Alldebrid Türkiye

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben bu alldebrid'i arkadaşla paylaştım hesap kilitlendi mail vs attım açtılar sonradan dahada paylaşmadım kimseyle :)
Hotfile premium varken bir cok kişiyle paylasmıstım hesabı sorun olmamıstı.

böyle bir servis varken paylaşmak degil , arkadaşlarınıza da önermeniz gerekir :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kimseyi illegale özendirdiğim yok dostum iyice oku mesajımı bide herşey bir kenara alldebrid'i legal bir oluşum sanıp illagele özendirme diye ahkam kesmek ilginç olmuş:D:D alldebrid başlı başına illegal bir oluşum zaten; hiçbir upload sitesine para vermeden premium almadan premium kullandırıyor:) önce bir düşünelim sonra... istediğini kapatsın ayrıca alldebridi sömüren Türkiye değildir düyada bütün premium siteleri sömüren hesap ele geçiren ruslardır kafanızı yormayın.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ben bu alldebrid'i arkadaşla paylaştım hesap kilitlendi mail vs attım açtılar sonradan dahada paylaşmadım kimseyle :)
Hotfile premium varken bir cok kişiyle paylasmıstım hesabı sorun olmamıstı.
Herhangi bi şekilde siz giriş yapmışken veya hali hazırda bir dosya indirirken başka birisinin hesabınıza girmesi ban sebebidir.Buna bu kadar şaşırmayın.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca www.real-debrid.com daha kaliteli bi sitedir.Deneyin ve görün

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Ben zaten kullanıyorum uzun süredir 120 puanım var.Biliyorum yani çoğu yönünü

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kimseyi illegale özendirdiğim yok dostum iyice oku mesajımı bide herşey bir kenara alldebrid'i legal bir oluşum sanıp illagele özendirme diye ahkam kesmek ilginç olmuş:D:D alldebrid başlı başına illegal bir oluşum zaten; hiçbir upload sitesine para vermeden premium almadan premium kullandırıyor:) önce bir düşünelim sonra... istediğini kapatsın ayrıca alldebridi sömüren Türkiye değildir düyada bütün premium siteleri sömüren hesap ele geçiren ruslardır kafanızı yormayın.

Alldebrid in sahip oldugu yüzlerce hesap hepside parası ödenerek alınmış ücretli premium acontlardır . Burda bahsettiğim zaten hesap paylaşımı degildir , siz hesap paylaşırsanız zaten o hesap bi kaç gün yada saat sonra ban yiyecektir Hack hesap ise sahibinin peşine düşmesi gerek.

Türkiye ücretsiz günleri sömürüyor ruslar degil :)

[MENTION=70458]Altair[/MENTION]
ben hepsini satıyorum , ama alldebrid i daha çok satıyorum bire bir müşteri ile ilgilenebildiğim gibi satış sonrası yardım edebiliyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
para verip aldığını almadığını kimse bilemez ayrıca parada verse para karşılığı kullandıramaz filesonic,wupload,hotfile vs sitelere sormak lazım bu durum legalmi diye:) neden bu kadar savunuyorsun diyodum ilk mesajını gördüm bayimişsin tabi savunacaksın:) isteyen kullanır ben buna birşey demiyorum, bu forumda site reklamını ve kendi ticaretini de yapıyorsun yönetm birşey dememişse ona da söz söyleme hakkım yok benim tek söylediğim burası alldebrid forumu değil insanlar düşüncelerini yazar savunmana gerek yok. Karşındaki insanında birşeyler bilebileceğini düşün bence kimse akılsız değil bizde yaptık bu işleri senin kadar anlarız. Ben yanlış anladım o zaman ben ücretsiz sömürmeden vs anlamam zaten ben direkt hesap bulurum onu da burda paylaşmışlığım yoktur keyfini kaçırmana gerek yok.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Alldebrid in sahip oldugu yüzlerce hesap hepside parası ödenerek alınmış ücretli premium acontlardır . Burda bahsettiğim zaten hesap paylaşımı degildir , siz hesap paylaşırsanız zaten o hesap bi kaç gün yada saat sonra ban yiyecektir Hack hesap ise sahibinin peşine düşmesi gerek.

Türkiye ücretsiz günleri sömürüyor ruslar degil :)

@Altair
ben hepsini satıyorum , ama alldebrid i daha çok satıyorum bire bir müşteri ile ilgilenebildiğim gibi satış sonrası yardım edebiliyorum.

Valla alldebrid i 2 günlük denedim bi hız sıkıntısı görmedim.Ancak real-debid sürekli kendini yenilemeye çalışıyor.Mesela en son safelinking çözücü eklediler.Benim için son derece işe yarar bişey.Sürekli facebook kanalından gelişmeleri bildiriyolar ama yalan yok adamlar fransız benden bile kötü ingilizceleri var.Google translate ile çevrilmiş gibi garip garip şeyler yazıyolar.Ama memnunum ne zaman bi dos attack olsa kayıp zamanı ekliyolar.Geçen günde %75 daha fazla gün verdiler alınan premiumlara.

