Echidna
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Başlıktanda anlayabileceğiniz üzere Daha Yeni Realme 6 pro aldım, Önerileri için bu forumdaki bir çok insana da teşekkür ederiyorum, Post açmıştım orada önerdiler. Şimdi asıl konuya gelecek olur isek. Telefonda 30 W hızlı şarj var ama Hızlı şarj ın pili çabuk öldürdüğünü duyduğumdan Telefonu acil durum olmadığı sürece Hızlı şarj olmadan şarj etmek isterim ama Ne yazık ki telefonda görünüşe göre Hızlı şarj ı kapat ayarı diye bir şey yok (varsa lütfen söyleyin ben bulamıyorum) Bu yüzden de 30 w lık Kutudan çıkan şarj kafası yerine, telefonu Eski İphone 6 marka telefonumun 5 W şarj kafasına 6 pro nun Kutusundan çıkan kabloyu takarak şarj etmeyi denedim ve Olumlu sonuç aldım ANCAK %30 luk bir şarj ediş sonrasında İphone şarj kafasının ısındığını fark ettim, Sizce bunu bu şekilde kullanmak güvenli mi yoksa Başka bir yöntem mi uygulamalıyım ? Gidip Android bir şarj kafası mı almam gerekiyor ? yada Kutudan çıkan kablo yerine direk Başka bir Android kablo alıp mı Iphone şarj kafası ile onu mu birleştireyim ? Bu şarj kafasındaki ısınma neden gerçekleşti (Iphone umu şarj ederken hiç ısınma olmamıştı) ve Öyle kullanırsam zararlı mı olur çünkü biraz olsun ısı Kablonun kafaya girdiği noktaya da yayılmış