Rapidshare Premium Üyelik Alımı Yardım!

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
arkadaşlar rapidshare 30 günlük premium almak istiyorum ama nasıl alabileceğim konusunda hiçbi bilgim yok. siteyide biraz gezdim ama birşey anlamadım. banka kartı veya kredi kartı ile almayı düşünüyorum. banka kartı ile alırsam hesabımda tl var. kısaca bana premium alımını özetleyebilecek biri varsa çok memnun olurum :helpsmilie::helpsmilie:

---------- saat 18:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:16 eklenmişti ----------

birde aylık kotası varmış. kaç gb acaba?

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
rapidshare üzerinden alamazmıyım acaba? bide kota işi nasıl oluyor?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
PayPay dan hesap açman gerekiyor. Kredi kartı ile alıyorsun zaten. Rapidin ana sayfasında var zaten. almak için tıklıyorsun paypalına mesaj geliyor ödemeyi onaylayınca olay bitiyor. k.adı ve şifren geliyor. Günlük limitin 5 gb. 5 gün indirmeyince 25 gb birikiyor daha fazla birikmiyor. Birikmenin de kotası var :D

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
o zaman paypala kredi kartımdan para çekiptemi ödeme yapıcam. çünkü daha ucuza geliyor :D

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
zaten paypalı seçince direk kredi kartı ekleme sayfası geliyor. banka kartım maestro, master card ımı seçiyim

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
zaten paypalı seçince direk kredi kartı ekleme sayfası geliyor. banka kartım maestro, master card ımı seçiyim

Banka kartı ile olmaz kredi kartıyla alacaksın.Kredi kartının ön yüzünde yazar.Master mı yoksa normal mi ona göre giriş yapacaksın.

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
tamam. peki ücret 6.99 € mu yoksa 15 küsür tl olarakmı kesilecek?

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
daha önce alan var dimi. yani bir sorun çıkmaz. paypalı seçip kredi kartımı veriyorum ve ücreti günlük kurdan hesaplanıyor. yani yaklaşık 15 tl civarı bir ücret dimi?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
daha önce alan var dimi. yani bir sorun çıkmaz. paypalı seçip kredi kartımı veriyorum ve ücreti günlük kurdan hesaplanıyor. yani yaklaşık 15 tl civarı bir ücret dimi?

Bir sorun çıkmaz.Çıksa çıksa kredi kartının limiti kadar srun çıkar.:laugh:

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Aklınızda bulunsun internetten kredi kartı ile alışveriş yaparken sanal kart kullanın.Sanal kart kredi kartınızla aynı işlemi görür.Bankaya gitmenize gerek yok.İnternetten yapabiliyorsunuz.Normal kredi kartından sanal karta diyelim 30TL yatırdınız.15 TL lık alışveriş yaptınız.Geri kalan 15TL bir saat yada belirleyeceğiniz bir süre sonra asıl kredi kartınıza iade ediliyor.Böylece o karttan para çekmek isteseler dahi çekemiyorlar.

---------- saat 19:23 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:21 eklenmişti ----------

Para çok fazla bence riske girme.Güvenli falan diyorlar.Bizde çok yaptık ama belli olmaz.Sanal kart en iyisi.

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
nası yapcaz bu sanal kartı?

---------- saat 19:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:25 eklenmişti ----------

peki bu 10-15 tlye satıyorum diyenlerden alsam nasıl olur. yani ne gibi sorunlar çıkabilir veya güvenilir olurmu?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
nası yapcaz bu sanal kartı?

---------- saat 19:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:25 eklenmişti ----------

peki bu 10-15 tlye satıyorum diyenlerden alsam nasıl olur. yani ne gibi sorunlar çıkabilir veya güvenilir olurmu?

