RedHack, Siverek Kaymakamlığı'na Saldırdı

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Helal olsun RedHack tepkini her zaman ortaya koy!

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hiçbir fırsatı kaçırmadan reklamınızı yapın. Umrunuzda olan o küçük çocuktu zaten, kaymakamlık sitesine "... yaşasın sosyalizm ..." yazarak büyük katkı sağladınız, eksik olmayın.

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hiçbir fırsatı kaçırmadan reklamınızı yapın. Umrunuzda olan o küçük çocuktu zaten, kaymakamlık sitesine "... yaşasın sosyalizm ..." yazarak büyük katkı sağladınız, eksik olmayın.

İşin doğruluğuna bakmıyorsunuz siz, kimin yaptığına bakıyorsunuz. Bir şey doğruysa doğrudur kimin yaptığı önemli değil. Ve bu tepkiyi gayet yerinde buluyorum.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@virusizmir her şeyi yazmış;tabi anlayana...

İşin doğruluğuna bakmıyorsunuz siz, kimin yaptığına bakıyorsunuz. Bir şey doğruysa doğrudur kimin yaptığı önemli değil. Ve bu tepkiyi gayet yerinde buluyorum.

Kimin yaptığına bakılır ki yaptığı iş ne kadar inandırıcı.

Bir şeylerin ardına saklanarak devlete saldırmakla bu iş olmaz.

Neyse herkes kimin ne düşüncede olduğunu,kimin ne olduğunu biliyor...

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14

İşin doğruluğu ne peki sizce?

Hesabı sorulacak demişler. Nasıl sorabileceklerini düşünüyorsunuz veya siteyi hackleyince hesabı sorulmuş mu oldu?

Biz forumlarda olaya tepkimizi yazıyoruz, onlar siteye indeks atıp yazıyorlar. Haber değeri nedir veya bizim yazdığımız yorumlardan farkı nedir?

Neresinden tutsak reklam gibi geliyor bana.

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Kimin yaptığına bakılır ki yaptığı iş ne kadar inandırıcı.

Bir şeylerin ardına saklanarak devlete saldırmakla bu iş olmaz.

Neyse herkes kimin ne düşüncede olduğunu,kimin ne olduğunu biliyor...

Devlet insandan üstün değildir! Ve eğer ortada bir yanlış varsa buna tepki göstermek halkın görevidir. Bugün bunu halk adına RedHack yapmıştır!

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İşin doğruluğu ne peki sizce?

Hesabı sorulacak demişler. Nasıl sorabileceklerini düşünüyorsunuz veya siteyi hackleyince hesabı sorulmuş mu oldu?

Biz forumlarda olaya tepkimizi yazıyoruz, onlar siteye indeks atıp yazıyorlar. Haber değeri nedir veya bizim yazdığımız yorumlardan farkı nedir?

Neresinden tutsak reklam gibi geliyor bana.

En azından forumun kimi moderatörleri gibi "böyle konulara gerek yok" dememesi bile yetiyor...
Eğer bugün ben, sen, o susarsak yarın da susacağız sonraki günde. Bugün tepki gösterirsek bu tür olaylara davetiye çıkaranlar yarın böyle bir olayla karşılaştığında gereğini yapar. Halk zaten uyuyor demez, diyemez!

Edit: bu son mesajım

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Redhack'ın Allah belasını versin kahrolsun kızıl komunizm ülkeyi bölmeye çalışıyorlar bunlar teröristten farkları yok

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bana pek gerçekçi bir tepki gibi gelmedi. Dilan ismi sadece iki kere geçmiş ve bütün mesaj boyunca faşizm kötülenmiş sosyalizm yüceltilmiş. 2-3 Kişinin sanal alem üzerinde gösterdiği tepki malesef devlet tarafında hiç önemi yok, ki zaten ben burda gerçekçi bir tepki göremedim.

Kimi insan sosyalist olur, kimisi fasişt olur çünkü kimse aynı düşünmez. RedHack halkımızın içinden gelenleri yapmıyor veya onları halkı temsil etmek için birşey yapmıyor, sadece ismini duyurma peşinde.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kimsenin susmasına uyumasına gerek yok.

Ben sadece redhack'in yaptıklarını inandırıcı bulmuyorum...

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
En azından forumun kimi moderatörleri gibi "böyle konulara gerek yok" dememesi bile yetiyor...
Eğer bugün ben, sen, o susarsak yarın da susacağız sonraki günde. Bugün tepki gösterirsek bu tür olaylara davetiye çıkaranlar yarın böyle bir olayla karşılaştığında gereğini yapar. Halk zaten uyuyor demez, diyemez!

Edit: bu son mesajım

Halk tepki versin elbette, vermesin demiyoruz hiçbirimiz.

Bizim söylemek istediğimiz Redhack'i kendimize temsilci olarak görmediğimiz, onların tepkisinin sadece siyasi ideolojilerinin reklamını yapmak adına olduğu.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bu gün gerçekleri gördük redhack ın gene ne ... oldugu belli oldu.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Sosyal medya da bir yalan tuturmuslar, yok tecavüz oldu diye adlı tip bugun raporu yayınladı