Bedava Rapidshare Premium üyelik(Alışverişte yapılabilir)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5LK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

5LK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle bir PayPal hesabı açıyoruz. Paypal hesabı almak için http://www.paypal.com/ (Kredi kartı girmek zorunda değilsiniz) adresine girip SignUp’a tıklıyoruz. Ülkemizi seçip “Personal Account”a tıklıyoruz. Karşımıza çıkan formu dolduruyoruz. Formu doldururken bilgilerinizi ister doğru yazın ister sallayın. Ama e-mail adresini doğru yazmanız önemli. İkinci aşama olan kredi kartı bilgilerine gelince PayPal logosuna tıklayarak kayıttan çıkıyoruz. Sayfanın sağ tarafında “ToDo List” yazan yerdeki linke tıklıyoruz ve mailimize aktivasyon linki gönderiliyor. Maildeki linke tıklayıp karşımıza çıkan sayfada şifremizi giriyoruz ve artık bir PayPal hesabımız var.

Şimdi para kaynağımız olan reklam sitesine üye olma kısmına geldik.
Bux.to | .view .click .make money (arkadaşlar buradan üye olursanız banada katkınız olur)adresine tıklayıp karşımıza çıkan sayfanın altındaki JoinNow linkine tıklıyoruz. Karşımıza çıkan formu dolduruyoruz. Paypal hesabını seçip hesap adı olarak email adresimizi yazıyoruz.Email adresimize mutlaka Paypale kayıt olurken kullandığımız email adresini yazıyoruz. Şimdi buxto hesabımız da tamam.

Artık sıra geldi para kazanmaya. surf ads linkine tıklayarak Karşımıza çıkan bütün linklere sırayla tıklıyoruz. Açılan sayfaların üstündeki sayaç sıfıra kadar sayıp “ Done ” yazısı çıktığında işlem tamamdır sayfaları kapatabiliriz. Hergün bu linklere tıklayarak para kazanıyoruz. Hesabımızdaki para miktarı 10Hesabımızdaki para miktarını görmek için MyStats’a tıklıyoruz.
Parayı paypal’e aktarmak için CashOut’a tıklıyoruz, sonra Convert to Cash via PayPal linkine tıklıyoruz. Ve kazandığımız para paypal hesabımıza yatmış oluyor 10$ ı aştıktan sonra parayı paypal hesabımıza aktarabiliriz.
Bu parayla ne mi yapabiliriz? Her şeyi. Ben Rapidshare Premium şifresi almak için kullanıyorum. Bu yöntemle yaklaşık iki haftada bir aylık rapidshare üyelik ücretini kazanıyorum. Dolayısıyla kredi kartımı hiç işe karıştırmadan tamamen yasal yollarla rapidshare şifresi alıyor ve gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Eğer rapidshare şifreniz varsa sizde başka sitelere üye olmak için kullanabilirsiniz.
kolay gelsin bol kazançlar......not:buxto dan tıkladığımız linkleri tek tek acalım yoksa hesabımız bloklanır...

5LK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle yasal.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu yolu deneyip onay veren başka bi arkadaş yok mu?

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu yöntem yıllardır dolaşır internette. Herkes dener ama rapid hesabı alabilen kimseyi tanımıyorum.

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hepsi hikaye.

1.si artık paypal hesabı açmak eskisi kadar kolay değil.

2.si bux.to ödeme yapmıyor. İçerde 25 dolarım var 7-8 ay oldu hala ödeme yok.

3.sü böyle şeylere inanmayın.

5LK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben aldım.Ve deneyipte konuşun.

5LK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Almasını bilene inan!

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hatırladığım kadarıyla bu tür uğraşlar SDN kurallarına göre uçuş sebebiydi. O yüzden iyi uçuşlar dilerim :)

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
rapid share puanları premium dönüştüreme puanını 10000 den 2000 çekmiş millet r10 da fln 2 milyona yada bedavaya rapid satıyor

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kendi referansı vermişsin bedava geçinmeye çalışıyorsun :S

boş işler...

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
adam isterseniz burdan üye olun bana katkınız da olur demiş denemek isteyen normal sitesindende üye olabilir, ama şahsen bende inanmıyorum

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Bu ve bu tip konular reklam içerdiği için forum kuralları dışına çıkıyor.

Ayrıca bu yöntemlerle bir hesap sahibi olan görmedim şimdiye kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...