[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aşağıdaki şekilde Avea'nın APN'sini anlattım. Avea için aşağıdaki ayarlar yeterlidir. Herkes kendi operatörüne göre bu şekilde ayarları öğrenip yapabilir ya da operatörün sitesinden ayarları telefona indirebilir. O da olmazsa müşteri hizmetlerini arayın yollasınlar.

uve8y9es.jpg

jysepyhe.jpg

yry3u2y2.jpg

epy6yguh.jpg

pavata3a.jpg

Yanlış anlaşılmasın oralara AVEA YAZILMAYACAK, internet yazılacak. Sadece bu ayarların AVEA'ya ait olduğunu göstermek için AVEA diye belirttim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
4.4.2 de knock code yok. Suan bnde 4.4.2 var ordan biliyorum.

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kullandim 4.4.2 kitkatı hzlanmalar gayet guzel ama benim sms fotograf gizleme programim var Hide It Pro diye on numara program sms gizlemiyor hem bu programa hemde telefonun kendi smsine geliyor mesajlar o yuzden 4.2.2 ye doncem ayni yontemle turkiye romu 10 b inmiyor 10 c indirip deneyecem bakalm roooted yazisida unrooted olacakmi (:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

guzelce duzenlensin de bizde bisiler ogrenelim :D

Kardeş naptın ya kullanabildinmi mst yi sıkıntı veriyordu en son kusura bakma seyehat yapıyordum foruma dönemedim :D

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben kullandim 4.4.2 kitkatı hzlanmalar gayet guzel ama benim sms fotograf gizleme programim var Hide It Pro diye on numara program sms gizlemiyor hem bu programa hemde telefonun kendi smsine geliyor mesajlar o yuzden 4.2.2 ye doncem ayni yontemle turkiye romu 10 b inmiyor 10 c indirip deneyecem bakalm roooted yazisida unrooted olacakmi (:

Kardeş naptın ya kullanabildinmi mst yi sıkıntı veriyordu en son kusura bakma seyehat yapıyordum foruma dönemedim :D
Unroot oluyor ben denedim.

4.4.2 video çekimindeki sorunları sizce kaldırıyor mu? Test eden oldumu iyice

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.4.2 de kulaklığı takınca kısa bir süre cızırtı geliyormu, 20a ve 20b yükledim ikisindede cızırtı geldi, ana ekran dokunmatik sesini kapatınca cızırtı kesiliyor, aynı sorunla karşılaşa oldumu,

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Cihazınızın serisi nedir?

@NecronomicoN
Bu windows enabler nasıl çalışıyor? Kendi mi çalıştırıyor yoksa biz bir yerden mi açıyoruz?

aslında vbs hatası verdiğinde çalıştırmış oluyor kendisi. sağ alttaki çıkan beyaz simge. çift tıklayınca on yazıyor üzerinde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bu yeni kurulum yontemini denedim basarılı olamadım kırmızı seritte takılı kalıyo devemı gelmiyo ne yamam lazım bide bu host dosyasını değitirirken hata yapmıs olablirim onu degitiren bi arkadas resimi atabilirmi

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu yeni kurulum yontemini denedim basarılı olamadım kırmızı seritte takılı kalıyo devemı gelmiyo ne yamam lazım bide bu host dosyasını değitirirken hata yapmıs olablirim onu degitiren bi arkadas resimi atabilirmi

Internet kapatma din değil mi?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

[MENTION=394155]frost2121[/MENTION] kardeş yapamiosan blotjer in mesajina yonlendir.ne.uygrasiyosun :)

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
20b yükleyenlere soruyorum, 20a'dan bir fark görebildiniz mi?

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android 4.4 den geri 4.2.2 stock roma döndüm. Hızı makul olarak anlaşılıyor kitkatın hele ki şu knock on'un seri açılışı süper kitkatta

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne yaptıysam olmuyor normal yaparsan lg tool en son surum zaten yuklu diyor offline yaparsam lg tool zaten yuklu diyor ok dedigimde hata veriyor almanya vodafon 4.4.2 yuklu be geri donebiliyorum jb ye nede 20b yukleyemiyorum uretim kodum 401 (((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yok mu beni vodafon almanya 20a dan kurtarmaya yardım edecek bir delikanlı? ((((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,
D802TR için Resmi kit kat ne zaman çıkıyor. Nisan deniliyordu bir değişiklik var mı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
soylenenleri harfiyen uyguluyorum fakat olmuyor......ne yaptıysam olmuyor normal yaparsan lg tool en son surum zaten yuklu diyor offline yaparsam lg tool zaten yuklu diyor ok dedigimde hata veriyor almanya vodafon 4.4.2 yuklu be geri donebiliyorum jb ye nede 20b yukleyemiyorum uretim kodum 401 (((

teamwiever la yardım alabilirim

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
soylenenleri harfiyen uyguluyorum fakat olmuyor......ne yaptıysam olmuyor normal yaparsan lg tool en son surum zaten yuklu diyor offline yaparsam lg tool zaten yuklu diyor ok dedigimde hata veriyor almanya vodafon 4.4.2 yuklu be geri donebiliyorum jb ye nede 20b yukleyemiyorum uretim kodum 401 (((

teamwiever la yardım alabilirim

Ilk mesajı oku. Orada 310 sürüm üzerinin önce costum rom yüklemesi gerektiği yazıyor onu bi oku iyice. Yanlış bişey yapmamak için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tesekkur ederim yardım cabalarınıza ama herseyi denedim olmuyor. daha radikal bi cozum bulamazmıyız?
biri bana team wiever la yardım etmez mi?