- Konuyu başlatan
Önce izin isteyecek verme, kapat. Sonra tekrar aç. Bende 2. Kez izin istemedi. Eğer sürekli izin istiyorsa yapacak bir şey yok. Pc suite üzerinden .kdz gösterebilme olsaydı keşke. İtunes'ta olduğu gibi.
Rica ederim. Desene artık bu konunun pek ehemmiyeti kalmadı. Ah LG ah..![]()
ÖNEMLİ UYARI: LG MOBİLE SUPPORT TOOL versiyonu 1.6.9.0'IN ÜZERİNDE olanlar bu işlemi YAPMASINLAR! CUSTOM ROM KURMASINLAR! LG yeni bir önlem alıp LG MOBİLE SUPPORT TOOL programını FLASHTOOL ile UYUMSUZ HALE getirmiş!
Şimdilik 4.4.2 yükleme işlemi gerçekleştirilememektedir!
Konu 1 haftada 9000'e yakın hit aldı. SDN de büyük forum olunca direkt göz önünde oluyor. İlla ki kulaklarına gitmiştir.![]()
orginal i ne zaman geliyor bu 4.4.2 kit kat in
ama ben yine yolunu buldum![]()
adb'yi diyorsan sen de böyle benim gibi bir rehber hazırla. adb ile 4.4.2 kurulumu diye ama sen o yöntemle stock mu kuruyon yoksa rootlu mu?
stock +rootlustock.rom u rootlu kuruyom ama root u flashlamazsan rootsuz olur da rehber ben yapamam
eriniyorum
Erinme erinme resimli rehber hazırla bize![]()
o zaman olk kendim deniyim de olusabilecek hatalara karsi![]()
Zaten yüklemiştin ya?
Kardeşim yok ya denedim bir türlü olmadı senin paylaştığın eski versiyonlu MST yi de denedim açılmıyor onay vermeyince onay verince güncelliyor yeni versiyon oluyor :/Bir de internet bağlantısını kesip dener misin? Çok umudum yok ama denenmeden bilinmez.
Kardeşim yok ya denedim bir türlü olmadı senin paylaştığın eski versiyonlu MST yi de denedim açılmıyor onay vermeyince onay verince güncelliyor yeni versiyon oluyor :/
Almanya 4.4 kitkat kurmak istiyordum orjinal romu ama MST en güncel sürüm zaten yüklü diyor kdz.uzantısını yüklemiyor .sorun neydi, ne yapmak.istiyordun
Almanya 4.4 kitkat kurmak istiyordum orjinal romu ama MST en güncel sürüm zaten yüklü diyor kdz.uzantısını yüklemiyor .
O şekilde root gerektiriyor kardeş o yüzden de pek yanaşmak istemiyorum. Bu şekilde rootsuz atılıyormuş diye yapmak istedim ama onuda kuruttuk![]()
olur mu oyle sey yao zaman nisana kadar beklersiniz
sonucta.gelicek yani
oyzden.bulasmayin bilmiyosaniz
ama rootlu 4.42 de çok tatli oluyo
) bi tek freedom hata verio google play ugrade/reinstall diye onun dışında iyi
![]()
Nisan'a ne kaldı şurada 1 ay daha bekleriz ne olacak yahu. Bu süre zarfında bi İstanbul'a giderim gelene kadar Nisan olur sonrada gelirse Türkiye'ye kurarız bakalım ilgi ve alakan için teşekkürler. Rootsuz çözüm bulunursa daha iyi olur
)))))
Teşekkürlerbiraz zor rootsuz ama bakarizbisey değil
![]()
4.2.2 de isen twrp yukleyip, benim verecegim linkten orjinal 4.4.2 yukleyebilirsin. istersen tabi
Kardes link versene. Bende 4.4. yukledikten sonra root yapacaktim. 1tasla 2 kus vurmus olurum. Link verip ne yapacagimi biraz anlatsan yapabilirim. Cwm yuklu bende
tamam, eger yarini.beklersen rehber cikartirim.buyuk ihtimalle, ordan bakarsin, ama yok bekleyemem diyosan.anlatirim.şimdi