kullanıcı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Niye ya? %( O kadar uğraştım ben o kamuflajı yapmak için gerçek yüzümü saklamak uğruna. (&

red-bird dedi ki:kilit vurulmamış evet ama baya geyik olmuş bu itiraf arkadaşlar ^^
bunlar ne abi ya bunun bide sinema olanı var adam gbi itiraf yapsanıza makara yapana kadar. sonra samimi itiraf yapacaklarında hevesini kırıyorsunuzziraatci63 dedi ki:Biliyorum yaptığım hoş bişey değildi ama her insanın bir taşma noktası vardır.
3 yıldır sus sus nereye kadar
bugünn ennn yakın arkadaşıma herkesin içinde haykırdım sen ne kadarda ADİİİSSİİİNNN diee pişmanmıyımm asllaaaa özürr mü aklımdan geçmedi desem yalan olurr B) B)
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Ya konu ne bilmiyorum kusura bakmayın ama, başlığı görünce "Tamam, sonunda biri forumun ortasına s.çtı herhalde" diye düşündüm. Pişmanım.
kullanıcı dedi ki:Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Ya konu ne bilmiyorum kusura bakmayın ama, başlığı görünce "Tamam, sonunda biri forumun ortasına s.çtı herhalde" diye düşündüm. Pişmanım.Nasıl bir yorumdur?
dostttt dediğin gibi kolay bulunmuyo,buluncada değerli bir madenden daha değerli oluyor.ona çizgi çekemem tüm yanlışlarına rağmen çok sewiyorum fakat bundan sonra ona karşı daha dikkatli davrancam(bu sözü geçen yıldan beri söylüyorum amaa....)online destek dedi ki:Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin tamemen bittiğini düşünür ve aramaz.
Dost ise tekrar arar ve haksızda olsa hatanın üzerine düşer ve yeri geldiginde o özür diler.
Bu farkı hiçbir zaman karıştırmam.
Arkadaşlık altmış saniye içerisinde kazanılır,ama dostluk kazanılmaz.
Dostlugun meyvası fedakarlıgın ve yılların oluşumudur.Örnekte ki arkaşım çok egoist diyorsan hep sadece kendi çıkarlarını düşünüyor diyorsan az bile yapmışın,çizgi çek gitsin.Çünkü zor durumda oldugunda ve de yardıma düştügünde bu tip arkadaş örneklerini arayarak boşa kürek çekmiş olursun,bilmiyorum belkide yanlıs düşünüyor olabilirim.Ama benimkide sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yer misali. Onlarca arkadaşım var belki ama bir elin parmakları kadar sayılı olan dostlarımın yerini tutamaz,bana göre.
ziraatci63 dedi ki:kullanıcı snde olmasan naparım bennn
online destek dedi ki:Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin tamemen bittiğini düşünür ve aramaz.
Dost ise tekrar arar ve haksızda olsa hatanın üzerine düşer ve yeri geldiginde o özür diler.
Bu farkı hiçbir zaman karıştırmam.
Arkadaşlık altmış saniye içerisinde kazanılır,ama dostluk kazanılmaz.
Dostlugun meyvası fedakarlıgın ve yılların oluşumudur.Örnekte ki arkaşım çok egoist diyorsan hep sadece kendi çıkarlarını düşünüyor diyorsan az bile yapmışın,çizgi çek gitsin.Çünkü zor durumda oldugunda ve de yardıma düştügünde bu tip arkadaş örneklerini arayarak boşa kürek çekmiş olursun,bilmiyorum belkide yanlıs düşünüyor olabilirim.Ama benimkide sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yer misali. Onlarca arkadaşım var belki ama bir elin parmakları kadar sayılı olan dostlarımın yerini tutamaz,bana göre.