[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
verilerimin kaybolması gibi bir sorun olur mu acaba yedeklemem gerekir mi?
bir de sizce hangi room kurmalıyım almaya mı türkiye mi?

normalde kaybolmaz. ama temiz kurulum yapmak isterseniz kaybolur. temiz kurulum için kurduktan sonra hard reset atarsanız her şey silinir.
almanya romunu tavsiye ederim.

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah bir sorunla karşılaşmam

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırdığımda dosya bulunamadı diye bir hata veriyor neden acaba ondan önceki bütün işlemleri tamamladım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırdığımda dosya bulunamadı diye bir hata veriyor neden acaba ondan önceki bütün işlemleri tamamladım

Antivirüs programlarını filan devre dışı bıraktın mı

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
onada baktım maalesef öyle bir seçenek yok
bu şekilde bir hata veriyor

Hacım bu hatayı vbs yi açınca driver yükler ve yanında 3 tane program açılır biri http li bisi windows tray gibi bisi biri de r&d tool bunları kapatrsan bu hatayı verir hiç bişi kapama eğer sen kapatmıyorsan antivirüsü kapattığına emin ol

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öyle bir driver yüklemiyor işte bende anlamadım en başta tamam a tıklıyorum bu hatayı veriyor antivirüs usb security felan hepsi kapalı

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bugün lg g2 aldım çok memnunum fakat jb yüklü kitkat yüklesem mi nedersiniz ��

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
öyle bir driver yüklemiyor işte bende anlamadım en başta tamam a tıklıyorum bu hatayı veriyor antivirüs usb security felan hepsi kapalı

Usb bizim için önemli deil normal antivirüsü kapa avast eset norton artk ne varsa

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bnm tel 20c yüklü internete giriyorum oyun oynuyorum nfs most wanted indiriyorum tel ısısı 36 falan normal mi??

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
windows güvenlik duvarı vs ne varsa kapatın. lg ile alakalı herşeyi kaldırın ve dosyaları yeniden indirip yükleyin. (.kdz dosyası hariç)

Leptoptan kaynaklanmış o sorun masaüstü bilgisayarda denedim bu sefer de en son bölümde r&d test toolbar da start upgrade tikladigim zaman r&d toolbar yanıt veremiyor diyot bekledikten sonrada çalışmayı durdurdu hatasi aliyorum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Leptoptan kaynaklanmış o sorun masaüstü bilgisayarda denedim bu sefer de en son bölümde r&d test toolbar da start upgrade tikladigim zaman r&d toolbar yanıt veremiyor diyot bekledikten sonrada çalışmayı durdurdu hatasi aliyorum

Orada normal web upgrade test dicen alt tarafta sonra geleb ekrandan upgrade test diye devam etcen

gercekmanyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar almanya 2d+knock code olanı yükleyin. yükledikten sonra da cihaza hard reset atın. yani format. o zaman hiç bir problem hata felan olmuyor. ben bu şekilde yaptım. eskisinden bile daha iyi oldu telefon. bir kere daha yazayım; almanya 2d + knock code olanı yükleyin. knock code'lu olan güncelleme düzeltme güncellemesidir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar almanya 2d+knock code olanı yükleyin. yükledikten sonra da cihaza hard reset atın. yani format. o zaman hiç bir problem hata felan olmuyor. ben bu şekilde yaptım. eskisinden bile daha iyi oldu telefon. bir kere daha yazayım; almanya 2d + knock code olanı yükleyin. knock code'lu olan güncelleme düzeltme güncellemesidir.

Ciddi olamazsınız? aaaaaaa bizde diyorduk neden böyle oluyor alla alla. Çok teşekkürler dostum bilgi için :)

arbede59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende 4.4.2 den 4.2.2 ye geri dönüş yapmak istiyorum.Tüm işlemleri yaptım fakat LG MOBİLE SUPPORT TOOL açıldığında güncel sürüm 4.4.2 yüklü diyor öylece bekliyor.Ne yapmama lazım lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar bende 4.4.2 den 4.2.2 ye geri dönüş yapmak istiyorum.Tüm işlemleri yaptım fakat LG MOBİLE SUPPORT TOOL açıldığında güncel sürüm 4.4.2 yüklü diyor öylece bekliyor.Ne yapmama lazım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Bu konumda anlattığım herşeyi yap. Romunu LG pc suiteyi silmene gerek yok, driverleri indirdiğin rom atma programlarını vs sil ve dediklerimi uygula düzelecektir.
http://forum.shiftdelete.net/lg/375...rom-yuklerken-aldiginiz-hatalarin-cozumu.html