tesk. bilgilendirme icin..Olacak bence %90 pc ile alakalı.
tesk. bilgilendirme icin..Olacak bence %90 pc ile alakalı.
çözuldu..hakikaten pc kaynakliymis..tşk..tesk. bilgilendirme icin..
Önemli değil,sevindim çözüldüğüneçözuldu..hakikaten pc kaynakliymis..tşk..
Merhaba
Ben ilk defa android bir telefon aldım. O yüzden ne yapacağımı şaşırdım.
Ben yurt dışında yaşıyorum lg g2 32 gb telefon aldım ancak türkçe kullanamıyorum. Telefonu türkçeleştirmem için tr rom'u mu yüklemem gerekiyor. Eğer tr rom yüklersem otomatik güncellemeleri kendi yapacak mı? Yoksa ben sürekli rom yazılım güncellemesini kendim mi yapacağım. Lütfen bana bir cevap verin.
Arkadaşlar cihazı unroot nasıl yapabiliriz..download modda unroot yazacak şekilde..
denedim fakat halen rooted yazıyor.LG Support Tool programını açıp Yükseltme Hatalarını Geri Yükle seçeneğini seçerseniz unroot olur.
denedim fakat halen rooted yazıyor.
denedim fakat halen rooted yazıyor.
Telefonunuz hangi ülkeye kayıtlıysa o ülkenin romunu indirip kurarsanız UNROOT yazısı olur. Benim telefon TR den alınma, Almanya romu atarsam Rooted yazar.
iki kere orjinal roma dondum fakat malesef download modda halen kırmızı olarak rooted yazıyor..Yükseltme hatalarını geri yükle diyince orjinal romu atmıyormu zaten
iki kere orjinal roma dondum fakat malesef download modda halen kırmızı olarak rooted yazıyor..
iki kere orjinal roma dondum fakat malesef download modda halen kırmızı olarak rooted yazıyor..
Arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak. Xda a da bir rom gördüm Cloudyrom diye, herkes beğenmiş, stabil olduğu söylenmiş. Ben de yüklemek istiyorum. Romu yükledikten sonra diyelim beğenmedim, Samsung da yaptığımız gibi direkt stok romu üzerine flashlasak stock a geri dönebilir miyiz? Lütfen recovery den yedek al öyle dön demeyin, şu anki almanya romundan hic mi hiç memnun değilim.
cloudyrom kullanıyorum. eksikleri ve bir takım hataları var. şimdilik bekleyin.
Hocam tamam kurmam şimdilik de, asıl sorum geri dönmeyi bir flashlama ile yapabiliyor muyuz? Ayrıca cm11 düşünüyorum şu anda ama nightlies diye onu da kurmuyorum.
Orjinal romu flashtool ile atcan ama yedek alman lazm custom atcaksan wipe yapıp romu flashlican recoverydenvyedeğe gerek yok
Sadece soruma cevap arıyordum, gerisi lazım değil, teşekkürler. Sadece flashtool kullanacağım geri dönerken.
Hocam tamam kurmam şimdilik de, asıl sorum geri dönmeyi bir flashlama ile yapabiliyor muyuz? Ayrıca cm11 düşünüyorum şu anda ama nightlies diye onu da kurmuyorum.
elbette flash tool olmasa bile yükseltme hatalarını geri yükle diyerek de dönersin. lg geri dönüşü kolaylaştırmış.
Önerdiğin akıcı, rami sömürmeyen rom var mı?
iyi günler bende yaklaşık 5 aydır lg g2 kullanıcısıyım fakat telefonum birleşik arap emirlikleri sürümü oldugu için knock code güncellemesini alamadım ve root ve room olaylarından maalesef anlamıyorum sürüm yüklemede bana yardımcı olabilirmisiniz