[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stylememo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba benim telefonum 309 k serili telefon. Bu bölümdeki tüm cevapları ve yazırları okudum. Ama telefon içindeki verilere ne oluyor o konuda bir bilgi yok. Yani 4.4 sürümünü yüklesem verilerim aynen kalır mı? yoksa program oyun vs. herşeyi tekrar mı kurmam gerekiyor.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Merhaba benim telefonum 309 k serili telefon. Bu bölümdeki tüm cevapları ve yazırları okudum. Ama telefon içindeki verilere ne oluyor o konuda bir bilgi yok. Yani 4.4 sürümünü yüklesem verilerim aynen kalır mı? yoksa program oyun vs. herşeyi tekrar mı kurmam gerekiyor.

bisi olmamasi lazim

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hayır. Türkcelldede diğer oparatörlerdede kullanabiliyorsun.

Şöyle izah ediyim, Markaya sponsor gibi bişi oluyorlar oparatörler.

Ben şimdi göçmenim ve bulgaristana gittiğimde ordaki arkadaşlarımın telefonları kapatırken veya açarken ilk başta telefon markası sonra oparatör'ün reklamı cıkıyor.

Türkiyede daha rastlamadım. Hatta Bulgaristanda cok kişinin telefonunun arkasında veya ön tarafın en altında Vodafone yazıyor. Sanırım Oparatörler telefon markaları ile sponsormu oluyor ne oluyor tam bilmiyorum ama reklamları yapılıyor yani :) Ben yukledim bu almanya vodafoneyi telefonu açarken LG sonra vodafonenin reklamı geçiyor ve telefon açılıyor. Sadece baştaki reklamdan başka hiç bir reklam yok telefonun içinde yani indirip kurabilirsin için rahat olsun kısa bir video koyulmuş açılışa ve kapanışa okadar.

küçük bir video degil :) resim onlar :))

stylememo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kitkat yükleyen arkadaşlar bana cevap verebilir mi? Net bilgi lazım. 4.4 yüklersem içindeki verilere bir şey olur mu? Resim müzik pro oyun vs. ...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kitkat yükleyen arkadaşlar bana cevap verebilir mi? Net bilgi lazım. 4.4 yüklersem içindeki verilere bir şey olur mu? Resim müzik pro oyun vs. ...

Hard reset yapmazsanız silinmez ama bu kez de sorunlar yaşayabilirsiniz. Hem bilgilerim dursun hem de Sorunsuz olsun diyorsanız güncellemenin otomatik gelmesini bekleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hard reset yapmazsanız silinmez ama bu kez de sorunlar yaşayabilirsiniz. Hem bilgilerim dursun hem de Sorunsuz olsun diyorsanız güncellemenin otomatik gelmesini bekleyin.

ben yükledim veriler duruyor hardreset yapmadım. Dün akşam burdan yükledim sizin anlatımınızla ne gibi sorun yaşarım acaba?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bazı arkadaşlarda ufak lag sorunları oldu. Bir takım bug'lar yaşandı ancak herkeste olacak diye bir şey diyemeyiz. Olması muhtemel yani. Eğer memnunsanız hard reset atmanıza gerek yok. Ancak can sıkıcı bir problemle karşılaşırsanız önemli dosyalarınızı bilgisayara usb yoluyla kopyalayıp hard reset atın. Lg backup, titanium backup vs programlarla yedek almayın. Sadece önemli dosyalarınızı kopyalayın. Oynadığınız oyun verilerinden başka bir kaybınız olmayacaktır.

stylememo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Güncellemeyi yaptım. Açılıştaki vodafone reklamı dışında bir sorun yok. Verilerim olduğu gibi duruyor. Herhangi bir lag sorunu ile de karşılaşmadım. Bilgi veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Bu arada Radyo da gelmiş :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Güncellemeyi yaptım. Açılıştaki vodafone reklamı dışında bir sorun yok. Verilerim olduğu gibi duruyor. Herhangi bir lag sorunu ile de karşılaşmadım. Bilgi veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Bu arada Radyo da gelmiş :)

Vodafone rom kullandığınız için üreticinin kendi intro olarak adlandırılan logo kaldırma imkanı yok :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sitenin ilk sayfasındaki alman ya romunu kurdum 32 lik mi acaba

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sitenin ilk sayfasındaki alman ya romunu kurdum 32 lik mi acaba

Evet. Farketmiyor bu romlar hepsine kuruluyor sadece sonunda 16G yazanlar 32liklere kurulmuyor(muş, kurunca hafıza 32'den 16'ya düşüyormuş)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen yaptım şimdide root yapamıyorum superuser kuruluyor fakat root yetkisi istiyor hala anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim romum vodafone 4.4.2 vodafone romu root yapamıyorum herşeyi denedim diğer orjinal 4.2.2 yede dönemedim kuruyorum sürekli reset atıyor açılmıyor.. root ve recovery olmadı şimdiden teşekkürler

Praetor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam kolay gelsin. Dün telefonumu unroot ettim ve fabrika ayarlarına geri döndürdüm, bugün de bu rehberle KitKat 'a güncelledim. İki sorum olacak:
Şimdi telefonumu tekrar fabrika ayarlarına döndürmeme gerek var mı? (Telefonum hatasız çalışıyor.)
Ay sonunda Türkiye'ye KitKat güncellemesi geldiğinde bir şey yapmamız gerekiyor mu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam kolay gelsin. Dün telefonumu unroot ettim ve fabrika ayarlarına geri döndürdüm, bugün de bu rehberle KitKat 'a güncelledim. İki sorum olacak:
Şimdi telefonumu tekrar fabrika ayarlarına döndürmeme gerek var mı? (Telefonum hatasız çalışıyor.)
Ay sonunda Türkiye'ye KitKat güncellemesi geldiğinde bir şey yapmamız gerekiyor mu?

