[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arbede59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu konumda anlattığım herşeyi yap. Romunu LG pc suiteyi silmene gerek yok, driverleri indirdiğin rom atma programlarını vs sil ve dediklerimi uygula düzelecektir.
http://forum.shiftdelete.net/lg/375...rom-yuklerken-aldiginiz-hatalarin-cozumu.html
Yardımın için teşekkürler.Evet dediklerini yaptım fakat bu defada yükleme %49 kalıyor.2 defa denedim ama hep aynı yerde kalıyor.Telefona bu işlemi yaparken rootlamak gerekmiyor değilmi.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Yardımın için teşekkürler.Evet dediklerini yaptım fakat bu defada yükleme %49 kalıyor.2 defa denedim ama hep aynı yerde kalıyor.Telefona bu işlemi yaparken rootlamak gerekmiyor değilmi.

R&D Test Tool açıldıktan sonra masaüstünde sağ en altta yukarıya doğru bir işaret var ona basınca arkada çalışanları görüyorsun hani, ona tıkla ve mavi bişi olması lazım onada 1 kez tıkla üstünde ON yazıcak ondan sonra yüklemeyi dene %80 ihtimal olucaktır.

gercekmanyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ciddi olamazsınız? aaaaaaa bizde diyorduk neden böyle oluyor alla alla. Çok teşekkürler dostum bilgi için :)
Konuya hala vakıf olamayan ya da olmamış belki de olmak isteyen yeni insanlar olabilir. konu almış başını gitmiş zaten. senin adın adın "zekayi mi" ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, benim telefonda uzun süredir bir sorun var. Tarayıcısı sürekli donarak işlem yapıyor. Yani sekmeleri biraz fazla açınca 3 yada 4 tane gibi sayfaları tekrar yüklüyor değiştirdikce, yada bulanıklık aşağı indikce düzeliyor. Güncellemeden sonra oldu bu eskiden 40 tane sayfayı açıp hiç kasmadan interneti kapatıp okuyordum. Şimdi kasıyor, hard reset ve güncelleme hatalarını kurtarı denedim olmadı. Herkeste var mı bu sorun? Sadece bende mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Konuya hala vakıf olamayan ya da olmamış belki de olmak isteyen yeni insanlar olabilir. konu almış başını gitmiş zaten. senin adın adın "zekayi mi" ?

Ben sadece arkadaşla şakalaşmak istedim :) yanlış anladınız galiba amacım azarlamak değildi. Zaten bilgi için teşekkür ettim ve gülücük koydum ciddi bile değildim :) yinede yanlış anlanmışsam kusura bakmayın.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben sadece arkadaşla şakalaşmak istedim :) yanlış anladınız galiba amacım azarlamak değildi. Zaten bilgi için teşekkür ettim ve gülücük koydum ciddi bile değildim :) yinede yanlış anlanmışsam kusura bakmayın.
Arkadaşla dalga geçmek istedim diyecektin heralde yanlış olmuş düzelt bence

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
G3 romunu G2 atdigimizda kamera full değişiyormu?
G3 rom detaylı anlatirmisiniz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sayın moderatör [MENTION=194661]eSa[/MENTION] konuyla ilgili düzenleme amaçlı 2 kez rapor verdim. sanırım yine arada kaynadı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kaptan attigin mesaji tekrar duzenleyip koydum sorun nedir?
attığım mesaj konunun ilk mesajının yerine konulması gerekiyor. konunun ilk mesajı tamamen silinip yerine raporladığım mesaj yapıştırılacaktı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Raporlanan mesajları görebiliyorsan, bu konu hakkında attığım son rapora bak [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Raporlanan mesajları görebiliyorsan, bu konu hakkında attığım son rapora bak @Vikings

Evet raporlanan mesajları görebiliyorum fakat konu çözülmüş olarak gözüküyor ama en sonra tekrar raporlamışsın yani birşeyler yanlış olmuş. Özel mesaj atıyorum ordan detaylı konuşalım yardım etmeye çalışıcam Tuna abi.

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ayni yontemle 10c ye geri donebilir miyiz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar öncelikle selamlar, ben bu rom kurma işine el atmak istiyorum ama takıldığım bir kaç nokta var
öncelikle 34 sayfa sürdüğü için tüm yazılanları okuma imkanım olmadı
bu yüzden rom yüklemeye başlarken ilk sayfadaki almanya knock code olanı mı tr için olanı mı indirmeliyim
bir de bu cloudy rom kurmak istiyorum onu yapmak için kitkatı mı kurmam gerekiyor?bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kırık linkler yenilenmiştir, LG USB Driver'ın linki konuya eklenilmiştir.

Linkler kirik. Bu arada %49da kalma hatasi aliyodum onceden bunun cozumu nedir ?

Merhaba,

Linkler yenilenmiştir.

Hatanızın çözümü burda: Tıkla

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar Italya 20F nin ekstra ne özelliği var?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Şu anda custom rom kullanıyorum ve bu 20F'yi hiç denemedim. Büyük ihtimal telefon çalınca ekranın geç gelmesi vs düzeltilmiştir belki.
Yok ya duzelen birşey yok 20D daha iyi örneğin knock on la ekrani aciyorum ekrani acmak için elimi kaydirmam gerek o sirada cok takilma felan oldu ya yuklerken hata felan oldu ya da sorunlu

arbede59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tr 20c olan telefonuma 20d yükledim.Şimdilik herhangi bir sıkıntı yok.Öğrenmek istediğim bu roma güncelleme gelince normal otadanmı yükleme yapmam gerekecek.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar tr 20c olan telefonuma 20d yükledim.Şimdilik herhangi bir sıkıntı yok.Öğrenmek istediğim bu roma güncelleme gelince normal otadanmı yükleme yapmam gerekecek.
Güncelleme otadan gelmez yeni gelen guncellemenim kdz dosyasini indirip bu yöntemle kurman lazim