamazsan yapamadıgın yerleri soyle yardım ederim
Sorun ne kardes tam olarak nerede ne hata aliyosun
yok mu beni vodafon almanya 20a dan kurtarmaya yardım edecek bir delikanlı? ((((
Yapamayan ben değilim. Üstteki yorumu yazan arkadas
soylenenleri harfiyen uyguluyorum fakat olmuyor......ne yaptıysam olmuyor normal yaparsan lg tool en son surum zaten yuklu diyor offline yaparsam lg tool zaten yuklu diyor ok dedigimde hata veriyor almanya vodafon 4.4.2 yuklu be geri donebiliyorum jb ye nede 20b yukleyemiyorum uretim kodum 401 (((
teamwiever la yardım alabilirim
Ilk mesajı oku. Orada 310 sürüm üzerinin önce costum rom yüklemesi gerektiği yazıyor onu bi oku iyice. Yanlış bişey yapmamak için
Hayır o eskidendi. Artık seri farketmiyor.