Ramazan Şenliği (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Her sene klasikleşen Ramazan sohbet konumuzu açalım :) Bu kavurucu sıcaklarda niyetli olan dostlarımız içinden geçenleri, duygularını, hislerini, söylemek istediklerini burada söylesin konuşalım sohbet edelim.Hayırlı Ramazanlar :biggrin:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
İlk gün olmasına rağmen havanında serin olmasının etkisiyle iyi gidiyor benim için, herkeze hayırlı ramazanlar olsun , (oruçlu iken daha sinirli olup kimselerin kalbini kırmamak dileğim ile üzülüyorum sinir saçanları görünce)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bugün Allah'ın hikmetiyle karşı karşıyayım düne kadar hava sıcaktan yanarken bugün gayet serin ve esen bir hava var inşallah ramazan sonuna kadar böyle devam eder yoksa gerçekten zorlayacak türden sıcaklar var Allah herkese sabır versin tutanların orucunu kabul etsin tutmayanların da sebebini kabul eylesin ne diyeyim herkese hayırlı ramazanlar :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Midem gurul gurul gurulduyor. Sıcaktan çok susarım diye düşünüyordum ama açlık daha çok bastırıyor :D

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Aynen dediğiniz gibi.Bugün hava serin.İnsanı pişirmiyor.Dün mesela acayip sıcak ve nemliydi.Kan ter içindeydim dün.Normalde her ramazan 1 gün önceden başlarım oruç tutmaya bünyemi alıştırmak için ancak dün tahsilat günüydü ve dışarıda çok dolaşacağım için mundar olurum diye tutmadım.Neyse ki bugün güzel.1 saat öncesine kadar açlık hissetmiyordum.Tek düşündüğüm şey suydu.Ama şimdi açlık hissetmeye başladım.Ancak yine su ağır basıyor.2 gün daha yemek yemeden durabilirim ancak su içmeden asla.Hergün 6 litre su içen biri olarak büyük sıkıntı yaşıyorum.Ancak ilk gün olduğu için normaldir.Alışıcaz Allahın izniyle.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Burada açlıktan susuzluktan yakınanlar, niye oruç tutuyorsunuz, yakınmak için mi ? Yakınarak orucunuzu baltalamayın.
Cümlemizin Ramazanı Şerifi Mübarek Olsun.

asişair

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oruc tutana saygı duymadıkları için kızıyorum.Öğlende mis gibi gözleme kokusu geldi bir yerden

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Burada açlıktan susuzluktan yakınanlar, niye oruç tutuyorsunuz, yakınmak için mi ? Yakınarak orucunuzu baltalamayın.
Cümlemizin Ramazanı Şerifi Mübarek Olsun.

Kimse yakınmıyor.Oruç tutmaktan yakınsak oruç tutmayız.Sadece düşüncelerimizi, hissettiklerimizi paylaşıyoruz.İlk gün herkesin çektiği zorluğu dile getiriyoruz sadece.Suç mu !?

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hayırlı Ramazanlar.
Bu arada Twitter'da imsakiye hesapları açılmış. :)
suVMxlG.png

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Şükür okundu. Hepinize hayırlı iftarlar arkadaşlar.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Mübarek İstanbul bugün sepserindi açlık ve susuzluk hiç hissettirmedi bile.
Bakalım ilerleyen günler nasıl olacak. :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tek sıkıntım başımın ağrısı :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Hayırdır hocam neresi komik ben anlamadım? Ben yaptım iftarımı. Herhalde istanbulda sandın beni, maraştayım. Ben yaptım size de hayırlı iftarlar diledim olay bu.

Forumdaki çoğunluk İstanbul olduğu için dalga geçiyosun sandım.Yanlış anladım sanırım.Kusura bakma.Hayırlı iftarlar herkese.

Bende iftarımı yaptım kendime geldim.Yemeğin, nimetin kıymetini anca ramazanda anlıyoruz.Çok şükür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...