2.sorunun cevabı sakın ha sakın.
1.sorunun cevabı hangi bankanın kredi kartını kullanıyorsan ve internetten bankacılık işlemleri yapabiliyorsan (havale gönderme,elektrik parası vs) o bankanın sitesinde vardır.Eğer bulamazsan herhangi bir şubesine gidersen kısa sürede halledersin.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Zamanında bende aldım 10-15 liraya satan arkadaşlar biriktirdiği puanlarla hesap açıyorlar veriyolar. Referanslarına bakıp alabilirsin.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
kk bı sanal kart oluştur limiti 50 tl yap sonra o sanal kartla paypal kullanarak uyelik alabilirsin ama sanal kartını kapatma acık kalsın çünki sanal kartı kapatınca paypalda sorun yaşana biliyor

DivxMaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 15 TL'ye satıyorum arkadaşım. Güvenilirliğe gelince, sitelerde referanslarım var. Ayrıca bi sitenin adminiyim. Güvenilirliği ispatlayabilirim.
WhiteHawk arkadaşa sesleniyorum: Sende haklısın arkadaşı uyarıyorsun 15 tl için şerefsizlik yapan çok. Ben güvenilirliğimi her şekilde kanıtlarım buna emin olun.
Ayrıca 15 tl kimseyi ne zengin, ne de fakir eder. (15 TL'ye satınca pahalı bulan arkadaşlar için söylüyorum)
DivxMaker@msn.com ekleyin almak isterseniz görüşelim.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ben 15 TL'ye satıyorum arkadaşım. Güvenilirliğe gelince, sitelerde referanslarım var. Ayrıca bi sitenin adminiyim. Güvenilirliği ispatlayabilirim.
WhiteHawk arkadaşa sesleniyorum: Sende haklısın arkadaşı uyarıyorsun 15 tl için şerefsizlik yapan çok. Ben güvenilirliğimi her şekilde kanıtlarım buna emin olun.
Ayrıca 15 tl kimseyi ne zengin, ne de fakir eder. (15 TL'ye satınca pahalı bulan arkadaşlar için söylüyorum)
DivxMaker@msn.com ekleyin almak isterseniz görüşelim.

Bu konu içinmi üye oldun?:sneaky2:

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben paypal aracılığıyla 5kereden fazla premium aldım hiç bir sorun çıkmadı paypal güvenilirdir.Sana tavsiyem rapidshare'ın sayfasından paypal ile al ödemeyi yaptıktan sonra anında mailine kullanıcı kodu ve şifre geliyor.

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
sorunsuz bir şekilde 1 aylık premiumu paypal üzerinden aldım. hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim :)

---------- saat 22:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:54 eklenmişti ----------

ben paypal aracılığıyla 5kereden fazla premium aldım hiç bir sorun çıkmadı paypal güvenilirdir.Sana tavsiyem rapidshare'ın sayfasından paypal ile al ödemeyi yaptıktan sonra anında mailine kullanıcı kodu ve şifre geliyor.

tesekkurler, kredi kartım ile paypaldan 1 aylık aldım ve dediğin gibi kullanıcı adı şifre geldi şu anda dosya indiriyorum :)

intelhack

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende almayı düşünüyorum hız ne kadar hızlı iniyo mu.Bu arada hayırlı olsun

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bende almayı düşünüyorum hız ne kadar hızlı iniyo mu.Bu arada hayırlı olsun

Tabiki. Bağlantı hızın ne kadar yüksekse o kadar hızlı indirir. Hatta indirme yöneticisi bile kullanabilirsin. Yani tam verim alırsın. Bir de sınırsız paralel indirmeyi destekler.

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
gerçekten çok iyi. aynı anda sınırsız download ve hızın düşmüyor. bayıldım bayıldım. bu zamana kadar çektiğim çileye yazık :)

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
gerçekten çok iyi. aynı anda sınırsız download ve hızın düşmüyor. bayıldım bayıldım. bu zamana kadar çektiğim çileye yazık :)

hayırlı olsun..kredi kartı numaraları şu an paypal adresinde kayıtlı...ne olur olmaz.sen yine de paypal hesabına gir ve o kayıtlı olan kredi kartı numaralarını ayarlar bölümüünden sil..kurcala işte paypalı...hesabı sil demedim kredi kartı numaralarının izini sil..ben öyle yapmıştım..

ben geçen ay rapidshare.com üzerinden satın almıştım ve toplam 15 ytl çekilmişti kredi kartından..senden ne kadar aldılar

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
tam olarak bilmiyorum ama 6.99 € alındı. tam kurdan hesaplamadım ama 14.80 tl gibi bişi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar bende rapidshare üyeliği almak istiyorum nasıl alabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?