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
para verip aldığını almadığını kimse bilemez ayrıca parada verse para karşılığı kullandıramaz filesonic,wupload,hotfile vs sitelere sormak lazım bu durum legalmi diye:) neden bu kadar savunuyorsun diyodum ilk mesajını gördüm bayimişsin tabi savunacaksın:) isteyen kullanır ben buna birşey demiyorum, bu forumda site reklamını ve kendi ticaretini de yapıyorsun yönetm birşey dememişse ona da söz söyleme hakkım yok benim tek söylediğim burası alldebrid forumu değil insanlar düşüncelerini yazar savunmana gerek yok. Karşındaki insanında birşeyler bilebileceğini düşün bence kimse akılsız değil bizde yaptık bu işleri senin kadar anlarız. Ben yanlış anladım o zaman ben ücretsiz sömürmeden vs anlamam zaten ben direkt hesap bulurum onu da burda paylaşmışlığım yoktur keyfini kaçırmana gerek yok.

amacım tartışmak degil zaten , benim yaptığım iş %30 satış ise %70 müşterilere yardımcı oluyorum.
hizmetten daha iyi faydalanmaları için elimden geleni yapıyorum ayrıca site nin şekillenmesinde de (tasarım ve sistem olarak ) önemli katkılarım bulunuyor . Benim savunma yaptıgım taraf bize faydalı şeyleri suistimal etmeye devam edersek (ki bizim milletimiz bunu çok iyi yapıyor) başka bir gün gerçekten ihtiyacı oldugunda kullanamayacak. Dediğim gibi amacım ticaretten çok kullanıcılara faydalı olmak zarar gören olursa almaz zaten bi daha.

Valla alldebrid i 2 günlük denedim bi hız sıkıntısı görmedim.Ancak real-debid sürekli kendini yenilemeye çalışıyor.Mesela en son safelinking çözücü eklediler.Benim için son derece işe yarar bişey.Sürekli facebook kanalından gelişmeleri bildiriyolar ama yalan yok adamlar fransız benden bile kötü ingilizceleri var.Google translate ile çevrilmiş gibi garip garip şeyler yazıyolar.Ama memnunum ne zaman bi dos attack olsa kayıp zamanı ekliyolar.Geçen günde u daha fazla gün verdiler alınan premiumlara.

Realdebrid iyi bir rakip kalitenin düşmemesini sağlıyor , Bu çevirici sistemlerinin alayı zaten fransız ve dediğin gibi gerçekten ingilizceleri çok kötü :) ama fransız işte normal onlar için kişisel tercihiniz hangisini beğeniyorsanız onu alırsınız.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Tamam Allah kolaylık versin o zaman ne diyeyim.:) İyi forumlar...

tolgaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar alldebrid bende 2-3 saattir açılmıyor.Sizde durum nasıl...?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Alldebrid öldü mü? Daha 75 günlük hesabım vardı.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Sitelerine saldırı varmış.

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ddos saldırısı bir süre böyle kalacak gibi

DoktorRapid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saldırıların kaynağını tespit etmişler ve şu anda normal çalışıyor gibi görünsede eklenen dosyaların sırası gelince genelde indirme hatası veriyor. Şahsen Alldebrid'i kndi yöntemlerimle sürekli olarak bedava kullanmama rağmen para ödeyenlerin haline acımaya başladım. Alldebrid iyice sorunlu bir sistem olmaya başladı gün geçtikçe kötüleşiyor. Fileserve gibi en çok kullanılan siteler sürekli servis dışı kalıp düzeliyor sonra tekrar bozuluyor. Service sayfasında linkleri ekledikten sonra linklerin gelmesini beklerken bir süre sonra üç defa pencere uyarısı ile login hatası veriyor, pencereleri kapatınca ve sayfayı yenileyip gelmiş olan linkleride siliyor ardındanda zaten login olmuşsun yazıyor :)...yani site iyice saçmalamaya başladı. Firefox plugin'i çalışmaz hale geldi, sayfaya yönlendirip linklerin yazıldığı yeri boş bırakıyor pluginleri kullanabilen var mı ?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Dünden beri sayfaya girilemiyor! Nedendir?

---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post was at 09:21 ----------

Türkiye sayfası yani :)

overclocking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oron da olsa alırdım ama Oron yok. Olmayacak ta denmiş. O zaman ben de almayacağım da...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ya bu sitede Fidelity points ne halta yarıyor? 110 puanım var ama nerde kullanacağımı bir türlü göremedim? Var mı bilgisi olan?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bendede çalışıyor ama biraz ağır.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
deneme için üye oldum ama 2 günlük premium vermedi :( [MENTION=68924]PanxeR[/MENTION]

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Alldebrid'den uzak durun arkadaslar ben bir sene kullandım artık cok bozdu. Realdebrid öneriyorum.

1907hasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sa ben aldebride hep kayıt oluyorum hep hesap süreniz sona erdi diyor ne yapmalıyım ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
alldebrid'e birşeyler olmuş

2 günlük bedava var diyor ama hiçbirşey indirtmiyor

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
2 Günlük deneme üyeliklerine sadece belirli sitelerden indirebilme hakkı veriyorlar artık. İndirmeye çalıştığında verdiği hata mesajında yazıyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ne rapid ne fileserveden indirebildim, başlarım öyle bedavaya

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Benim Lastpass premium generator çeviri yaparken şifre kayıt edeyimmi dedi bende kayıt ettim onun sayesinde hotfile hesabı. :)
Sınırsız hotfile. :D Keşke diğerlerindede yakalasaydı ama hotfileda yeter.

ByChilavert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

www.alldebrid.org sitesine premium üye oldum ilk zamanlar letitbit den dosya indirebiliyordum. Son 1 haftadır "All our server are full for this hoster, please retry latter." hatasını vermektedir konu hakkında alldebrid email attım ama dönüş olmadı konu hakkında siz yardımcı olabilirmisiniz.

İletişim : muratakay1903@gmail.com

İyi Çalışmalar