- Reaksiyon puanı
- 2,148
Eyvallah biraderim 

Ben bu alldebrid'i arkadaşla paylaştım hesap kilitlendi mail vs attım açtılar sonradan dahada paylaşmadım kimseyle
Hotfile premium varken bir cok kişiyle paylasmıstım hesabı sorun olmamıstı.
Herhangi bi şekilde siz giriş yapmışken veya hali hazırda bir dosya indirirken başka birisinin hesabınıza girmesi ban sebebidir.Buna bu kadar şaşırmayın.Ben bu alldebrid'i arkadaşla paylaştım hesap kilitlendi mail vs attım açtılar sonradan dahada paylaşmadım kimseyle
Hotfile premium varken bir cok kişiyle paylasmıstım hesabı sorun olmamıstı.
kimseyi illegale özendirdiğim yok dostum iyice oku mesajımı bide herşey bir kenara alldebrid'i legal bir oluşum sanıp illagele özendirme diye ahkam kesmek ilginç olmuşalldebrid başlı başına illegal bir oluşum zaten; hiçbir upload sitesine para vermeden premium almadan premium kullandırıyor
önce bir düşünelim sonra... istediğini kapatsın ayrıca alldebridi sömüren Türkiye değildir düyada bütün premium siteleri sömüren hesap ele geçiren ruslardır kafanızı yormayın.
Alldebrid in sahip oldugu yüzlerce hesap hepside parası ödenerek alınmış ücretli premium acontlardır . Burda bahsettiğim zaten hesap paylaşımı degildir , siz hesap paylaşırsanız zaten o hesap bi kaç gün yada saat sonra ban yiyecektir Hack hesap ise sahibinin peşine düşmesi gerek.
Türkiye ücretsiz günleri sömürüyor ruslar degil![]()
@Altair
ben hepsini satıyorum , ama alldebrid i daha çok satıyorum bire bir müşteri ile ilgilenebildiğim gibi satış sonrası yardım edebiliyorum.
para verip aldığını almadığını kimse bilemez ayrıca parada verse para karşılığı kullandıramaz filesonic,wupload,hotfile vs sitelere sormak lazım bu durum legalmi diyeneden bu kadar savunuyorsun diyodum ilk mesajını gördüm bayimişsin tabi savunacaksın
isteyen kullanır ben buna birşey demiyorum, bu forumda site reklamını ve kendi ticaretini de yapıyorsun yönetm birşey dememişse ona da söz söyleme hakkım yok benim tek söylediğim burası alldebrid forumu değil insanlar düşüncelerini yazar savunmana gerek yok. Karşındaki insanında birşeyler bilebileceğini düşün bence kimse akılsız değil bizde yaptık bu işleri senin kadar anlarız. Ben yanlış anladım o zaman ben ücretsiz sömürmeden vs anlamam zaten ben direkt hesap bulurum onu da burda paylaşmışlığım yoktur keyfini kaçırmana gerek yok.
Valla alldebrid i 2 günlük denedim bi hız sıkıntısı görmedim.Ancak real-debid sürekli kendini yenilemeye çalışıyor.Mesela en son safelinking çözücü eklediler.Benim için son derece işe yarar bişey.Sürekli facebook kanalından gelişmeleri bildiriyolar ama yalan yok adamlar fransız benden bile kötü ingilizceleri var.Google translate ile çevrilmiş gibi garip garip şeyler yazıyolar.Ama memnunum ne zaman bi dos attack olsa kayıp zamanı ekliyolar.Geçen günde u daha fazla gün verdiler alınan premiumlara.
Alldebrid'den uzak durun arkadaslar ben bir sene kullandım artık cok bozdu. Realdebrid öneriyorum.