alpotter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,115
Vatan'dan indirimi görüp 3199 TL'ye almıştım.Konuyla alakası yok ama siz realme 6 pro yu ne kadara almıştınız ?
Vatan'dan indirimi görüp 3199 TL'ye almıştım.Konuyla alakası yok ama siz realme 6 pro yu ne kadara almıştınız ?
Onunla alakası yok zaten normal kullanımda batarya ömrü 2 senedirŞarjını %20'nin altına düşürme. Minimum %80 olana kadar şarja tak. Batarya çok ısındığında telefonu bırak. Bataryana birşey olma ihtimali daha da düşük olacaktır
Onunla alakası yok zaten normal kullanımda batarya ömrü 2 senedirŞarjını %20'nin altına düşürme. Minimum %80 olana kadar şarja tak. Batarya çok ısındığında telefonu bırak. Bataryana birşey olma ihtimali daha da düşük olacaktır
Batarya ömrü değişir.Onunla alakası yok zaten normal kullanımda batarya ömrü 2 senedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onunla alakası yok zaten normal kullanımda batarya ömrü 2 senedir
Genelde 2 yılBatarya ömrü değişir.
Alâkası yokmu ? Sana diyeyim zararlarını ;Onunla alakası yok zaten normal kullanımda batarya ömrü 2 senedir
Alâkası yokmu ? Sana diyeyim zararlarını ;Onunla alakası yok zaten normal kullanımda batarya ömrü 2 senedir
Hocam sen hızlı şarjdayken telefon kaç dakikada şarj oluyor ?Realme 6 Pro kullanıcısıyım, soruları tek tek cevaplayacağım ;
Cihaz zaten 30w desteklediği için hızlı şarjın bataryaya ve telefona herhangi bir zararı yoktur.
Şarjda cihazın ısınması oldukça normaldir.
Oyun oynarken pil tasarrufu modunu kapatmalısınız.
Kesinlikle orijinal şarj aletini ve kablosunu kullanmalısınız.
Eğer bir yere gitmek için aceleniz yoksa, yüzde 10 20 civarlarında şarja takıp tam şarja ulaşmasını bekleyin, zaten 50 55 dakikada tam şarja ulaşılıyor.
Güncelleme bana da geldi, ben pil performansında düşüş değil, artış gördüm. Realme kullanıcıları kulübünde de ekran sürelerini detaylıca paylaştım, bir göz atın isterseniz
%20'de taktığımda 49, %10'da taktığımda 56.Hocam sen hızlı şarjdayken telefon kaç dakikada şarj oluyor ?
Ekran sürenizi paylaşır mısınız ? Ayarlardan pil bölümüne gelip oranın ekran görüntüsünü almanızı rica ediyorum.merhabalar Yeni konu açmak istemediğimden buraya yazıyorum. Bende telefon kapalıyken ve ana ekranda dolaşırken cok sarj yiyor bu 90hzden kaynaklimi bilgisi olan
Değerler mükemmel gerçekten, sorun ne ki ? Ben de hemen hemen bu kadar ekran süresi alıyorum 90hz'de.
Hızlı şarj uyumlu bir powerbank ise bir sorun olmaz.Merhaba,
Ev dışında Şarj adaptörü büyük olduğu için taşımayı istemiyorum.
Alternatif olarak arabada Çakmaklıkta USB'de cep telefonu kablosu hariç başka kablo ile yavaş şarj edilse nasıldır? Genelikle Arabada seyir halindeyken cep telefonumu şarj ederim.
Bu durum Telefon bataryasına olumsuz etkileri olurmu?
Ayrıca araçta olmadığım zaman açık alanda pawerbank'tan şarj problem olurmu?
Önerilerinizi bekliyorum. ?
Saygılarımla.