[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Rica ederim. Desene artık bu konunun pek ehemmiyeti kalmadı. Ah LG ah.. :)

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önce izin isteyecek verme, kapat. Sonra tekrar aç. Bende 2. Kez izin istemedi. Eğer sürekli izin istiyorsa yapacak bir şey yok. Pc suite üzerinden .kdz gösterebilme olsaydı keşke. İtunes'ta olduğu gibi.

Rica ederim. Desene artık bu konunun pek ehemmiyeti kalmadı. Ah LG ah.. :)

son olarak aklıma bişey geldi. C:\Windows\System32\drivers\etc klasörü içinde hosts dosyası olacak. onu yollayabilir misin. belki onu da değiştirsem olur. yoksa mecburen ya turkiye romunu bekliyecem yada flashtool güncellemesini bekleyecem

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
içinde sadece şunlar yazıyor benim.

# 127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 player.kmpmedia.net

alttaki satır KMPLAYER'daki reklamları engellemek için. yani lg ile alakalı bir satır yok.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ÖNEMLİ UYARI: LG MOBİLE SUPPORT TOOL versiyonu 1.6.9.0'IN ÜZERİNDE olanlar bu işlemi YAPMASINLAR!CUSTOM ROM KURMASINLAR! LG yeni bir önlem alıp LG MOBİLE SUPPORT TOOL programını FLASHTOOL ile UYUMSUZ HALE getirmiş!

Şimdilik 4.4.2 yükleme işlemi gerçekleştirilememektedir!

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ÖNEMLİ UYARI: LG MOBİLE SUPPORT TOOL versiyonu 1.6.9.0'IN ÜZERİNDE olanlar bu işlemi YAPMASINLAR! CUSTOM ROM KURMASINLAR! LG yeni bir önlem alıp LG MOBİLE SUPPORT TOOL programını FLASHTOOL ile UYUMSUZ HALE getirmiş!

Şimdilik 4.4.2 yükleme işlemi gerçekleştirilememektedir!

Galiba lg bizim konuyu incelemis :-) onlemini almis lg bizden baska kimse 4 4 yukleyemez die :-) :-)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Konu 1 haftada 9000'e yakın hit aldı. SDN de büyük forum olunca direkt göz önünde oluyor. İlla ki kulaklarına gitmiştir. :D

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
orginal i ne zaman geliyor bu 4.4.2 kit kat in

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
adb'yi diyorsan sen de böyle benim gibi bir rehber hazırla. adb ile 4.4.2 kurulumu diye ama sen o yöntemle stock mu kuruyon yoksa rootlu mu?

stock +rootlu :D stock.rom u rootlu kuruyom ama root u flashlamazsan rootsuz olur da rehber ben yapamam :D eriniyorum

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir de internet bağlantısını kesip dener misin? Çok umudum yok ama denenmeden bilinmez.
Kardeşim yok ya denedim bir türlü olmadı senin paylaştığın eski versiyonlu MST yi de denedim açılmıyor onay vermeyince onay verince güncelliyor yeni versiyon oluyor :/

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Almanya 4.4 kitkat kurmak istiyordum orjinal romu ama MST en güncel sürüm zaten yüklü diyor kdz.uzantısını yüklemiyor .

4.2.2 de isen twrp yukleyip, benim verecegim linkten orjinal 4.4.2 yukleyebilirsin. istersen tabi

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O şekilde root gerektiriyor kardeş o yüzden de pek yanaşmak istemiyorum. Bu şekilde rootsuz atılıyormuş diye yapmak istedim ama onuda kuruttuk :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
O şekilde root gerektiriyor kardeş o yüzden de pek yanaşmak istemiyorum. Bu şekilde rootsuz atılıyormuş diye yapmak istedim ama onuda kuruttuk :)

olur mu oyle sey ya :) o zaman nisana kadar beklersiniz :) sonucta.gelicek yani :) oyzden.bulasmayin bilmiyosaniz :) ama rootlu 4.42 de çok tatli oluyo :)) bi tek freedom hata verio google play ugrade/reinstall diye onun dışında iyi :)

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olur mu oyle sey ya :) o zaman nisana kadar beklersiniz :) sonucta.gelicek yani :) oyzden.bulasmayin bilmiyosaniz :) ama rootlu 4.42 de çok tatli oluyo :)) bi tek freedom hata verio google play ugrade/reinstall diye onun dışında iyi :)
:) Nisan'a ne kaldı şurada 1 ay daha bekleriz ne olacak yahu. Bu süre zarfında bi İstanbul'a giderim gelene kadar Nisan olur sonrada gelirse Türkiye'ye kurarız bakalım ilgi ve alakan için teşekkürler. Rootsuz çözüm bulunursa daha iyi olur :))))))

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
:) Nisan'a ne kaldı şurada 1 ay daha bekleriz ne olacak yahu. Bu süre zarfında bi İstanbul'a giderim gelene kadar Nisan olur sonrada gelirse Türkiye'ye kurarız bakalım ilgi ve alakan için teşekkürler. Rootsuz çözüm bulunursa daha iyi olur :))))))

biraz zor rootsuz ama bakariz :) bisey değil :)

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.2.2 de isen twrp yukleyip, benim verecegim linkten orjinal 4.4.2 yukleyebilirsin. istersen tabi

Kardes link versene. Bende 4.4. yukledikten sonra root yapacaktim. 1tasla 2 kus vurmus olurum. Link verip ne yapacagimi biraz anlatsan yapabilirim. Cwm yuklu bende

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kardes link versene. Bende 4.4. yukledikten sonra root yapacaktim. 1tasla 2 kus vurmus olurum. Link verip ne yapacagimi biraz anlatsan yapabilirim. Cwm yuklu bende

tamam, eger yarini.beklersen rehber cikartirim.buyuk ihtimalle, ordan bakarsin, ama yok bekleyemem diyosan.anlatirim.şimdi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
tamam, eger yarini.beklersen rehber cikartirim.buyuk ihtimalle, ordan bakarsin, ama yok bekleyemem diyosan.anlatirim.şimdi

son paylaştığım flashtool ile de olmazsa o zaman paylaşırsın. iyice kafa karıştırmayalım.

Bir de flashtool son sürümü var ama bu setup şeklinde ve kurunca üyelik istiyor. Google'dan sahte üyelik arayın bulun diyorlar denemedim ama son çare olarak bunun üzerine durabiliriz. Eğer son verdiğim de olmazsa son sürümü vereceğim buradan.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yarin deneyeyim yeni flashi. Insallah olur. Ama flashla atinca root yapamayacam degil mi. Oxygen sende yontemini paylassan cok iyi olur. Rootla ugrasmam ileride hazir rootlanmis olur :)