Tekrar fabrika ayarı yapmana gerek yok. Türkiye'ye geldiğinde istersen Türkiye romunu yüklersin. Garanti konusunda da sıkıntı yaşamazsın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

aynen yaptım şimdide root yapamıyorum superuser kuruluyor fakat root yetkisi istiyor hala anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim romum vodafone 4.4.2 vodafone romu root yapamıyorum herşeyi denedim diğer orjinal 4.2.2 yede dönemedim kuruyorum sürekli reset atıyor açılmıyor.. root ve recovery olmadı şimdiden teşekkürler

Zaten 4.4.2 root yapılmıyor. Yapılıyor diye bir şey demedim ben de.

delidervis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rehberi hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim. Kolaylık kit kat' a yükselttim telefonumu. Telefonda pek sorun kalmamış gibi. Özellikle kilit ekranını açarken yaşanan takılmalar sıfıra inmiş. Ama otomatik ekran parlaklığı hala iyi durumda değil. Yeni amiral gemilere bakıyorumda g2 nin üzerine pek koyamamışlar. Bu telefonu aldığım için çok mutluyum.

matadorre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle bu konuda yardımcı olan ve yükleyen arkadaşa teşekkür ederim. Ellerine sağlık kardeşim. Yaklaşık 4 gündür 4.4.2 sürümünü kullanıyorum. 16GB vodafone almanya romunu kurdum.Telefonu sürekli kullanan bir kişiyim.Hem iş yerinde hemde iş dışında telefon neredeyse hiç elimden düşmez. 4.4.2 sürümünün beni en çok etkileyen tarafı şarj konusunda gerçekten fark var. Şu anda batarya da kullanım süresi 36 saat gösteriyor ve  geriye kalan sarjım %46. Gerçekten inanılmaz. Ayrıca bu 36 saatin içinde gün boyu internet açık ve hiç kapatmadım.iş yerinde iphone sahibi bir arkadaşım akşam 5 oldumu hergün sarja takmak zorunda kalıyor telefonunu ve sabah geldiğinde şarjı full fakat akşam yine bitiyor :(. Bu anlamda telefonumdan gerçekten memnunum :). Almayı düşünen arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hard format atarsan telefon açılır bende 4.4.2 vodafone romu kurdum sonra 4.2.2 ye dondum tel sureklı reset atıyodu acılmıyodu hard format attım düzeldi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hard format atarsan telefon açılır bende 4.4.2 vodafone romu kurdum sonra 4.2.2 ye dondum tel sureklı reset atıyodu acılmıyodu hard format attım düzeldi.

Bu önemli bilgi için teşekkürler.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi romu yanlış kurunca lg yazisinin altinda security error yaziomus onu gördüm :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgi için teşekkürler. Bu metodu G2 D802TR için uygulayan oldu mu? bu işlemden sonra FM açılıyor mu? Yoksa sadece istediğimiz herhangi bir ülkenin LG G2 802 Rom unu mu atabiliyoruz?

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim şimdi ben bu kitkat'ı kurdum diyelim.Sonra memnun kalmadım veya türkiye'ye orjinal güncelleme geldi diyelim bu güncellemeyi sorunsuz nasıl kurabileceğim? Yazılım güncellemeden kontrol ettiğimde yapabilecekmiyim.
Bu arada emeğine sağlık arkadaşım ellerin dert görmesin birde yükleyip yorum yapacağım.Cevabını bekliyorum.Teşekkürler....

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kardeşim şimdi ben bu kitkat'ı kurdum diyelim.Sonra memnun kalmadım veya türkiye'ye orjinal güncelleme geldi diyelim bu güncellemeyi sorunsuz nasıl kurabileceğim? Yazılım güncellemeden kontrol ettiğimde yapabilecekmiyim.
Bu arada emeğine sağlık arkadaşım ellerin dert görmesin birde yükleyip yorum yapacağım.Cevabını bekliyorum.Teşekkürler....

Eğer cihazınız 309 ve 310 seri ise istediğiniz yazılımı sorunsuzca kurabilirsiniz. Root yapmanıza gerek yoktur o yüzden garanti dışı kalmaz. Ancak diğer serilerde sıkıntı olabilir. Ayrıca 4.4.2'den 4.2.2'ye geri döndüğünüzde boot ekranında takılı kalma sorununu birisi hard reset atarak çözmüş. Bilginize.